Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Senin zaten günün değilmi böyle şaka mı olur tam sopalıksın oklava gösterin
şu kedersize kızlar ben gösteremiyorum

Senin zaten günün değilmi böyle şaka mı olur tam sopalıksın oklava gösterin
şu kedersize kızlar ben gösteremiyorum

ABOWWW BÖYLE BİR TEPKİYLE KARŞILAŞACAĞIMI BİLSEM HİÇ YAZMADIM

:tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato:

HADı ıNŞALLAHHH BENCE BU AY SÜPRıZ OLABıLıR O YÜZDEN BELKıDE HEMEN ıNANDIK opuyorumnanaktan

Birde kedersiz senin bu aralar günün geçti falan ya bizde büyükler bir kaç ay gecikme üst üste gecikme olunca yerini arıyo der ben kendimce senden haber geliceğine eminim

dünür canım pc yi açınca önce dedim geçmişi okuyayım senin hamile yazsını okuyunca nasıl sevindim içim böyle kıpır kpır oldu....sevindim tabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

yazının devamını okuyunca üzüldüm...kız bellimi olur senin bu ay günün geçti değilmi....içine doğmuştur...ondan böyle bir şaka yapmıştırsın...emin olun ki kızlar hepimiz yakın zamanda anne olacağızzzzzzzzzzzzzzzzz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

öyle hissediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Birde kedersiz senin bu aralar günün geçti falan ya bizde büyükler bir kaç ay gecikme üst üste gecikme olunca yerini arıyo der ben kendimce senden haber geliceğine eminim

CANIM BENİM GÜNÜM GEÇMEDİ SEVDA DAHA İYİ BİLİYOR ASLINDA .ONUNLA AYNI GÜN ADET OLMUŞTUK BEN 28. GÜNDE BİR ADET OLURUM BUGÜN 28.
BUGÜN OLMAM LAZIMDI AMA ADET SANCIM YOK BELKİDE KULLANDIĞIM İLAÇLARDAN OLABİLİR BİLMİYORUM

SEVDA BUGÜN 28. GÜNÜMÜZMÜ? BEN BU AY YANLIŞMI HESAPLIYORUM kafamçokkarıştı

desenize yarın SEVDA için halaylar çekeceğiz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

duru bence de canım sen sadece karşıdan izle biziiiiiiiiii

pazarteside ipek içinnnnnnnnnnnnnnn çekeriz halayları atarız göbekleriiiiiiiiiiiiiiiiiii

VALLA BİRDEN İÇİMDEN GELDİ YAZAYIM DEDİM NASIL BİR DUYGUYMUŞ DİYE YALANDA OLSA İNSANIN TÜYLERİ DİKEN DİKEN OLUYOR:gitme:

dünürüm hııııııııııııııııı ben en son geçen ayın 28 de adet gördüm dedin sandım...öyle olursa 8 gün adetin gecikmiş oluyordu...ben öyle zannettimmmmmmm.....inşallah o günleride göreceğiz....

inşallaaaaaaaaaaaaaaaah inşallaaaaaaaaaaaaaah

YOK CANIM ARALIK 9 TA ADET OLMUŞTUM EŞİM 27 GÜN OLDU DİYO BEN 28 GÜN DİYORUM kaydirigubbakcemile3

Evet canım bugÜn 28.gÜn benımde adet gÜnÜm
bulutum ınŞŞallahhh gÜzel haberler verebılırımmm

halay çekmezsem çatlarım ben ayooll

VALLA BİRDEN İÇİMDEN GELDİ YAZAYIM DEDİM NASIL BİR DUYGUYMUŞ DİYE YALANDA OLSA İNSANIN TÜYLERİ DİKEN DİKEN OLUYOR:gitme:

canım benim Şeniz

sevdam senindemi adet günün ve sende gelen giden yok değilmi..leke filanda dahi...çünkü benim tedavimdede adet günümdü test tarihi ben adet tarihimde hastalanmıştım....o zaman bu senin için güzel adet tarihin geldi ve sen adet görmedin.....o zaman boşuna üzüyorsun kendini bebşimiz veya bebişlerimiz geliyorrrrrrrrrrrrrr

yaa kedersizim ben bu ay hiç hesaplamamışımn 28.günümü hep 7 ocak gibi geldi ama şimdi adet ağrılarım başladı kaydirigubbakcemile3 ne güzel perşembe diye hiç korkmuyodum

sevdam bende dÜnÜrÜm gıbı her 2 tedavımdede test gÜnÜmde adet oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…