Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kedersiz nasılsın canım görüşmeyeli ben bebek konusuna ara verdiğim için artık pek takılmıyorum bu bölümlere
malum eşimden dolayı bi düzelelim inşallah tekrardan gelicem ama sizinle konuşmak için arada uğrarrım buraya
eskilerden kimler var burda canım
hepsine selam söylüyorum
ayrıca hepinizin bayramı mübarek olsun inşallah bu forumdaki bütün bebek hasretiyle yanıp tutuşan annelerin kucakları dolu olur seney kurban bayramında

lolocum ben yiyim saol zaten bizde bebek düşüncesini kafamızdan atmak için burayı açtık maksat muhabet gırgır şamata yapmak....eşn için hepimiz çok üzüldük inan şimdi nasıl allah eşinizi başınızdan eksik etmesin...eskilerden durualya ,latsibe,esramm,sevdanehri ,ipek bide patuli var
seninde bayramınımübarek olsun şimdiden

Son düzenleme:
bende yarın inş oruç tutacam allah dualarımzı orucumuzu kabul etsin:Saruboceq:

canım ALLAH kabul etsın bende yarın doktora gıtmeseydım bende tutardım yyyyyyyyaaaaaaaa muayne olacam oyuzden tutamam yarın yıne koyarııımmm olurmu yarın gorusuruz hadı nerdesınız gellııın n laelaelaelaelaelaelaelaelaelae:hulya:kaydirigubbakcemile2:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

ben geldim diğer arkadaşlar geceleri pek takılmıyorlar benimle idare et sen

bu paspaslarını şimdi koysan ne olur sanki merak ettim yahu

mrb arkadaşlar çok hoş bi topik olmuş..benimde nerdeyse 2 sene olacak ama hala bebeğim olmadı..herşey normal olmasına rağmen..haftaya cuma veya daha erken adet olucam.belirtiler başladı..her seferinde diyorum bu ay beklemicem bana ne diye ama umut dünyası işte..belki bi umut olur diyorum adet olunca tepetaklak düşüyorum herşey sıfırdan böle başlıyo devam ediyo..ama yavaş yavaş yorulmaya başladığımı hissediyorum..hem bedenen hem ruhen...

günaydın güzell anne adayları günaydınnnnnnnnnnnnnnnŞeniz ŞenizŞenizŞeniz

aramıza hoşgeldin pamuk kardeş vereliniortak canım dediğin gibi umut dünyası her ay bir hevesle bekliyorsun sonra tekrar başa dönüyorsun benneyaptımkiama herşeye rağmen hayat güzel be kardeş bütün derdimiz bebek olsun allah daha büyük dertlerden vermesin:Saruboceq:

boşu boşuna geldim biliyomusun hiç bir iş yok olsada zaten başlamazdıım yarım günde bitmez
oturdum kanald deki doktorumu izliyorum

tam gün olsa en azından bi iş bulur bi şeyler yaparsın vakit geçer ama böyle ziyan
sibel sana ve bütün arkadaşlara hayırlı bayramlar diliyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…