Bebek olduktan sonra ne zaman çalışmaya başladınız?

Ilk bebeğim 4 aylıkkennişe döndüm
Madalya takmadılar ... Pişmanım keşke daha uzun kalsaymışım yanında...

Şimdi ikinci bebeğime hamileyim
Asla işe hemen dönmem rapor izin ne varsa kullanıcam

Evet çocuğun psikolojisi annenin psikolojisiyle alakalı anne mutsuzsa çocukda mutlu olamıyo malesef

İnşallah aslına bakarsanız oğlunuz yanlışda düşünmüyor büyük şehirlerde hemen hemen tüm kadınlar çalışıyor.İnşallah mutlu ve sağlıklı çocuklar olurlarda bizlerde yaşadıklarımıza değmiş deriz..

Estagfurullah sıkıntılarımız aynı sıkıntılar benim gibi düşenen ve merak eden kimse baltalamış sayılmaz

Zaten çocuk büyüdükçe anneyi kaybetme korkusuda başlıyormuş biz şimdi vicdan azabı yaşıyoruz ama ilerde sizin durumunuz gibi olacak

eğer maddi mecburiyet varsa işe dönmek zorunda anne.. anneanne daha iyi bakar bakmaz bebek için hangisi daha iyi gerçekten bunları düşünmenin anlamı kalmaz çünkü mecburiyet var..

ama yoksa böyle bir zorunlu hal bence annenin bakması en doğrusu.. ne kadar uzun bakarsa o kadar iyi..
ben işimi bıraktım, hamile iken 2 yaşına kadar çalışmam dedim.. şimdi 27 aylık ama bi sene daha benimle olsun diyorum.. muhtemelen kreşe gitmeyecek direkt anaokuluna başlayacak..

herşey bir yana anneannenin yaşı yorgunluğu tarzı karakteri vs de önemli.. 0-3 yaş karakterin oluştuğu alan.. ben annem ne kadar iyi bakacak olsa da o ikilemi yaşamak istemedim.. anneanne ile anneler çoğu zaman karşı karşıya geliyorlar.. 2 yaşına kadar bakıp "kreşe ver daha bakamam çok yoruldum" diyen o kadar çok kişi var ki etrafımda.. bakıcıya söz dinletebilirsiniz ama annenize? mutlaka zorlukları olacak.. iyi düşünmek lazım.. mümkün olduğu kadar çalışmaya geç dönmeli bence.. küçükken arkanızdan ağlayıp küsmeyecek daha kolaymış gibi duruyor ama bence değil..

tabi tekrar söylüyorum mecburiyet yok ise..

Evet altı üstü 3 saat gidicem ilk dönem okula bu avantajım varken niye kullanmayayım dimi , bende çocukken tüm anne ler çalışır sanırdım benim annem de öğretmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…