canım arkadaşlarım bayramınız mübarek olsun, en güzel müjdelerle çifte bayramlar olsun inşallah.
heyyy kedersizim bugün yoğundun heralde naber
içim bir hoş oldii şimdi ne güzel dilekler canımkaydirigubbakcemile5 o zaman sen bizi unutursun be yok bu gece yatmadı yok gazı vardı yok çok yorulmuştum falan da filan:1closedeyes:ooo baharım :)hoşgeldin canım ..seninde bayramın mübarek olsun nice bayramlara....
seneye bebişlerimizle beraber inşş:Saruboceq:
içim bir hoş oldii şimdi ne güzel dilekler canımkaydirigubbakcemile5 o zaman sen bizi unutursun be yok bu gece yatmadı yok gazı vardı yok çok yorulmuştum falan da filan:1closedeyes:
yapma kuzum yaaa bu ne şimdi hani sen bizim dopingimizdin çabuk daha neşeli bi şeyler yaz.hiçte garip değiliz çünkü Allah var problem yok bazı şeylerin hikmetini yalnızca O bilir...
Bayram Gelmiş Neyime Anam anam garibem
Ağlamak kârım oldu
Anam anam garibem
mafoldumben mafoldumben mafoldumben
Her dertten yıkılmazdım
Anam anam garibem
Sebebim zalim oldu
Anam anam garibem
Sebebim zalim oldu
Bayram gelmiş neyime
Anam anam garibem
Kan damlar yüreğime
Anam anam garibem
Yaralarım sızlıyor
Anam anam garibem
Doktor gelmiş neyime
Anam anam garibem
yapma kuzum yaaa bu ne şimdi hani sen bizim dopingimizdin çabuk daha neşeli bi şeyler yaz.hiçte garip değiliz çünkü Allah var problem yok bazı şeylerin hikmetini yalnızca O bilir...
ay canım benim yaa kıyamam:teselli: başın saolsun mekanı cennet olsun babanın ...Bayramda Baba HasretiDepreşti içimdeki hasret duygularım
Tatmayan bilemez bu acıyı dostlarım
Yaşadım, dünyada babasızlık çok zor
Baba hasreti, yürekteki yanan akkor
Şu dünyada babasızlık her şeyden beter
İnan ki bir gün öldürecek beni bu keder
Hiç böyle olur muyduk, ölmeseydi peder
Elden ne gelir ki, böyleymiş bizim kader
Her an obamın direği babam gelir aklıma
Kınamayın dostlarım böyle garip oluşuma
Aslında, benim de gitmez böylesi hoşuma
İsyan edemem Allah’ım yazmış alınyazıma
Şu dünyada babasızlık obasızlıktan da zor
Bayramda baba hasreti içimi yakan akkor
Benim gibi yetimleri ekser âdem bakar hor
İnanmazsan, git yerdeki ve göktekilere sor
Benim gibi yetim olan Nebi’m, biricik tesellim
Yetimlik hürmetine belki der, bu da ümmetim
Benim de sonsuzdur Nebi’mize karşı hürmetim
O’na layık ümmet olabilmektir say ve gayretim
Bu da benim duygularım canım.8 ay önce kaybettiğim babamsız geçen ilk kurban bayramımmafoldumben
hayatta olsunlar da telefonda ki sesleri bile yeter.o yüzden hiç garip hissetme kendiniay canım benim yaa kıyamam:teselli: başın saolsun mekanı cennet olsun babanın ...
hayatta olsunlar da telefonda ki sesleri bile yeter.o yüzden hiç garip hissetme kendini
tabi ya dağıtalım şu havayı...gülsuyu şişesindeki selamları hürmetle alırız efendimbuyrunnnnnnnnnSayın değerli, sağlam ciğerli, bazen üzüntülü, bazen kederli, su gibi akan, şimşek gibi çakan muhterem varlık, kalbimin en derin köşesinde, gülsuyu şişesinde saklamış olduğum selamlarımı sunar hürmetler ederken, evvela seni, beni, gemideki dümeni, tarladaki dikeni, dünyada olup biteni, gurbette hasret çekeni, baharı yazı, kemanı sazı, bahçedeki kazı, erkeği kız, insandaki nazı, yaratan Allah'tan iyi olmanı diler bayramını kutlarım :) kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 BİRAZDA GÜLELİM DEDİM
heralde bu bayram kimse birbirini öpmez gripten dolayı.cüzdan da feda olsun bücürlere.bu dünyada çocukları sevindirmekten daha güzel ne olabilir ki?bazen çocuğu olmayan merhametsiz olur diyolar ya çok kızıyorum onlara.çocuğunu döven eziyet eden ne anneler tanıyorum bu mudur merhamet acep?Bugün yüzün öpülmekten solsun, miğden kurban etiyle dolsun, cüzdanını mahalle bücürleri soysun. Bayramın kutlu olsun.kaydirigubbakcemile3
atla atla ben tutarımkafamçokkarıştı* Minareden atlarım, bayramını kutlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?