bende yarın inş oruç tutacam allah dualarımzı orucumuzu kabul etsin:Saruboceq:
slm arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım bende bebek özlemi çekiyorum
canım ALLAH kabul etsın bende yarın doktora gıtmeseydım bende tutardım yyyyyyyyaaaaaaaa muayne olacam oyuzden tutamam yarın yıne koyarııımmm olurmu yarın gorusuruz hadı nerdesınız gellııın n laelaelaelaelaelaelaelaelaelae:hulya:kaydirigubbakcemile2:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
mrb arkadaşlar çok hoş bi topik olmuş..benimde nerdeyse 2 sene olacak ama hala bebeğim olmadı..herşey normal olmasına rağmen..haftaya cuma veya daha erken adet olucam.belirtiler başladı..her seferinde diyorum bu ay beklemicem bana ne diye ama umut dünyası işte..belki bi umut olur diyorum adet olunca tepetaklak düşüyorum herşey sıfırdan böle başlıyo devam ediyo..ama yavaş yavaş yorulmaya başladığımı hissediyorum..hem bedenen hem ruhen...
herkese günaydın nasılsınız
boşu boşuna geldim biliyomusun hiç bir iş yok olsada zaten başlamazdıım yarım günde bitmez
oturdum kanald deki doktorumu izliyorum
günaydın canım ...tam gün olsa insan bukadar rahatsız olmaz herhalde dimi kızlargünaydın ipek kedersiz bende öle oturuyom duduman kuşu gibi:)))
canlarım hepinizin bayramı kutlu olsun ben çıkıyorum:)))) geldi patronum:))
günaydın canım ...tam gün olsa insan bukadar rahatsız olmaz herhalde dimi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?