Senin zaten günün değilmi böyle şaka mı olur tam sopalıksın oklava gösterin
şu kedersize kızlar ben gösteremiyorum
ben ykın zamnda senden haber bekliyrum bir kaç ay içindeonun için
çok bozuldum şaka demene
Birde kedersiz senin bu aralar günün geçti falan ya bizde büyükler bir kaç ay gecikme üst üste gecikme olunca yerini arıyo der ben kendimce senden haber geliceğine eminim
dünür canım pc yi açınca önce dedim geçmişi okuyayım senin hamile yazsını okuyunca nasıl sevindim içim böyle kıpır kpır oldu....sevindim tabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yazının devamını okuyunca üzüldüm...kız bellimi olur senin bu ay günün geçti değilmi....içine doğmuştur...ondan böyle bir şaka yapmıştırsın...emin olun ki kızlar hepimiz yakın zamanda anne olacağızzzzzzzzzzzzzzzzz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
öyle hissediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
desenize yarın sevda için halaylar çekeceğiz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
duru bence de canım sen sadece karşıdan izle biziiiiiiiiii
pazarteside ipek içinnnnnnnnnnnnnnn çekeriz halayları atarız göbekleriiiiiiiiiiiiiiiiiii
dünürüm hııııııııııııııııı ben en son geçen ayın 28 de adet gördüm dedin sandım...öyle olursa 8 gün adetin gecikmiş oluyordu...ben öyle zannettimmmmmmm.....inşallah o günleride göreceğiz....
desenize yarın SEVDA için halaylar çekeceğiz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
duru bence de canım sen sadece karşıdan izle biziiiiiiiiii
pazarteside ipek içinnnnnnnnnnnnnnn çekeriz halayları atarız göbekleriiiiiiiiiiiiiiiiiii
VALLA BİRDEN İÇİMDEN GELDİ YAZAYIM DEDİM NASIL BİR DUYGUYMUŞ DİYE YALANDA OLSA İNSANIN TÜYLERİ DİKEN DİKEN OLUYOR:gitme:
Evet canım bugÜn 28.gÜn benİmde adet gÜnÜm
bulutum İnŞŞallahhh gÜzel haberler verebİlİrİmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?