Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

abowwww demek beni böyle görüyorsun yok kız valla öyle değilim sadece biraz araştırımacıyımdır kaydirigubbakcemile3

kızlar bu gece rüyamda hayır olsun tavuklarla civcivlerle uğraştımmmm...önce eşimleeeeeeee :kedi::kedi:uyumuşum rüyamda tavuk var civcivlrer var....onları seviyorummmm ...inşallah hayırdır..........

kızlar hazırlanmam lazım yoksa kursa gecikicem. kar tatili olur diye bekledim ama yağmadı gece....
pc yi giderken kapatırım siz yazın anacığım.....

kızlar bu gece rüyamda hayır olsun tavuklarla civcivlerle uğraştımmmm...önce eşimleeeeeeee :kedi::kedi:uyumuşum rüyamda tavuk var civcivlrer var....onları seviyorummmm ...inşallah hayırdır..........

küstümmmmmmmmmmmmm kimse bir şey söylemiyecekmiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

canım rüyan hayır olsun çok güzel görmüşsün tavukta cicivde bebektir canım hadi bakalım inşallah çifter çifter bebişlerin olur :ecrin_bebek:
kızlar hazırlanmam lazım yoksa kursa gecikicem. kar tatili olur diye bekledim ama yağmadı gece....
pc yi giderken kapatırım siz yazın anacığım.....
tamam canım kolay gelsin sana ..bize yaptıklarını göstermedin bir türlü aşk olsun :dilcikar:
günaydın kızlar nasılsınız bakalım...

günaydın hoşgeldin canım

kızlar banada müsade dün misafirlerim vardı...evimi temizlemem lazım...çok dağıldı...sonra görüşürüzzzzzzzzzzz

dünürüm güzel dileklerin içinde çok sağolasın....

sisim sen neler yapıyorsun anlatsana biraz bebişin için hazırlıklara başkaldınızmı

küstümmmmmmmmmmmmm kimse bir şey söylemiyecekmiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

canım hangi ara yazdın görmemişim...

Rüyada civciv görmek
Sözlük 1: Zahmetsizce meydana gelecek rızık ve işe delalet eder.

Sözlük 2: Rüyada civciv görmek çok çocuk sahibi olmaya işarettir.

kızlar banada müsade dün misafirlerim vardı...evimi temizlemem lazım...çok dağıldı...sonra görüşürüzzzzzzzzzzz

dünürüm güzel dileklerin içinde çok sağolasın....

rica ederim dünür
kolay gelsin canım bende çıkacam birazdan eşim gelir

BAHAR canım az önce sormuştum okumadın galiba sen nerde başlıyorsun tedaviye eğer yazmışsan hatırlamıyorsam kusra bakma ....hiç görüşmeye gittinmi...nasıl bir tedaviye başlıyacaksın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…