Bebek oyuncakları hakkinda yardim

aynen baya baktim nette falan ama indirim yok:kızgın:Aslinda su an baya oyubcaklari var oyun halisida ama bir kac dk ilgileniyor sonra skiliyor birlikte vakit gecirebilecegimiz oyunlari cok seviyor yalniz oynamak istemiyor. dokunmali kitabi o yuzden cok sevecegini dusundjm​

Bir süre sonra ondan da sıkılabilir. Onun yerine kalın ve sert sayfalı kitaplardan alın. İçinde hayvanlar, meyveler vs olanlardan.

merhabalar:KK68:
4 aylik kizim var ona eğitici guzel oyuncaklar almak istiyorum. Bir cok magazaya baktim istedigim gibi ya bulamadim ya da bulduklarimin maliyeti cok fazlaydi. Sizler bu tur oyuncaklari nerelerden temin ediyorsunuz. Ornegin ilk kitabim diye bir urun var 80 tl magazalarda yok dokunarak ogreniyor aciklamasi falan cok guzel ama daha uygun bulabileceğim site veya magaza varsa uygun almal isterim. Malum bebislerin eksigi bitmiyor. :emir_bebek:
Bunu tavsiye ederim anlamaz demeyin gösterin hepsini ben faydasını gördüm.

Eklentiler

• 9713575657522.webp
    9713575657522.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 40
çok çok memnumum diyemem ..
çocuğunuzun ilgisine bağlı..
benim oğlum aktiviteleri daha çok seviyor..
mesela ponpon toplarla bir dünya etkinlik yapıyoruz..
hareketi daha çok seviyor mesela...
anladim cnm. bende o zamana ladar gozlemleyeyim belkide bmm kizmda sewmyecek.

Bir süre sonra ondan da sıkılabilir. Onun yerine kalın ve sert sayfalı kitaplardan alın. İçinde hayvanlar, meyveler vs olanlardan.
oyle mi diyorsunuz. Ya da uyun bir tane alirim severse almk istedigimi alirm sevmezse almam. tskler

Bunu tavsiye ederim anlamaz demeyin gösterin hepsini ben faydasını gördüm.
sag ol cnm bir arastirsym

ayy varlar Allah saglikli omur nasip etsinde bu konularda biraz farkli dusunuyoruz onlara gore gereksiz:bicak::bicak:

aktivite masasi hangi marka model ben onda da lararsiz kaldim .:bicak:yurumeai icin bisikletler var ondan da istiyorumm ayy cok sey var yaa hepsini almak istiyorum :KK17:
Valla ben bondigo aktivite masası düşünüyorum anneme de fotoğrafını attım ama hangisini alırsa artık:KK70: bu arada tavsiyem ayakta durmaya alıştıktan sonra salonun orta yerine hergün sandalye koyun onun etrafında sıralasın sonra bi bakmışsınız koltuğa gitmeye çalışırken yürüyor:D benim 11 aylık kızım var böyle yapmıştım yılbaşında yurudu guzum. Yurutecini de 2,3 aydir kullanmadim zaten zararıymış ben pek zararını gormedim ama

Valla ben bondigo aktivite masası düşünüyorum anneme de fotoğrafını attım ama hangisini alırsa artık:KK70: bu arada tavsiyem ayakta durmaya alıştıktan sonra salonun orta yerine hergün sandalye koyun onun etrafında sıralasın sonra bi bakmışsınız koltuğa gitmeye çalışırken yürüyor:KK70: benim 11 aylık kızım var böyle yapmıştım yılbaşında yurudu guzum. Yurutecini de 2,3 aydir kullanmadim zaten zararıymış ben pek zararını gormedim ama
ins istediginizi alir :emir_bebek:dediginizi yapauim bende cabucak yuyrur belki :D
bende yurutec aldim ama kullanmayacagim zararli oldugu icin :110:

Bu bahsettiğim kitap su dokunarak bez turu oluyorya ondn cnm. fisher price markasi zaten bu markanin urunleri cok pahali.
Nette arastirdim resmi falan cok guzeldi almak istiyorum ama net karar vermeedim
Oyun halisini bende cok kucuk kullanmaya basladim ilgisini cekti seviyor amcak bizim problemimiz cabuk skiliyor her seyden. :olamaz:
Sıkılması çok normal dikkat süresi çok kısa çünkü zamanla toparlar ve o süre uzar merak etme:)

Aynen canim. Bende kizima alirken hic acimiyorum kendime hamilelik donemindd bile zaruri seyleri aldim. Simdi de onun gelisimi icin en iyi en guzelinj almak ostyrm. Oyjn odasi olmasi harika bir cocuga verilebilecek en guzel hediye bence.

Bana da çok güzel oldu valla oyun odasının olması işimi gücümü çok rahat yapabiliyorum artık o da bende çok mutluyuz :halay:

Back
X