Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar yaaaaaaaaa bugün sizinle fazla görüşemedim ama aklım hep sizdeydi..sizlere öyle alıştımki ....
sisi canım demek kızını gördün rabbim kucağınada almayı nasip etsin ..
etipfum sende kalp atuışını duydun çok heycanlı olsa gerek...bedeninde başkabir can daha ...allahım inşallah bizded nasip eder...

dünürüm canım ya nasıl oldun ...halen ağrıların gitmedimi...canım...kızlar ne oldu dünürüm nazaramı geldi...inşallah emarda iyi şeyler çıkar....

duru sende artık bizleri unutmaya başladın..hııııııııııııııııı olmuyor arada gel ziyaret et merak ediyoruz....

sevdacığım seninde yarınki tedavin inşallah iyi geçer....
ipeğim seni unuturmuyum seninde merakla bekliyorum iyi haberler vermeni...inşallah sevdayla beraber güzel müjdeli haberleri vereceksiniz....arkanızdanda bizler ....inşallah...burası bayram yerine dönecek rabbimin izni ile....artık ondan sonra hamileliklerimizi anlatırız hep beraber...doğumları yaklaşanlarla beraber gün sayarız...

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh rabbim o günleri gösterir...

bende çıkıyorum hiç kimsecikler yok...

dünürüm canım ya nasıl oldun ...halen ağrıların gitmedimi...canım...kızlar ne oldu dünürüm nazaramı geldi...inşallah emarda iyi şeyler çıkar....
...

yok canım ya ağrılarım aksine dahada fazlalaştı :1no2: az önce emardan geldim perşembe günü dr a gösterecem emarda iyi şeyler çıkacağını sanmıyorum çünkü bende zaten fıtık var hemde 3 yerden senağlama

günaydın hanımlar
sisicim canım kızın büyümüş maşallah allah nazardan saklasın
kedersizim çok geçmiş olsun canım
sevda inşallah bize hayırlı haberler vericeksin canım
bulut evet canım sevdadan sonra bizlerde sıradayız burası bebek bekleyenler topiği olacak inşallah

AMİN
sağol canım ... darısı senin başına bulutcum

sağol ipekçimmmm.
seninde güzel gececk transferin bize güzel haberler vereceksin inşallah ben buna inanıyorum...
bu hafta güzel başlamadık ama haftaya güzel haberlerle coşacağız inşallah

Günaydın hanımlar...
Kedersizim çok geçmiş olsun canım... Rabbim sana şifa versin.. bilirim fıtık ağrısını bendede fıtık var bende bel ağrısı çok çekerim... ne zor bir ağrıdır çok iyi bilirim..
Bulutcum kalp atışlarını daha duyamadık.. doktor cihaz bebeğe zarar verebilir 12. haftadan sonra duyarsınız dedi.. En kısa zamanda burası hamişlerle dolu olacak inşallah...
Sisicim bugün erkencisin.. prensesimiz nasıl..

selam arkadaşlar...ben yeni üye oldum..6 yıllık evliyim.bu süre içinde 3 defa aşılama yapıldı..ama malesef olumsuz sonuç aldık..ve son olarak tüp bebek denedik.çbugün transferin 11. günü..yarın kanda gebelik testi yaptıracam..ama adet sancısına benzer sancılarım ve bel ağrım var.umarım bişey olmaz...allah her isteyene annelik duygusunu yaşamayı nasip etsin.. görüşmek üzere...

evet etipufcum bugun erkenciyim eşim bırakdı sabah onunla gelinceerken gelmiş oluyorum...neler yapıyorsunn

hoşgeldin canım hadi inşallah güzel haberlerini bizlerede vermeyi unutma

sisim bebişine maşallah büyümüş kocaman kız olmuş
etipuf canım sen nasılsın iştahın nasıl
yeni gelen arkadaşımız hayırlı haberler alırsın inşallah

:1rolleyes:
evet etipufcum bugun erkenciyim eşim bırakdı sabah onunla gelinceerken gelmiş oluyorum...neler yapıyorsunn

hoşgeldin canım hadi inşallah güzel haberlerini bizlerede vermeyi unutma

hoşbuldum..inş. herkesin güzel haberlerine beraber seviniriz...rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın...

sisim bebişine maşallah büyümüş kocaman kız olmuş
etipuf canım sen nasılsın iştahın nasıl
yeni gelen arkadaşımız hayırlı haberler alırsın inşallah
evet ipekçim hep beraber ailcek büyüyoruz çok şükür babamızda dahil:)) ben kilo aldıkca oda kilo alıyooo :))) neymiş efendim ben rejim yaparken bana destek olmak içinmiş:)) yakında göbeklerimizi yarıştırcaz:))

:1rolleyes:

hoşbuldum..inş. herkesin güzel haberlerine beraber seviniriz...rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın...

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…