ipeğim dün gece senin için yattım ama net bişey göremedim canım :umursamaz:bu gece yine yatıcam senin için yerimseniben
ipeğim sen nasılsın varmı bir gelişme ağrın sızın varmı ..kuşların yuvası duruyormu :))
sağlık olsun canım yorma kendini çok zahmet verdik sizlere her akşam birimiz için
yatıyosunuz
önemli değil canım çok güzel oluyor aslında abdestli abdestli uyuyorum a.s
kuş gitmiş canım göğüslerim çok hassaslaşmaya başladı ama ben pek heveslenmiyorum bakalım hayırlısı olur inşallah zaten eğer tutmadıysa teste gerek kalmadan adet olurum
birde bu aralar bizim hastalarımız çok biraz canım sıkılıyo dedem hasta hiç iyi değil izmirde çok çok yakın bir arkadaşımın haberini bekliyoruz size bahsetmiştim kanserdi doktorlar tedaviyi kesmiş bekliyolarmış
sevdamızda geldi nasılsın canım sen ne alemdesin değişik bişeyler hisediyormusun bu aralar
göğüslerim şişik ve acıyo bazen ağrım oluyo kasıklarımda ve çok yorgun düşüyorum ama bunların hiçbirini hamileliğe yoramıyorum kafamçokkarıştı 2 gündür sabahları idrar testi yapıyom hep negatifklava: azcık silikte olsa bişey çıksa gam yemicem :uhm:
hakkında hayırlısı olsun canım evet aslında pek heveslenmemek lazım heveslenince bu sefer olmayınca hayal kırıklığına uğruyorsun o da kötü bişey tabi
canım deden ve arkadaşın için ALLAH acil şifalar versin :Saruboceq:
ama bazılarının 8.gün bile çıkmış yaaa[/QUOTE
bak işte sihirli kelime bazılarının demekki neymiş herkeste aynı olmaz benim bir arkadaşımda tüp bebek yaptırdı onbeş gün sonra yapılan kan testşnde çıkmadı 10 gün sonra adet görmeyince bir daha yaptı onda çıktı buna ne diyeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?