tam gün olsa en azından bi iş bulur bi şeyler yaparsın vakit geçer ama böyle ziyan
sibel sana ve bütün arkadaşlara hayırlı bayramlar diliyorum bende
arkadaşlar ben de nickleri hatırlıyorum bir yerden,nasılsınız.
Insallah en kısa zamanda hepimizin kolları bebeklerle dolsun..
Bugün arefe günü hepimizin duaları kabul olacak insallah...
Benim de 1.5 yıl oldu sorun yok denildi...
Hala bekliyoruz, hepimize moral lazım...
belli bi zaman sonra artık sormuyolar bile.mesela bana artık kimse sormuyo 7 sene oldu ya. evliliğimin 3. yılında hamile kaldım her gören tüp bebek mi dedi.şimdi kendiliğimden hamile kalsam bile kimse inanmaz heralde:1shok:aynen ahan da böyle bakarlar:1shok:evet tubacım bildiğin gibiyiz hepimiz daha tık yok :))
arnavutgüzeli tüpbebek tedavisine başladı hayırlısıyla yakında güzel haberler verecek inş
boşver tubacım soranlara allah ne zaman kısmet ettiyse o zaman olur dersin kafana takma kimsedende kaçma hayatının tadına bak güzelim
ben geldimdiğer arkadaşlar geceleri pek takılmıyorlar benimle idare et sen
bu paspaslarını şimdi koysan ne olur sanki merak ettim yahu
caın senı acık oldugunu gordugum an koyacagım resmı ok opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar cok haklısınız, artık belli zaman geçince sormazlar heralde.1,5 yılda yeteri kadar cvp verdım...
Hep dua ediyorum, Allah isteyen herkese bebek versin diye...
ama insallah bu özlem bitecek gelecek meleklerimiz.
kızlar şimdiden iyi bayramlar, bu mübarek bayramda bayram hediyemiz bebek olsun.
canım bugün dr a gidecektin nasıl geçti ne dedi dr fisfisfis
canım doktora gittim ve yarın asılama yapılacaktı bayram oldugu ıcın yapılamayacak ne şansızım yyaaa bennn moralim cokbozuuukkkkmafoldumbenmafoldumben
eee cumartesiyemi kaldı ne olacak şimdi :uhm:tedavini yarım bırakmıyacak herhalde senin bu dr
canım benim yyyaaaa doktor bidahaki aya kaldı dedi adetimin 4. günü gidecekmişim bende ne olucak sasırdımmm baska yeremı gıtsem bılmıyorummm bidahaki aya attı ben o zmn olmazsa tüp bebeke baslıyacaktııımmm zaman kaybı hayırlısı olsun canım yazını gördüm çok sevindim sizleri tanımasamda cok sevdiimmm hepnizi kucak dolusu öpüyyyyooorrrruuuuummmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?