- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 358
- 35
- Konu Sahibi yapayalniz1
-
emin değilsen hazır olana kadar bekleMerhaba kizlar ben bir karar aşamasındayim ve sizin fikirleriniz benim için çok önemli...
Biz 9 aylik evliyiz ben 25 yaşındayım eşim 24 yaşında. Şükür aramızda yaşla alakalı bir sorun olmadı. Eşim yaşına göre çok olgun. Hatta benden daha olgun diyebilirim.
Eşim ilk günden beri çocuk istiyor. Ama ben hala emin değilim yani evliligimden eşimden eminim ama çocuk fikri beni korkutuyor.
Ailemden ve eşimin ailesinden uzakta bir doğu şehrinde oturuyoruz. 3 yıl daha bu şehirde yaşayacağız. Ben öğretmenim eşim polis şükür maddi açıdan da sıkıntımız yok.
Sizce ne yapmalıyım yani bu çocuk fikrine hazır olunduğu bir zaman var mıdır yoksa beklemenin anlamı yok mu ??
Merhaba kizlar ben bir karar aşamasındayim ve sizin fikirleriniz benim için çok önemli...
Biz 9 aylik evliyiz ben 25 yaşındayım eşim 24 yaşında. Şükür aramızda yaşla alakalı bir sorun olmadı. Eşim yaşına göre çok olgun. Hatta benden daha olgun diyebilirim.
Eşim ilk günden beri çocuk istiyor. Ama ben hala emin değilim yani evliligimden eşimden eminim ama çocuk fikri beni korkutuyor.
Ailemden ve eşimin ailesinden uzakta bir doğu şehrinde oturuyoruz. 3 yıl daha bu şehirde yaşayacağız. Ben öğretmenim eşim polis şükür maddi açıdan da sıkıntımız yok.
Sizce ne yapmalıyım yani bu çocuk fikrine hazır olunduğu bir zaman var mıdır yoksa beklemenin anlamı yok mu ??
Valla esinle pek zaman geciremion uyku düzenin gidio ama bi yere gidince resmen için gidio ozluyorsun bn hep böyle oluyorumMerhaba kizlar ben bir karar aşamasındayim ve sizin fikirleriniz benim için çok önemli...
kötü şeyler düşünme çok ince şeyler düşünürsen işin içinden çıkamazsın allah korusun çocuk yapsan eşine bişey olsa o çocuk babasız büyüyecek ona bakarsanya kızlar aslında benim içimde yaşadığım duygu bambaşka. Bunu daha önce kimseye itiraf edemedim edemem de ama burada kimse beni tanımıyor o yüzden şöyle diyebilirim. Ben aslında korkuyorum korkum eşimi kaybetmekten eşim polis ve doğudayız sürekli şehit haberleri geliyor ya diyorum eşimi kaybedersem Allah ım korusun bırak düşünmeyi söylemesi bile nefesimi kesiyor ama Rabbim beni ya bununla sınarsa diyorum. İşte o zaman içimde asla kapanmayacak bir yara olacak eşimin çocuk hayalini gerçekleştirmedim, niye elimde fırsat varken onun çook istediği babalık duygusunu ona tattırmadım ve kendimde ömrüm boyunca çocuk özlemiyle yanıp tutuşurum diye. Kimselere kendime bile itiraf edemedim şey bu işte. Ben en çok bu sebepten çocuk istiyorum...
kötü şeyler düşünme çok ince şeyler düşünürsen işin içinden çıkamazsın allah korusun çocuk yapsan eşine bişey olsa o çocuk babasız büyüyecek ona bakarsan
kağıt kalen al artılarını eksilerini yaz hangisi ağır basıyosa kararını o yönde ver
benim kardeşimde bingölde yayle derede uzman çavuş allah tüm askerlerimizi ve polislerimizi masum insanlarımızı çocuklarımızı sevdiklerimizi korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?