Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bence uğraş hayatım binlerce insan bunlardan yararlanıyo yoksa 7 yıl beklemek olmaz yaaa yaş gidiyo hemm öyle değilmi arkadaşımm

benim yumoşlar iyi allaha şükür 19mm e kadar büyümüşler ama daha az saydı bu sefer belkide küçükleri saymadı ama yinede var baya 10 civarı vardır.Bu gece 11,30 da iğnemi vurulmaya gidicem aslında heyecan var içimde nedendir bilmem kaydirigubbakcemile2 biraz da panik ama olsunn herşeye değer öyle değilmi hem herşey az zamanda bitip gidecek acılar da öyle

bu arada daha doktora sormadık çarşamba sorucaz da
sizce yumurta toplanınca transfere kadar ilişki serbest olurmu :kedi: valla çok zor oluyo gerçi bikaç kere yıktık bu yasağı arnavutun dediği gibi azcık ucundan sırnaşık şey

nasılda unuttum dün gece rüyamda arnavutu görüyordum... bana gelmişler annesi ve kızkardeşiyle,, kızkardeşi 16_18 yaşlarında ..arnavutun kucağında bir kız çocuğu var ama arnavut o kadar burnu havadaki hiç benimle konuşmuyor rüya iştekaydirigubbakcemile3 kızkardeşide öyle ama anneleri çok cana yakındı ha bide arnavut saçlarını küt kestirmişti hayırdır inşallah

bende yavaş yavaş çıkıyom kızlar iyi akşamlar sizeee
yarın hepinizz daha iyi şekilde gelinn opuyorumnanaktan

bildiğim kadarıyla serbest biz yapmıştık valla :kedi:ama transferden sonra ucundan bile olmadı

hayrolsunnn inş.:Saruboceq: demek burnu havadaydı hee klava: yaa nasıl görüyonuz rüyaa bide aklında kalmış ne güzelll benim çok nadirdir aklımda kalması kaydirigubbakcemile belkide arnavutum sana sürtünüyo peşinden git diye inş. :Saruboceq:

ben çok görürüm rüyalarımıda unutmam :hulya:

tedaviye baslayanlara hayirli ugurlu olsun:lepi:

merhaba anne adaylari.kimse yok qaliba.
kerdersizim sana gecmis olsun.insallah amelyata flan gerek kalmaz.gecer.
tedaviye baslayan arkadaslar.hayirli olsun.insallah guzel heberlerle donersiz insallah.
eti pufum sana da gecmis olsun.insallah yarin guzel haberini aliriz.bebek naz yapiyor da ondan.aklina kotu seyler getirme.

hayır yapma bence mikrop kapabilirmişsin..zaten büük ihtimal yumuşların büük diye sancın olur o yüzden aklına bile gelmez vallaa.ama baktın kendini iyi hissediyosun yaparsın acık ucundaaaan:kedi:zemuszemusŞeniz...

hayırdır inşallaaaaah sabahın niyetineee..ne aceba anlamı kız.saçımı kütse sıkıntıdan kurtulmuşum..elimde kız çocuğu sana kızgın haber banada oğlan çocuğu..başka yorumu bilmiyorum ama hayır olsun inşallaaaaaah:Saruboceq::Saruboceq:

inşallaaaah kız amiiiiiiiiiiin inşallaaaaah..sürtünüyom vallaaa önce sevdam sırası geldi sonra kedersiziiiim vallaaa önce oonu istiyoom...:Saruboceq::Saruboceq: sonra hepiniz sökülün peşimizdeen hepiniiiiiiiiiiizkaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bende işte transferden sonra kesinlikle istemem izinde vermem de o yüzden o arada olursa çok makbule geçer :roflol: :roflol:

valla sevda büyük konuşmaa istemem mistemem demeee..konuşturma şimdi benii..ben çok fena bunalımdayım öyle diyiim..gerisini sen anlaa..
bacım fena alıştırdık biz kendimi ,çocuk olsun diye hergün yaparken şimdi zor GÖRÜYORUM YÜZÜNÜÜÜÜ:1rolleyes: -tatlicadiarzu- :kedi: :kedi: yerimseniben YAAkeşke sende iğneni olduğun günler yasaydın acık....takma öyle şeyler kafaya ben her tedavi aşamasında yaptım valla bananneee benim mutluluğum önemli amaa tavsiye etmiyolar tabi düşük olur diye allah korusuun..KİBAR KİBAR YAPICAN:jeyyar:sengözlerimebaksanab:kedi:

valla yapanlar çok memnun (loveSA) bence sizde deneyin biz yapmadıkta ne oldu :roflol:

ABBUUUUUUU herkezin ağzına sakız olmuşuuuuuzkaydirigubbakcemile3lülülülülülü bacum bişey paylaştım maşallaaaaah reklam ettiniz beni haa..
bu iş tavsiye işine döndü LOVESA YAPTI SİZDE YAPIN KAMPANYASI aman haaa herkez aynı değil ona göre bana güvenmeyin..:mymeka:

herkeseee günaydınlarrrrrrrrr
nasılsınızzz bugün bakalımm
teşekkürler yıldız azeri ymarım hepimizin istekleri sonuçlanır
arnavutumm demek reklam yaptık senii kaydirigubbakcemile3 ne edelim seni örnek alarak bişeyler yapıyos kaydirigubbakcemile3 şaka bir yana dün eşimle de onu düşündük doktor büyük ihtimalle izin vermez diye mikrop enfeksiyon falan olur diye düşünüyoruz akannehir arnavutumm iğne zamanında zaten kaçamaklar yaptık kaydirigubbakcemile3
helsinki hoşgeldin ne sormuştun ki canım arada kaynamış olabilir belki

sanada günaydın canım...artık bizim kızlar tembelleşmeye başladılar....sen nasılsın iğnelerin bitti değilmi canım hadi hayırlısı olsun...rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın...ilişki konusuna gelince canım toplamadan sonra saten ilk günü ağrın ve hafif kanaman oluyor....ertesi günde cesaret edemiyorsun...ve daha sonraki günde transfer zamanı geliyor olmuyor...inanki canım toplamadan sonra aklına bile gelmiyor...o zaman sadece kaç tanesi döllendi..nasıl kalitelimi..ne zaman arayacaklar...hep bunların düşüncesi oluyor diğerine fırsat olmuyor..belki sende farklı olur...bende öyle olmuştu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…