Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ipeğim sen nasılsın varmı bir gelişme ağrın sızın varmı ..kuşların yuvası duruyormu :))

ipeğim sen nasılsın varmı bir gelişme ağrın sızın varmı ..kuşların yuvası duruyormu :))

kuş gitmiş canım göğüslerim çok hassaslaşmaya başladı ama ben pek heveslenmiyorum bakalım hayırlısı olur inşallah zaten eğer tutmadıysa teste gerek kalmadan adet olurum
birde bu aralar bizim hastalarımız çok biraz canım sıkılıyo dedem hasta hiç iyi değil izmirde çok çok yakın bir arkadaşımın haberini bekliyoruz size bahsetmiştim kanserdi doktorlar tedaviyi kesmiş bekliyolarmış

hakkında hayırlısı olsun canım evet aslında pek heveslenmemek lazım heveslenince bu sefer olmayınca hayal kırıklığına uğruyorsun o da kötü bişey tabi

canım deden ve arkadaşın için ALLAH acil şifalar versin :Saruboceq:

sevdamızda geldi nasılsın canım sen ne alemdesin değişik bişeyler hisediyormusun bu aralar

herkese günaydınlarr
nasılsınızz bakalım tatilden sonra çalışmak biraz zor gelir

ipeğim demek hastaların çok Rabbim acil şifalar versin

sevdamızda geldi nasılsın canım sen ne alemdesin değişik bişeyler hisediyormusun bu aralar

göğüslerim şişik ve acıyo bazen ağrım oluyo kasıklarımda ve çok yorgun düşüyorum ama bunların hiçbirini hamileliğe yoramıyorum kafamçokkarıştı 2 gündür sabahları idrar testi yapıyom hep negatif klava: azcık silikte olsa bişey çıksa gam yemicem :uhm:

canım boşuna yapıyorsun testi hem kendinide boş yere üzüyorsun daha bugün transferin kaçıncı günüki ??

canım allah bilir tabi ama her ikisinede ben artık allah çektirmesin diyorum arkadaşımız zaten sürekli uyutuluyomuş dedem desen nefes alamıyo zor yani kedersizim ya ben üç dört gündür hep uyumak istiyorum acaip uykum var

sevda canım sen neden acele ediyosun boşuna geriyosun kendini bi rahat ol çok zor olduğunu biliyorum
bende heveslenmicem kendimi dinlemicem desemde olmuyo çok zorlanıyorum ama sabredicez dualar edip beklicez allah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat versin ne yapalım bu da bizim imtihanımız

sevdam ipeğime katılıyorum bende çok okudum tüpbebek bölümüde idrada negatif çıkıp kanda pozitif olanları

sevdam az daha dişini sık canım sabret demesi kolay biliyorum bende sen gibiydim ama başka çare yok 2 güncük kaldı bekle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…