durummmmmmmmmmm nerdesinn sen yaaaklava: ösledikk yaaa zaten kimsecikler yok ipekle kaldık burdaaa nasılsın canımm napıyon anlat bakem
merıonal 150 lik canım göbüşüme
polikistik over tedavisi varmı
ne bileyim artık herhalde dedim paşa süpriz yaptı ee hazırlıklar bittimi
bende aşılam yaptıracagım kistim eridiyse
duru 81 normal yollamı hamile kaldın
çok güzell hazırlıklar yapılmışş ohh ütülenmiş bebiş bekleniyo ne güzel canım
canım yarın benim yumrtam toplanıcak cumaretsi yada pazartesi transfer olacak ipeğimle aynı gün olacak sanırım
durum benimm maşallahh 2,5 kilo olmuş daha şişmanlar inş. bu arada isminde artık karar kılmışsınızdır değilmi
duru81, iipekk34, sevdanehri54 canlarım merhaba bende sabahdan dr randevum vardı ögleyin geldim ama anca işleri toplayıp geçmişi okuyup gelebildim..
Durum gelmiş hoşgelmiş..Sevdamın yumoşlarıda büyümüş maşallah hadi bakalım hayırlısı ..İpeğim sende sona yaklaşıyon bu hafta sonu olur inşallah transferin ...alllahım hadi çifte mutluluk yaşatın bize AMİNNNN
bu arada sabah ki depremi hissettim hemde çok net....randevumuz 9:15 deydi hastane yakın diye eşimle geç kalkalım dedim 8:5veya 8:10 geçiyordu yatakda bi salladık bende eşime kızıyorum neden yatagı sallıyorsun başım dönüyo diyorum:))) meger deprem olmuş haberim yok
oh maşallah durum damadım tosuncuk olcak deseene:)) oy ben çok severim tombiş bebekleri bizde yarım kilo olmuşuz:)))
MAŞALLLAH
sevdacım sonunda kullanıcı ismim değişti benim ben sevdalinka07
hani dedin ya bu topike 2 sevda çok bende sisi oldum
sibelim sisi mi olarak değiştirmişsin hayırlı olsun
demek depremi hissettin allaha şükür ufak birşey oldu canım
durucum hoşgeldin... ohh maşallahh maşallahh hazırlıklar bitmiş tosuncuğumuz 2500 kg erişmiş... Rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşallahhh...
Sisi yani nickin hayırlı uğurlu olsun...
evet ultrasonda gördük.. inşallah kalp atışlarınıda duyarız... ve en önemlisi sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alırız...
Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda tattırsın annelik duygusunu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?