Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ateşini aynı saatte ölçüyosun dimi...
istersen kan tahlili yaptır
bence bebiş yokken var çıkmaz hiç duymadım
:CüvCüv:

ateşini aynı saatte ölçüyosun dimi...
istersen kan tahlili yaptır
bence bebiş yokken var çıkmaz hiç duymadım
:CüvCüv:

evet ayni saatte olctum,yarin bi de bakarim.dr kan testini 1 hafta sora yap dedi.
testi eltimle yaptik,once bi sey yoktu,nedense kalbim rahatti,negativ cikar diyodum,oyle oldu,moral sifir.sora nette yazdiklarinizi okudum,cikarken test yanimdaydi, elime aldim sinirimden atmak istedim,bi de baktim 2ci cizgi gorunuyor,inanmadim,kaynanama gosterdim o da var dedi .belki simdiye kadar 100 kere baktim,simdi silik te olsa net gorunuyor.

almaz olurmu,yanimdaydi,sevincinden agladi,ama kendi annem,guzel annem birden hayal kirikligi olur diye beni teselli ediyor her duruma karsi,birden ters bi sey olur da yikilirim diye

bütün ağlamalarımız böyle seviçten olsun canıııımmm.
inşallah ters bişey olmaz herşey yolunda gider....
bizi merakta bırakma canım
ben kaçtım
sonra yine görüşürüz...
:ecrin_bebek::CüvCüv:

yıldızım hamilesin canım başka seçenek yok ..artık sevinmenin zamanı endişelenmeyi bir kenara bırak

ayy yıldızcım çok sevindim demek iki çizgiyi gördün.ama olmasa o çizgiler çıkmazdı bende hiç öyle bişey duymadım...hayırlısı olsun gülüm....

canııımmm çok çok çok sevindim rabbim bizede nasip eder inşallah...

Oooo neler olmuş nelerrr kutlamalar yapılmış yıldız içinn
Canım tebrikler hamilesin stres yapma ve buna alış artık :CüvCüv: sırnaşık şey şimdiye kadar hiç silikte olsa ikinci çizgiyi göremedik çünkü hiç hamilelik olmadı o yüzden o çizgiye güven canım eğer istiyorsan yarın tekrar yap canım için rahatlarrr

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
:dance: :dance: :dance:

amanda amannnnnnnnnnnnnn topiğimize yeni bir hamiş daha...kızlarrrrrrrrrrrrrrr yeni yıl uğurlu gelecek inşallah...önce yıldız arkasından sevda ve ipek ondan sonra bizlerrrrrrrrrrrrrrr....

hep beraber çekeriz halayları artık....YILDIZ canım kutlarım seni inşallah herşey yolunda giderrrrrrrrrr..rabbim yüzünü güldürürrrrrrrrrrrrrrrrr.....nasıl sevindim anlatamammmmmmmmmmmm

ETıPUFUM ne güzel dualar etmişsin öyleeeeeeeeee ALLAH razı olsun senden ve tüm arkadaşlardannnnnnnnnn...

DURUM canım senin doğum zamanları ben tedaviye başlamış oluyorum..çok çok dua et bizler için...inşallah bizlerde sevinirizzzzzzzzzzz

BAHARIM bende ocak adetimle başlayacağım tedaviye kısmet olursa ...rabbimin izni ile...desene beraber vereceğiz güzel haberleri inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.....

günaydın kızlar......

aman allahım ne güzel haber böyleee.... yıldızcım hamişş.....birazdan toplaşalımda güzelce halaylarımızı çekelim... böyle yanlız başıma olmuyor....
:teytey: :teytey: :teytey:

kedersiz bugün bi türlü denk gelemedik yaaa :1no2:
dün kimse olmayınca bakıp çıkıyordum bende

etipufum nasılsın şekerim bulantın iştahın ne alemde

ben dün tek başıma çektim halayları

günaydın yeni yılın ilk haftası hepimize hayırlı uğurlu olsun
yıldız hamileymişsin canım allah tamamına erdirsin hayırlı olsun
etipufum canım bütün dualarına içtenlikle amiiin diyorum allah sana da hayırlı sağlıklı evlat versin canım
kedersiziim börekleri pişirmiş bizsiz yemiş,
sevdam nasılsın moralin iyidir inşallah
nevbaharcım demek sen kürkedisiydin bilmiyodum

ipeğim dün gece senin için yattım ama net bişey göremedim canım :umursamaz:bu gece yine yatıcam senin için yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…