dünürüm canım ya nasıl oldun ...halen ağrıların gitmedimi...canım...kızlar ne oldu dünürüm nazaramı geldi...inşallah emarda iyi şeyler çıkar....
...
umurım hepimiz bu güzel duyguyu tadarız arkadaşlar allah hepimize birden versin inşallahhhhh
kızlar bugün yine giremedim ,belim dünden daha beter oturamıyorum bile şuanda bile kemiklerim batıyor çok acı çekiyorum mafoldumben sabah dr a gittim saat 21:00 de emar çekilecek mafoldumben
kızlar yaaaaaaaaa bugün sizinle fazla görüşemedim ama aklım hep sizdeydi..sizlere öyle alıştımki ....
sisi canım demek kızını gördün rabbim kucağınada almayı nasip etsin ..
etipfum sende kalp atuışını duydun çok heycanlı olsa gerek...bedeninde başkabir can daha ...allahım inşallah bizded nasip eder...
günaydın hanımlar
sisicim canım kızın büyümüş maşallah allah nazardan saklasın
kedersizim çok geçmiş olsun canım
sevda inşallah bize hayırlı haberler vericeksin canım
bulut evet canım sevdadan sonra bizlerde sıradayız burası bebek bekleyenler topiği olacak inşallah
Günaydın hanımlar...
Kedersizim çok geçmiş olsun canım... Rabbim sana şifa versin.. bilirim fıtık ağrısını bendede fıtık var bende bel ağrısı çok çekerim... ne zor bir ağrıdır çok iyi bilirim..
Bulutcum kalp atışlarını daha duyamadık.. doktor cihaz bebeğe zarar verebilir 12. haftadan sonra duyarsınız dedi.. En kısa zamanda burası hamişlerle dolu olacak inşallah...
Sisicim bugün erkencisin.. prensesimiz nasıl..
selam arkadaşlar...ben yeni üye oldum..6 yıllık evliyim.bu süre içinde 3 defa aşılama yapıldı..ama malesef olumsuz sonuç aldık..ve son olarak tüp bebek denedik.çbugün transferin 11. günü..yarın kanda gebelik testi yaptıracam..ama adet sancısına benzer sancılarım ve bel ağrım var.umarım bişey olmaz...allah her isteyene annelik duygusunu yaşamayı nasip etsin.. görüşmek üzere...
evet etipufcum bugun erkenciyim eşim bırakdı sabah onunla gelinceerken gelmiş oluyorum...neler yapıyorsunn
hoşgeldin canım hadi inşallah güzel haberlerini bizlerede vermeyi unutma
evet ipekçim hep beraber ailcek büyüyoruz çok şükür babamızda dahil:)) ben kilo aldıkca oda kilo alıyooo :))) neymiş efendim ben rejim yaparken bana destek olmak içinmiş:)) yakında göbeklerimizi yarıştırcaz:))sisim bebişine maşallah büyümüş kocaman kız olmuş
etipuf canım sen nasılsın iştahın nasıl
yeni gelen arkadaşımız hayırlı haberler alırsın inşallah
:1rolleyes:
hoşbuldum..inş. herkesin güzel haberlerine beraber seviniriz...rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?