Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ALLAH giydirmeyide nasip etsin canım o küçük şeyler ne kadarda tatlı oluyor dimi hele bide kızsa çok cici oluoyr ..peki odasını hazırladınızmı perizademizin :ecrin_bebek:

sudenur hoş geldin...seninde tedavin hayırlı olsun sende kavuşursun bebeğine inşallah...

inşallah canım ben polikistik over var adetlerim düzenli,klomen çatlatma iğnesi en son aşılama yapacaktık kist oldu yasmin kullanıyorum sonra bu ay inşallah aşılama yapacgız

Amin sisim amin. o günler gelince bize yardımcı olursun sana sorarız tatlım...

bütün özdilek magazalarında var ben nevresim takımı aldım 80 tlden 60 düşmüş...
bebek içinde bornoz takımları var indirimde

ayyyy kedersizimm bu belirtiler önceden olmuyopdu değil mi canımm :Saruboceq: inşallah canımm yaa bak bende ümitlendiimm gıııı hep birlikte aynı zamanda hamiş haberlerimizi alırızzz inş..:lepi: :Saruboceq:

inşallah canım ben polikistik over var adetlerim düzenli,klomen çatlatma iğnesi en son aşılama yapacaktık kist oldu yasmin kullanıyorum sonra bu ay inşallah aşılama yapacgız

bi arkadaşım polikistik overle 3 tane doğurdupeşpeşe. çok şükür tedaviyle de olsa oluyo bebiş. sakın ümitsiz olma.

ALLAH giydirmeyide nasip etsin canım o küçük şeyler ne kadarda tatlı oluyor dimi hele bide kızsa çok cici oluoyr ..peki odasını hazırladınızmı perizademizin :ecrin_bebek:
aminn canım inşallah....
yok canım oda işine giremedik daha birde bizim taşınma olasılığı var o yüzden şimdilik oda yapmayı düşünmüyorum ..park yatak alıcam 3-4 yaşına gelince genç odası almak istiyorum ..kısmet artık

aminnn canım tüm kalbimle dua ediyorum

ayyyy kedersizimm bu belirtiler önceden olmuyopdu değil mi canımm :Saruboceq: inşallah canımm yaa bak bende ümitlendiimm gıııı hep birlikte aynı zamanda hamiş haberlerimizi alırızzz inş..:lepi: :Saruboceq:

yok olmuyorduda acaba diyorum bu memlerimdeki şiş ve ağrı belim için kullandığım ilaçlardan olmasın

inşallah beraber hamiş kalırız beraberde başka isimle üye olur:)) doğum yapacağımızın ayın dopiğinde doplaşırız yeni moda oldu çünkü kaydirigubbakcemile3

bencede öyle yapmak lazım israf oluyor çünkü en fazla 4_5 yaşına kadar kullanıcak ne gerk var ama insan hevesleniyor yine

kızlar hoşçakalın
yıldızdan haber yok...naptı acaba...tekrar test yapacaktı....gelse bize çok güzel haberler verse....amma nazlı çıktı bebişi...
opuyorumnanaktan

ev kendimize ait olsa hiç düşünmezdim bende çok hevesleniyorum çünkü:))
inşallah en kıza zamanda yeni evinizde olur canım
kızlar hoşçakalın
yıldızdan haber yok...naptı acaba...tekrar test yapacaktı....gelse bize çok güzel haberler verse....amma nazlı çıktı bebişi...
opuyorumnanaktan

bugün uğramadı hiç bende merak ettim

ne ilacı kullanıyosun bel içinmi zannetmiyorum eğer o ilaçları kastediyosannn

inşallahh canımmm :Saruboceq: evet evett hemen nick değiştirip hamileler bölümüne geçeriz buradakileride küçümseriz artık klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…