Doğuma Hazırlık bebek odası !!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

blueangel1771

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2008
883
1
96
37
İzmir
merhaba arkadaşlar.henüz 11. haftamı bitirmek üzereyim..evim kira ve 2+1 ..bebek odası yapıp yapmamakta çok kararsızım.oturma odamı bozmaya kıyamıorum.ama cicili bicili bebek odalarını görüncede içm gidiyor.hiçbir fikrim yok neyapmam gerektği konusunda..bana yardımcı olursanız sevinirm..

Benim de evim 2+1. Bebek odası yapmadım. Beşiğini yatak odasına koyacağım, benimle yatacak. Ben de güzel güzel bebek odalarını görünce çok özeniyorum ve yapamadığım için hüzünleniyorum ama mantıklı düşünürsek zaten ilk 1 yıl ihtiyacı olmayacak. Sadece eşyalarını ve oyuncaklarını koyabilmek için küçük bir dolap aldım o kadar. Bana sorarsan şimdilik oturma odanı bozma derim. İlerde bebek biraz daha büyüdüğünde düşünürsün.

dediğin şey çok mantıklı evet ama insan elinde olmadan istiyor işte.ama bende sanırım senn yaptğın gibi yapacağım.allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…