sanada günaydın canım...artık bizim kızlar tembelleşmeye başladılar....sen nasılsın iğnelerin bitti değilmi canım hadi hayırlısı olsun...rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın...ilişki konusuna gelince canım toplamadan sonra saten ilk günü ağrın ve hafif kanaman oluyor....ertesi günde cesaret edemiyorsun...ve daha sonraki günde transfer zamanı geliyor olmuyor...inanki canım toplamadan sonra aklına bile gelmiyor...o zaman sadece kaç tanesi döllendi..nasıl kalitelimi..ne zaman arayacaklar...hep bunların düşüncesi oluyor diğerine fırsat olmuyor..belki sende farklı olur...bende öyle olmuştu....
sevdanehri canım az önce duydum arnavutların orda deprem olmuş...allahım hepsini korusun...sevdlinkoda oralıydı değilmi...amannnnnnkızlar nerdesiniz...iyimisiniz bize haber verin...
günaydııın geldim sevdam geldim doktor cumaya kadar iğnelere devam dedi güzel gelişiyolar
dedi cuma günü tekrar kontrol edicek cuma veya cumartesi tahminime göre çatlatma iğnesi yaptır der
Inşallah canım ya doktorla konuşuyoduk tüp bebek yaptıran hastası 35 haftalık ikiz gebeymiş perşembe doğurtucaz dedi bende ikiz içn dua ediyorum dedim delimisin dedi bana
niye kendisi deli imiymiş :roflol: herkesin isteği farklı oluyo işte gönlümüze göre olur herşey inş. :Saruboceq:
doktor diyo bana delimisin ikiz gebelik taşıması zor doğurmak zor doğunca zaten hayatın
kararıcak tek tek gelsin diyo
sevdanehri canım az önce duydum arnavutların orda deprem olmuş...allahım hepsini korusun...sevdlinkoda oralıydı değilmi...amannnnnnkızlar nerdesiniz...iyimisiniz bize haber verin...
arnavutumda gelmiş nasılsın canım deprem oldu geçmiş olsun varmı birşeyler
merhabalar....
kızlar dün doktora gittim kesenin içinde bebeği gördük çok şükür...:Saruboceq: ama kalp atışını duyamadık... doktor dalga var aslında kalbi atıyor dedi ama o cihaza çokta erken sokmak istemiyorum sizi dedi.. bebeğin sağlığı açısından... 3 hafta sonra tekrar gidecez ozaman duyabilirmişiz. ben halen bişey yiyemiyorum.. doktor mide bulantısı ilacı yazdı ama son anda kullan dedi.. bende çok ilaç içme taraftarı değilim.
bugün neden kızlar gelmemdiki etipufum özellikle bizi merakta bırakmasın dün miniğin kalp atışını görücekti haberi olan varmı ...antalyadakiler sizlerede geçmiş olsun
lovesa nasılsın canım başladımı hamişlik belirtileri ne zaman kontrole gidiyosun
etipufum herşey yolundadır inş.
arnavutum antalyada deprem oldu gızz arnavutta değil
merhabalar....
kızlar dün doktora gittim kesenin içinde bebeği gördük çok şükür...:Saruboceq: ama kalp atışını duyamadık... doktor dalga var aslında kalbi atıyor dedi ama o cihaza çokta erken sokmak istemiyorum sizi dedi.. bebeğin sağlığı açısından... 3 hafta sonra tekrar gidecez ozaman duyabilirmişiz. ben halen bişey yiyemiyorum.. doktor mide bulantısı ilacı yazdı ama son anda kullan dedi.. bende çok ilaç içme taraftarı değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?