ücretsiz tüp bebek kampanyası yaz bide bir araştır bakalım canım
bu arada daha doktora sormadık çarşamba sorucaz da
sizce yumurta toplanınca transfere kadar ilişki serbest olurmu :kedi: valla çok zor oluyo gerçi bikaç kere yıktık bu yasağı arnavutun dediği gibi azcık ucundan sırnaşık şey
nasılda unuttum dün gece rüyamda arnavutu görüyordum... bana gelmişler annesi ve kızkardeşiyle,, kızkardeşi 16_18 yaşlarında ..arnavutun kucağında bir kız çocuğu var ama arnavut o kadar burnu havadaki hiç benimle konuşmuyor rüya iştekaydirigubbakcemile3 kızkardeşide öyle ama anneleri çok cana yakındı ha bide arnavut saçlarını küt kestirmişti hayırdır inşallah
bende yavaş yavaş çıkıyom kızlar iyi akşamlar sizeee
yarın hepinizz daha iyi şekilde gelinn opuyorumnanaktan
bildiğim kadarıyla serbest biz yapmıştık valla :kedi:ama transferden sonra ucundan bile olmadı
ben çok görürüm rüyalarımıda unutmam :hulya:hayrolsunnn inş.:Saruboceq: demek burnu havadaydı heeklava: yaa nasıl görüyonuz rüyaa bide aklında kalmış ne güzelll benim çok nadirdir aklımda kalması kaydirigubbakcemile belkide arnavutum sana sürtünüyo peşinden git diye inş. :Saruboceq:
bende işte transferden sonra kesinlikle istemem izinde vermem de o yüzden o arada olursa çok makbule geçer :roflol: :roflol:
neyseee kaçtımm öptümmm senii dikkat et kendine
şimdi geçmişi okudum ne bu hereks depresyona girmişlmaz: beni demorilize etmeyin bak ipeğimde tedaviye başladı kötü örnek olmayın sirkelenin kendinize gelin unutmayın hiçbirşey sağlıktan önemli değil....
Simal eşini düşün çocuk olayını kenara at eşine ilgi göster yoksa çocuk meselesi hep bu şekilde düşünür durursun..Bırak sağı solu bizde yıllardır duyuyoruz bu sözleri hayattan yılmışsın yapmayınnn kızlarrr yapmayınnn eşlerimize yazıkk varsın olsun hiçbir zaman çocuğum olmasın yeterki eşim iyi olsun da mutlu olalım :gitme: bana eşim lazımmm sağlıklı olsunki öyle bebek meselerine çözüm arayabiliriz.Aynı şeyler kedersiz senin içinde geçerliklava: bak iki büklüm olmuşsun sağlıkkkk olsunnn gerisi Rabbimin bileceği iştir napalım bir şekilde sınanıyoruz ama eşlerimizi bir bebek yüzünden bu hale getirirsekk elimiz bomboş kalır benden söylemesi...Belki yanlış anlıcaksız yazımı ama olsun ben geçmişi okuyunca simal senden çok eşine üzüldüm ben bu durumdayken kendimi değil eşimi düşünürüm.
ipeğimmmm haftaya pazartesi transfer olacaksa büyük ihtimal aynı gün olacak transferimiz benimde ya cumartesi yada pazartesi olacak çünkü hakkımızda hayırlısı canım..
Etipufumm demek bu aralar kötü oldunn amannn dikkat et canımm benimm
lovesammm sonunda sesin çıkmış nerdesinn kuzummm sennn
kedersizimmm ameliyatı bence de şimdi düşünme başka yol yokmu yaaa
bulutum demek sende tedaviyi düşünmeye başladınn hadi hayırlısı canımm
bu arada daha doktora sormadık çarşamba sorucaz da
sizce yumurta toplanınca transfere kadar ilişki serbest olurmu :kedi: valla çok zor oluyo gerçi bikaç kere yıktık bu yasağı arnavutun dediği gibi azcık ucundan sırnaşık şey
hayırdır inşallaaaaah sabahın niyetineee..ne aceba anlamı kız.saçımı kütse sıkıntıdan kurtulmuşum..elimde kız çocuğu sana kızgın haber banada oğlan çocuğu..başka yorumu bilmiyorum ama hayır olsun inşallaaaaaah:Saruboceq::Saruboceq:nasılda unuttum dün gece rüyamda arnavutu görüyordum... bana gelmişler annesi ve kızkardeşiyle,, kızkardeşi 16_18 yaşlarında ..arnavutun kucağında bir kız çocuğu var ama arnavut o kadar burnu havadaki hiç benimle konuşmuyor rüya iştekaydirigubbakcemile3 kızkardeşide öyle ama anneleri çok cana yakındı ha bide arnavut saçlarını küt kestirmişti hayırdır inşallah
hayrolsunnn inş.:Saruboceq: demek burnu havadaydı heeklava: yaa nasıl görüyonuz rüyaa bide aklında kalmış ne güzelll benim çok nadirdir aklımda kalması kaydirigubbakcemile belkide arnavutum sana sürtünüyo peşinden git diye inş. :Saruboceq:
bende işte transferden sonra kesinlikle istemem izinde vermem de o yüzden o arada olursa çok makbule geçer :roflol: :roflol:
valla yapanlar çok memnun (loveSA) bence sizde deneyin biz yapmadıkta ne oldu :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?