ne uzun yazmışım :asigim:
bu depresif hanımlar yazdırıyo ne yapalım
bu depresif hanımlar yazdırıyo ne yapalım
bencedeeeklava: aldırdılar yine oklavayı elime kötükedihüso sırnaşık şey
Hanımlar iyi akşamlar ben yarın sabah doktor amcaya gidicem yumoşlarıma bakıcak sonra işe gelicem kendinize iyi bakın yarın hiç kimseyi üzgün görmek istemiyorum ekleyebilsem bende alıcam sonunda oklavayı elime ama lanet olası pc eklemiyo
Hanımlar iyi akşamlar ben yarın sabah doktor amcaya gidicem yumoşlarıma bakıcak sonra işe gelicem kendinize iyi bakın yarın hiç kimseyi üzgün görmek istemiyorum ekleyebilsem bende alıcam sonunda oklavayı elime ama lanet olası pc eklemiyo
bana he eski arkadaşınız eski dostunuza depresif senağlama senağlama zaten bunalımdayım senağlama
bana he eski arkadaşınız eski dostunuza depresif senağlama senağlama zaten bunalımdayım senağlama
toplayın artık kendinizi sizde hepiniz aynı gün depresif oldunuz hiç değilse sırayla olun bak ben dün depresiftim bugün geçti gitti neyse tekrar iyi akşamlar kaçtım ben
sırnaşık şey sırnaşık şey yaa napalımm kedersizzz sende sirkelen kendine gel seni böyle görmek istemiyoruzzlmaz:
kedersizim maddi yönden ev aldığınız için bebiş işlemine başlayamıyopsunuz ya hani 7 yılda bu borç devam edecek nasılsa evdesin programlar varmış tv de tüp bebek tedavilerini karşılıyolarmış ya ben evde olsam takip ederdim onları bir baksan diyorum ne dersin
off canım ya çok aradım ben ama hiç düşüremedim telefonu ...benim başka bir düşüncem var aslında ..sim ipleriyle çok güzel patikler örüyorum yapıp satabilirsem en azından ilaç parasnı çıkarabilirdim satılırmı bilmiyorum ama:uhm:
satılır ama ne kadar olabilir ki dediğin gibi ancak ilaç parası çıkar :hulya: çidev diye bir site var ona bir bak bir de bebek özlemine bak bakalım ama en iyisi o programlar ahh bi düşürebilsen alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?