perşembe cuma hep yattım..kendimi topladım çok şükür şimdi iyiyim.düne kadar bebişimin hiç bişeyi yokdu ama dün mothercare de indirim varmış oraya gittik 10 tane zıbın aldık küçüklü büyüklü eşortman takımları ve tulumlar ..çok güzel şeyler vardı .babaannesi aradı çok şey almayın bende aldım dedi haftasonu oda getircek aldıklarını.sonrada hastane çıkışları alcam ..alcak okadar çok şey varki liste yapmam lazım.....
alllahım sizlere de böle güzel telaşlar versin tez zamanda inşallah
bende bebek istiyorum
özdilektede indirim var bebek polar battaniyesi 30 milyon bebek bike 20 tl
bende bebek istiyorum
perşembe cuma hep yattım..kendimi topladım çok şükür şimdi iyiyim.düne kadar bebişimin hiç bişeyi yokdu ama dün mothercare de indirim varmış oraya gittik 10 tane zıbın aldık küçüklü büyüklü eşortman takımları ve tulumlar ..çok güzel şeyler vardı .babaannesi aradı çok şey almayın bende aldım dedi haftasonu oda getircek aldıklarını.sonrada hastane çıkışları alcam ..alcak okadar çok şey varki liste yapmam lazım.....
alllahım sizlere de böle güzel telaşlar versin tez zamanda inşallah
aşılama yapcagız
sevdam biz seninle aynı gün adet olmuştuk sanırım bugün 27. günmü oluyor :uhm:eğer öyleyse yarın benim adet tarihim ..bu ay sanki bişeyler hisediyorum ne bileyim 1 haftadır göğüslerim hem şiş hem dokununca acıyor bide adetimden bir kaç gün önce sancılarımdan adet olacağımı anlardım hiç sancım yok ..iştahımda çok açık bu ay preseed kullanmıştık (ne kadarda belim ağrısa yaptık):kedi:
bu ay ümitlendim yine
inşallah canım ben polikistik over var adetlerim düzenli,klomen çatlatma iğnesi en son aşılama yapacaktık kist oldu yasmin kullanıyorum sonra bu ay inşallah aşılama yapacgız
aminn canım inşallah....ALLAH giydirmeyide nasip etsin canım o küçük şeyler ne kadarda tatlı oluyor dimi hele bide kızsa çok cici oluoyr ..peki odasını hazırladınızmı perizademizin :ecrin_bebek:
aminnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnn SİSİM ...inşallahhhhhhhhhhhhh
bizlerde bebeklerimiz için böyle hazırlıklar yaparızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
onlara ciciler alırızzzzzzzzzzzzzzzzzzz
rabbim bizede nasip et o günleri......
ayyyy kedersizimm bu belirtiler önceden olmuyopdu değil mi canımm :Saruboceq: inşallah canımm yaa bak bende ümitlendiimm gıııı hep birlikte aynı zamanda hamiş haberlerimizi alırızzz inş..:lepi: :Saruboceq:
aminn canım inşallah....
yok canım oda işine giremedik daha birde bizim taşınma olasılığı var o yüzden şimdilik oda yapmayı düşünmüyorum ..park yatak alıcam 3-4 yaşına gelince genç odası almak istiyorum ..kısmet artık
aminnn canım tüm kalbimle dua ediyorum
bencede öyle yapmak lazım israf oluyor çünkü en fazla 4_5 yaşına kadar kullanıcak ne gerk var ama insan hevesleniyor yine
inşallah en kıza zamanda yeni evinizde olur canımev kendimize ait olsa hiç düşünmezdim bende çok hevesleniyorum çünkü:))
kızlar hoşçakalın
yıldızdan haber yok...naptı acaba...tekrar test yapacaktı....gelse bize çok güzel haberler verse....amma nazlı çıktı bebişi...
opuyorumnanaktan
yok olmuyorduda acaba diyorum bu memlerimdeki şiş ve ağrı belim için kullandığım ilaçlardan olmasın
inşallah beraber hamiş kalırız beraberde başka isimle üye olur:)) doğum yapacağımızın ayın dopiğinde doplaşırız yeni moda oldu çünkü kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?