Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

nevom rüyan hayr olsun bende dün ipek için yatacaktım ama yatamadım :kedi:

yıldızım senin hamileleiğini kutlamak için dansöz getirdim dopiğe sositososito

Allahıma şükürler olsun yıldız hamilesin canım hamile.....

inşallah değerlerin giderek yükselir canım...
kızlar hadi gelin.....
kutlayalım :ecrin_bebek:

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

sag ol,canim arkadasim,bi ben de hamile kaldigima inansam.............
icimde yine supheler var,korkuyorum hayal kirikligi olur diye,testte pozitiv gosterip de hamile olmaya bilirmiyim?cok endiseliyim.
YARABBIM,tum hamile kalmak isteyenleri,kalbi evlet hasretile yanip tutusanlari muradina yetir nolur,hic bir kulunu caresiz burakma,hic bir kulun evlat arzulayarak baskasinin bebeyine hasedle bakmasin,her kese nasip et yarabbim hayirlisiyla.nolur dualarimi geri cevirme ALLAHIM.:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Allahıma şükürler olsun yıldız hamilesin canım hamile.....

inşallah değerlerin giderek yükselir canım...
kızlar hadi gelin.....
kutlayalım :ecrin_bebek:

sagol bitanem,insallah hamileyimdir,bi inansammmmmmmmm.........................
insallah her kesin,butun guzel arkadaslarimin heberini burda birlikte kutluycaz,birlikte halay cekecez.YARABBIM,o gunleri de bize nasip eder insallah,butun kalbimle istiyorum her kesin tek-tek hamile kalmasini ve inaniyorum ki RABBIM dualarimi geri cevirmeyecek hayirlisiyla.

canım inan artık hamilesin
adet olmadın
ateşin düşmedi
testte çift çizgi çıktı
göğüste hassasiyet
eeee hepsi var
hihoyyyt hihoyyyt

canım inan artık hamilesin
adet olmadın
ateşin düşmedi
testte çift çizgi çıktı
göğüste hassasiyet
eeee hepsi var
hihoyyyt hihoyyyt

insallah oyledir canim,ama bi suphem var,butun dediklerin var ama bugun atesim 36.6 -ya dustu,yanlis mi yaptim bilemiyorum,yarin yine bakicam.dr-um atesin dusmesine bi sey demedi,yalnizca testi 2gun sora tekrar yap dedi.ama bu zamana kadar hic cift cizgi cikmamistir.cift cizgi yanilta bilirmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…