Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

arkadaşlar ben de nickleri hatırlıyorum bir yerden,nasılsınız.
insallah en kısa zamanda hepimizin kolları bebeklerle dolsun..
bugün arefe günü hepimizin duaları kabul olacak insallah...
benim de 1.5 yıl oldu sorun yok denildi...
hala bekliyoruz, hepimize moral lazım...

merhaba tuba vereliniortakbende seni tanıdım diğer dopinkten hatırladım senişakkıdı

canım inşallah hepimiz en kısa zamanda kavuşuruz bebeklerimize

saolun kızlar ... sormayın hepimiz hala uğraşıyoruz,arnavut guzelı de ugramıyor sanırım artık.
biz de anladık uğraşma ile olmuyor ama kafadan atılmıyorki bu düşünce...

ben şimdi bayramda yarın bana kimler bebek soracak diye sınır oluyorum.
2 senedir bayramlardan kaçıyorum ...

evet tubacım bildiğin gibiyiz hepimiz daha tık yok :))
arnavutgüzeli tüpbebek tedavisine başladı hayırlısıyla yakında güzel haberler verecek inş

boşver tubacım soranlara allah ne zaman kısmet ettiyse o zaman olur dersin kafana takma kimsedende kaçma hayatının tadına bak güzelim

belli bi zaman sonra artık sormuyolar bile.mesela bana artık kimse sormuyo 7 sene oldu ya. evliliğimin 3. yılında hamile kaldım her gören tüp bebek mi dedi.şimdi kendiliğimden hamile kalsam bile kimse inanmaz heralde:1shok:aynen ahan da böyle bakarlar:1shok:

kızlar cok haklısınız, artık belli zaman geçince sormazlar heralde.1,5 yılda yeteri kadar cvp verdım...
Hep dua ediyorum, Allah isteyen herkese bebek versin diye...

ama insallah bu özlem bitecek gelecek meleklerimiz.
kızlar şimdiden iyi bayramlar, bu mübarek bayramda bayram hediyemiz bebek olsun.

er yada geç gelecek o veletler allahın izni ile :Saruboceq: :Saruboceq:

canım doktora gittim ve yarın asılama yapılacaktı bayram oldugu ıcın yapılamayacak ne şansızım yyaaa bennn moralim cokbozuuukkkkmafoldumbenmafoldumben

eee cumartesiyemi kaldı ne olacak şimdi :uhm:tedavini yarım bırakmıyacak herhalde senin bu dr

Son düzenleme:
canım arkadaşlarım hepnizin bayramı mübarek olsssuuunnn ALLAH'IM hepimizin bebişerini göndersin emanetçilerine yüzüm gülsün yarınlarımız umutla dolsunnnnnnn belkı bayramda giremem hepiniz kendinize iyi bakınnnn ööööpppptttttüüüümmmm hepinizzziiiiiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:ecrin_bebek:

eee cumartesiyemi kaldı ne olacak şimdi :uhm:tedavini yarım bırakmıyacak herhalde senin bu dr

canım benim yyyaaaa doktor bidahaki aya kaldı dedi adetimin 4. günü gidecekmişim bende ne olucak sasırdımmm baska yeremı gıtsem bılmıyorummm bidahaki aya attı ben o zmn olmazsa tüp bebeke baslıyacaktııımmm zaman kaybı hayırlısı olsun canım yazını gördüm çok sevindim sizleri tanımasamda cok sevdiimmm hepnizi kucak dolusu öpüyyyyooorrrruuuuummmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım bence sen şansını aşılamayla çok fazla zorlaştırma eğer maddi gücünüz yeterse direk tüpbebek tedavisine başla uğraşma derim aşılamayla vakit geçirmeyin

bende senii çok sevdimmmmŞeniz Şeniz Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…