Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sevdanehri canım az önce duydum arnavutların orda deprem olmuş...allahım hepsini korusun...sevdlinkoda oralıydı değilmi...amannnnnnkızlar nerdesiniz...iyimisiniz bize haber verin...

iğnelerim bitti canım dün gece çatlatma iğnesinide vurdurdum yarın yumurtalar toplanıcak bakalım toplandıktan sonra belli olur niyetim

sevdanehri canım az önce duydum arnavutların orda deprem olmuş...allahım hepsini korusun...sevdlinkoda oralıydı değilmi...amannnnnnkızlar nerdesiniz...iyimisiniz bize haber verin...

evet bende okudum ama bir can mal kaybı olmamış Allaha şükür kızlarımızda iyidir inşallah

günaydııın geldim sevdam geldim doktor cumaya kadar iğnelere devam dedi güzel gelişiyolar
dedi cuma günü tekrar kontrol edicek cuma veya cumartesi tahminime göre çatlatma iğnesi yaptır der

günaydııın geldim sevdam geldim doktor cumaya kadar iğnelere devam dedi güzel gelişiyolar
dedi cuma günü tekrar kontrol edicek cuma veya cumartesi tahminime göre çatlatma iğnesi yaptır der

maşallah canımm herşey çok iyi inşallah bu sefer güzel sonuç olacak

Inşallah canım ya doktorla konuşuyoduk tüp bebek yaptıran hastası 35 haftalık ikiz gebeymiş perşembe doğurtucaz dedi bende ikiz içn dua ediyorum dedim delimisin dedi bana

Inşallah canım ya doktorla konuşuyoduk tüp bebek yaptıran hastası 35 haftalık ikiz gebeymiş perşembe doğurtucaz dedi bende ikiz içn dua ediyorum dedim delimisin dedi bana

niye kendisi deli imiymiş :roflol: herkesin isteği farklı oluyo işte gönlümüze göre olur herşey inş. :Saruboceq:

arnavutumda gelmiş nasılsın canım deprem oldu geçmiş olsun varmı birşeyler

günaydın kızlaaar...yok ya şimdi okudum yeni çok şaşırdım.baktım internette ama bulamadım..panik oldum heralde kafam çalışmadı..
bana bir link falan gönderin olmazsaa kosovada mı arnavutluktamı olmuş???allahım koruuusun tüm müsliman ülkeleriniii:Saruboceq::Saruboceq:..
siz nasılsınız evet çok şaşırdım kimsecikler yok bugüüün.kedersizimin yokluğu nasılda anlaşılıyoo o izi topluyoduu..birimize titreşim birimize ağrı derken burda oluyoduk..
şimdidde ben isyan ediyorum nerdesiniiz kızçeleer huuuuu

bugün neden kızlar gelmemdiki etipufum özellikle bizi merakta bırakmasın dün miniğin kalp atışını görücekti haberi olan varmı ...antalyadakiler sizlerede geçmiş olsun

merhabalar....
kızlar dün doktora gittim kesenin içinde bebeği gördük çok şükür...:Saruboceq: ama kalp atışını duyamadık... doktor dalga var aslında kalbi atıyor dedi ama o cihaza çokta erken sokmak istemiyorum sizi dedi.. bebeğin sağlığı açısından... 3 hafta sonra tekrar gidecez ozaman duyabilirmişiz. ben halen bişey yiyemiyorum.. doktor mide bulantısı ilacı yazdı ama son anda kullan dedi.. bende çok ilaç içme taraftarı değilim.

canımm benimm maşallah herşey yolunda maşallahhhh mide bulantında geçse iyi olacak bitkiler denesen bir araştır ne iyi geliyo

bugün neden kızlar gelmemdiki etipufum özellikle bizi merakta bırakmasın dün miniğin kalp atışını görücekti haberi olan varmı ...antalyadakiler sizlerede geçmiş olsun

inşallah güzeel haberlerle döner aramızaaa...:Saruboceq:
ya şimdi okuduum teşekürleer..ama sanrım bir adada olmuş antalya biraz hisetmiş galiba.ben o sırada uyuyoduum..

lovesa nasılsın canım başladımı hamişlik belirtileri ne zaman kontrole gidiyosun

maşallaaaaaah ipeğim hiç bir belirtim yok inaaan..şaka gibii kendimi hamile gibi hisetmiyorum..karnım hafif çıktı heralde çoğul diye okadar.hem geç yatıyorum erken kalkıyorum ne göğüsümde ne damarlarda ne hiç bişey aman maşallaah diyin kızlaaar..inşallah böyle devame der..annemdee beni doğurana kadar bişey yaşamammıış..

etipufum herşey yolundadır inş.
arnavutum antalyada deprem oldu gızz arnavutta değil

evet kız sevdaaaa yeni gördüüüm ödüm patladı valla oralara bişeymi oldu diyee.sabah sabaah yanlış okumuşum.arıyorum yok öyle bişey bide sinirlendim ne biçim internet haberi bunlar diye...
büyük geçmiş olsun diyim inşallah devamı gelmeeez.rabbim korusuun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hayırlı uğurlu olsun canım inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun bende tvde duymuştum kalp atışlarını dinlerken bebek rahatsız oluyomuş titreşimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…