Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Sorma sevda ya sabahtan beri tek kaldım bu hatunlara moral vermeye çalışıyorum bak ne güzel söylemişsin herşeyden önemlisi huzur sağlık gerisi boş
evet sevda aynı zaman denk gelicek senin transferinle benim aşılama inşallah ikimizinde sonucu pozitif olur
kedersizim sende dikkat et aynı gün herşeyi yapma hem senin eşin erken geliyo
markete pazara tek gitme anacım bel çok önemli allah korusun şakası yok

Hanımlar iyi akşamlar ben yarın sabah doktor amcaya gidicem yumoşlarıma bakıcak sonra işe gelicem kendinize iyi bakın yarın hiç kimseyi üzgün görmek istemiyorum ekleyebilsem bende alıcam sonunda oklavayı elime ama lanet olası pc eklemiyo

tamam canım herşey gönlünce olsun allaha emanet ol ..inşallah senin ve sevdanın güzel haberiyle burda çifte bayram yaparız :lepi:

tamam canım herşey yolunda gider inş.
iyi akşamlar

kedersizim maddi yönden ev aldığınız için bebiş işlemine başlayamıyopsunuz ya hani 7 yılda bu borç devam edecek nasılsa evdesin programlar varmış tv de tüp bebek tedavilerini karşılıyolarmış ya ben evde olsam takip ederdim onları bir baksan diyorum ne dersin

toplayın artık kendinizi sizde hepiniz aynı gün depresif oldunuz hiç değilse sırayla olun bak ben dün depresiftim bugün geçti gitti neyse tekrar iyi akşamlar kaçtım ben

sırnaşık şey sırnaşık şey yaa napalımm kedersizzz sende sirkelen kendine gel seni böyle görmek istemiyoruzz lmaz:

tamam yaa yarın daha iyi olacam inşallah :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato:

off canım ya çok aradım ben ama hiç düşüremedim telefonu ...benim başka bir düşüncem var aslında ..sim ipleriyle çok güzel patikler örüyorum yapıp satabilirsem en azından ilaç parasnı çıkarabilirdim satılırmı bilmiyorum ama:uhm:

satılır ama ne kadar olabilir ki dediğin gibi ancak ilaç parası çıkar :hulya: çidev diye bir site var ona bir bak bir de bebek özlemine bak bakalım ama en iyisi o programlar ahh bi düşürebilsen alkisalkisalkis

satılır ama ne kadar olabilir ki dediğin gibi ancak ilaç parası çıkar :hulya: çidev diye bir site var ona bir bak bir de bebek özlemine bak bakalım ama en iyisi o programlar ahh bi düşürebilsen alkisalkisalkis

bebek özlemi derken googledenmi arıyorum :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…