Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

durummmmmmmmmmm nerdesinn sen yaaa klava: ösledikk yaaa zaten kimsecikler yok ipekle kaldık burdaaa nasılsın canımm napıyon anlat bakem

canım benim hafta sonları nst ye bağlıyodu doktor şimdi hafta içide bağlanacam yarın nst günü kan tahlili yaptırdım tetanoz aşısı yapıldı hatta domuz gribi aşısı yapılsın dendi ben itiraz ettim oğlan 2500 gr oldu 35 haftalığız hastane çıkışları yıkandı ütülendi çantam hazırlandı öğlen iğnemi eşimin halası yapıyor şimdilik böyle canım

merıonal 150 lik canım göbüşüme

merional bende kullandım ipeğim

ne bileyim artık herhalde dedim paşa süpriz yaptı ee hazırlıklar bittimi

yok canım zamanında gelsin inşallah doktorum sonuna kadar bekletmek taraftarı en son doktorum benim miyom ameliyatımı yapan doktor akademik hospital hastanesinde

bende aşılam yaptıracagım kistim eridiyse

duru 81 normal yollamı hamile kaldın

hayırlısı olsun sudenur ben normal yolla hamile kaldım canım

çok güzell hazırlıklar yapılmışş ohh ütülenmiş bebiş bekleniyo ne güzel canım
canım yarın benim yumrtam toplanıcak cumaretsi yada pazartesi transfer olacak ipeğimle aynı gün olacak sanırım
durum benimm maşallahh 2,5 kilo olmuş daha şişmanlar inş. bu arada isminde artık karar kılmışsınızdır değilmi

duru81, iipekk34, sevdanehri54 canlarım merhaba bende sabahdan dr randevum vardı ögleyin geldim ama anca işleri toplayıp geçmişi okuyup gelebildim..

Durum gelmiş hoşgelmiş..Sevdamın yumoşlarıda büyümüş maşallah hadi bakalım hayırlısı ..ıpeğim sende sona yaklaşıyon bu hafta sonu olur inşallah transferin ...alllahım hadi çifte mutluluk yaşatın bize AMıNNNN

canım benim hayırlısı demek pazartesi transfer günü canlarım dualarımdasınız allahım inşallah bebeişlerimiz tutunur :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kilosu iyi dedi doktor ama normal bebeklerden 200 gr önde aslında oda benim diabetik olmamdan dolayı ben çok kilom almadım şuana kadar 4,5 kilo aldım
şu isim ne zormuş sevdam ben arda istemiştim eşim istemiyo ege efe ata aklımızdaki birkaç isim

bu arada sabah ki depremi hissettim hemde çok net....randevumuz 9:15 deydi hastane yakın diye eşimle geç kalkalım dedim 8:5veya 8:10 geçiyordu yatakda bi salladık bende eşime kızıyorum neden yatagı sallıyorsun başım dönüyo diyorum:))) meger deprem olmuş haberim yok

oh maşallah durum damadım tosuncuk olcak deseene:)) oy ben çok severim tombiş bebekleri bizde yarım kilo olmuşuz:)))

sağol sisim evde iş bitmiyo gerçi ben yapamıyorum ama sadece toz alıyorum zaten hızlı yürüyemiyorum hele dip bucak yapamıyorum ya çıldırıyorum

aaa depremmi geçmiş olsun canım

oh maşallah durum damadım tosuncuk olcak deseene:)) oy ben çok severim tombiş bebekleri bizde yarım kilo olmuşuz:)))

tosuncuk olcak teyzesi kaydirigubbakcemile3 maşallah maşallah

sevdacım sonunda kullanıcı ismim değişti benim ben sevdalinka07
hani dedin ya bu topike 2 sevda çok bende sisi oldum

etipufum mercimegini görmüşsün hadi gözün aydın için bir nebzede olsa rahatlamıştır sen şimdiden kalp atışını duyucan günü iple çekiyorsundur bende de öle olmuştu çünkü

durucum hoşgeldin... ohh maşallahh maşallahh hazırlıklar bitmiş tosuncuğumuz 2500 kg erişmiş... Rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşallahhh...
Sisi yani nickin hayırlı uğurlu olsun...
evet ultrasonda gördük.. inşallah kalp atışlarınıda duyarız... ve en önemlisi sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alırız...
Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda tattırsın annelik duygusunu...

sibelim sisi mi olarak değiştirmişsin hayırlı olsun
demek depremi hissettin allaha şükür ufak birşey oldu canım

sevdacım sonunda kullanıcı ismim değişti benim ben sevdalinka07
hani dedin ya bu topike 2 sevda çok bende sisi oldum

demek bu topikte 2 sevda çok dedim :roflol: :roflol: şaka tabiki bunlar ama karmaşılığı engelledik bu nickin daha güzel hem vereliniortak

hoşbulduk etipufum nasılsın mercimeğimizde iyiymiş maşallah allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin
burdaki bütün arkadaşlarım en kısa zamanda annelik duygusunu tatsın :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…