Eşinize açık aöık bak ben annenin öz kızı değilim, ufak tefek şeylerde zaten ben hallediyorum ama bazı konularda senin araya girmen senin söylemen gerek bazı şeyleri ben söylersem alınır ama sen söylersen normal karşılar deyin. Denendi onaylandı bu, çalışıyor :)).
Kayınvalideniz karışmaya mı başladı yada böyle abuk sabuk laflar söylemeye mi başladı, duymazdan gelin. Diretirse, duyurmaya çalışırsa hareketlerinizle belli edin rahatsız olduğunuzu. Baktınız hala işe yaramıyor mesafe koyun, geldiğinde kapıyı açmayın bahane uydurun evde yoktum diye, her aradığında açmayın müsait değildim diyin. Ne bileyim bu akşam gelin yada gelcez dediğinde biz plan yaptık diyin.
Eğer susmaya birşey yapmamaya devam ederseniz evet evinizden çıkmaz, kendi evi gibi eşyaları değiştirir.
Sanırım herkes böyle dönemden geçiyor, bende yaşadım. Keşke onu oraya koysaydın dediği zaman ben böyle istiyorum veya burda olması kolayıma geliyor dedim. Kötü kişi olmazsınız merak etmeyin, ama en başından ipleri verip susarsanız daha kötü olur...