- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
En iyisi bile yeni gelinin evine karışmaya meraklı oluyor. Siz umursamıyormuş ama en iyisini siz biliyormuşsunuz gibi cevap verip geçeceksiniz.
Benim kv -ki oturaklı kadındır- o bile yeni evliyken haftaiçi bir akşam geldiğinde yatak odamdaki yatak örtüme karışmaya kalktı "yatak örtüsü sersene" diyerek.
Battaniye ile uyuyoruz doğal olarak yatağı öylece kapatıp çıkıyorduk.
O öyle deyince "bütün gün işteyim sabahın köründe neden uğraşayım? evi kime göstereceğim?" demiştim.
Yani sana göre hareket etmeyeceğim tabi ki demek istemiştim. Mesajı aldı ve bir daha karışmadı.
Çok büyütülecek şeyler değil. Politik olun eşinize şikayetlenmek yerine. Erkek milleti asla karışmaz böyle şeylere. Onlara göre "sorun yoktur"
Evden çıkmam diyene espri ile karışık lafı söyleyeceksin..
Benim kv -ki oturaklı kadındır- o bile yeni evliyken haftaiçi bir akşam geldiğinde yatak odamdaki yatak örtüme karışmaya kalktı "yatak örtüsü sersene" diyerek.
Battaniye ile uyuyoruz doğal olarak yatağı öylece kapatıp çıkıyorduk.
O öyle deyince "bütün gün işteyim sabahın köründe neden uğraşayım? evi kime göstereceğim?" demiştim.
Yani sana göre hareket etmeyeceğim tabi ki demek istemiştim. Mesajı aldı ve bir daha karışmadı.
Çok büyütülecek şeyler değil. Politik olun eşinize şikayetlenmek yerine. Erkek milleti asla karışmaz böyle şeylere. Onlara göre "sorun yoktur"
Evden çıkmam diyene espri ile karışık lafı söyleyeceksin..
Kaynana işte yapıpta kötü olacağına yapma kötü ol. Ben kötüsü olurum net.
.... benim kendi ailem bile çok yakın oturmamıza ragmen arayıp sorup kırk yılın başında gelir 15 dk durup giderler .... yuh yani .... diğer taraftan ; Cocuk sağlıkla olursa insallah hepsi gelsin istiyorum o ayrı