Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

belki ağrısı daha çoğaldıysa giememiştir inşallah geçer bel ağrısı çok fena bende iş yapim mahvolur belim

evet esram ipeğim dr gittik prensesim yüzünü gösterdi bize gayet iyiölçümlerini yaptı 500gr olmuş:)) ...çok dedim dr 5,5ayda gayet iyi daha kilo alcak sen merak etme ondan sonrada taşımakda zorlanacaksın dedi

kedersizim haber vermeden kaybolmazdı ya nerede bu kız:

maşallah kızımıza sonlarda daha fazla oluyo bizimki bizimki baş aşağı duruyoo mesaneye baskı yapıyo yürüyemiyorum bile ayaklar mideye doğru kaydirigubbakcemile3

off deminden beri girmeye yazmaya çalışıyom kopmuşuz hepimiz
sisim demek kızını gördünn 500 gk maşalllahhh daha da büyeyecek inş.
bende çıkıyorum kızlar yarın büyük ihtimal giremem yarın yumoşlar toplanıyo hayırlısı ile
iyi akşamlar herkesee
durumm ösletme kendinii gelll tamamm mıı

canım sevdam iyi akşamlar hayırlı olcak sen merak etme canım :lepi:

evet canım var adetinin 2.veya 3. Günü bazı hormon testleri yapılıyo
ona göre ilaç tedavisine başlanıyo

ya benim kafam karıştı adetin ikinci veya üçüncü günü testler yapılıyo demişsin bu tedavi sürecine başlamak için yapılan testler mi çünkü ben doktora gittiğimde adet değildim ve adetliyken hiç gitmedim

kızlar bugün yine giremedim ,belim dünden daha beter oturamıyorum bile şuanda bile kemiklerim batıyor çok acı çekiyorum mafoldumben sabah dr a gittim saat 21:00 de emar çekilecek mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…