Bebek oldu, byle oldu

hmm bu bebek arabası olayınada çare bulduk biz:))

eşin sürsün arabayı tabiki senin elin onun altındayken:)

inan bana böyle ufak kaçamakların fırsat kollamaların keyfi bambaşka oluyo:)

mutlaka bı degısım olcak en basta bır cocugun var senın eskısı gıbı rahat olamassınız fakat haftada bır gun de olsa degısık bıseyler yapabılırsınız ...

bence gecıcı bırsey zaten sorununuzda yokmus sukur ..

alısırsınız bunada

inşallah geçicidir canım. dışarıya çıkıyoruz elbette fırsat buldukça. çok da iyi geliyo ama evdeyken eskisi gibi değiliz. ama aşmaya çalışıyorum

duyduma gore bebk olunca kardes gıbı olunuyormus bırbırıne vakıt ayıramıyormussunuz
sanırım sızde klasık bır sendrom
atlatırsınız

bebek küçük oyüzden ilgi onun oluyor çoğunlukla ama ilerde düzelir benimde 2tane çocuğum peşpeşe oldu ama eşime ilgimi alakamı hiç yitirmedim allahtan erken uyuma alışkanlığı edindiler mesaiden gelince 2saat onlarla oynardı sona çocukları uyutunca başbaşa çocuksuz günlerimizdeki gibi çayımızı kahvemizi içer sohbetimizi ederdik velhasılda bu hep böyle sürdü çocuklarım büyüdü biz eşimle hep aynı kaldık.ilişkimiz yıpranmadı sevgimiz azalmadı çoğaldı.çocuk emzirirken ihmaller olabiliyor ama geçiyor canm üzme kendini.önemli olan kocandan kaçma eskiden nasılsanız öyle davran alışırsanız eskide kalır yakınlığınız.bebek arabasını bırakınca çocuk elele tutuşursunuz o okadar önemli değil ama evde eşinin kendini unutulmuş yada ertelenmiş hissetmesine izin verme.

eşimi canımdan çok seviyorum. hayatta beni en iyi anlayan bana en çok şefkat gosteren insandır. ayrıca mükemmel bir insandır. herkes tarafından sevilen biridir. hamilelik dönemimde eşime çok düşkündüm. cok hassastım ve sorunlu bir hamilelikti. eşimin desteği çok oldu. doğumdan sonra lohusalığı da atlattık ve ben kendime geldim. bi oğlum oldu ve çok mutluyum. yaşama sevincim geri geldi. yalnız eşimle ilişkimde bazı değişiklikler görüyorum. o da bunun farkında. ben doğum iznindeyim geç yatıp geç kalkıyorum. eşim sabah erken kalktığı için erkenden kanepede uyuyo. ben uykum gelince onu uyandırıp yatağa götürüyorum. bütün gün bebekle ve ev işiyle uğraşıyorum. eşimle aşkımız hiç bitmedi beirbirimizi çok seviyoruz ama bu aralar ev arkadaşı gibiyiz. eminim pek çoğunuz böyle bir dönemden geçmişsinizdir. bu durum nasıl atlatılır. ben eşimi hep ön planda tutmayı düşünüyodum ama minik adamdan koca adama sıra gelmiyo. ilişkimizi eski haline nasıl getirebilirim? eskiden hep el ele gezerdik şimdi bebek arabası sürmekten el ele gezemiyoruzz. ve bu durumu yadırgamıyoruz. normal bişi oldu sanki. gece sarılmadan uyumazdık şimdi ikimiz ayrı uçlarda ama yadırgamıyoruz. bu geçicidir dimi? eşim bana yaklaşmaya çalışıyo ama çoğu zaman kaçıyorum. mafoldumben:delphin:

birbirinize biraz zaman tanırsanız düzelir zaten bunu sorun yapacak bişey yokki bu herkesin başına gelen bişey bence senin yükün hafifledikçe oturup bunları düşünmüşsün ve beyninde biraz abartmışsın canım mademki mutlu bir evliliğin var onun üstüne sivrisinek gibi konmamanı öneririm...

Back
X