Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ben geldim kızlar... yine cinsiyet belirleme takvimlerine bakmışsınız etipufumun bu sefer oğlumu oluyor :))

sevdam yine sabırsızlandın test yaptın dimi ben sana ne diyim .1 gün daha bekliyemedin:)) ben idrardaki testlere pek güvenmiyorum ..yarınki sonucunu sabırsızlıkla bekliyecem
inşallah yarın dünyanın en güzel haberini alırsın canım bizede burda halaylar çekmek düşer

Inşallah yarın halaylar çeker dansöz gibi kıvırırız

benim dansözler yarın yine burda sevda için kıvıracaklar inş bir hafta sonrada senin için hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt sositososito sositososito sositososito sositososito

valla benden sölemesi bir daha öyle söleme duyarsa fena halde tekmeler seni annesi:roflol: :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: duymasına gerek yok yazışmaları okuyo :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

-tatlicadiarzu-

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: duymasına gerek yok yazışmaları okuyo :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

-tatlicadiarzu-

kapat gözünü kapat kapat görmesin :icecream: :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…