Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bulutum gelen birşey yok ama daha gün bitmedi hayırlısıyla atlatsak bu günü kaydirigubbakcemile3

sevdam bende dÜnÜrÜm gİbİ her 2 tedavİmdede test gÜnÜmde adet oldum

ayyy inşallahh olmammmm sanki bişeyler geldi zannettim biraz önce fitil atıyomya onun tortusuymuş ödüm koptu valla Çok üzgünüm çoook ama hafif ağrım var bide tansiyonummu yerinden oynuyo bilmiyorum ama bikaç saattir başım çok fena dönüyo

inşallah canım kazasız belasız şu dokuzz ayı atlat al bebeğini kucağına

abowww ipeğimm sen beni hamile yaptın doğurttuun aldırdın kucağımaaa maşalaaahhh sana :roflol: keşkkeee dediğin gibi olsaaa
dün akşam eşimin arkadaşına gittik onlarında 1 sene falan olmamıştı mayısta doğurdu ozaman gitmiştik şimdi gittim 8 aylık olacak amannn bir tatlıydıııki bebiş iri iri boncuk gözleri bembeyaz bir teni vardı bende ondannn istiyommmmmm delikafadulden

kızlar ben biraz uyuyacam bu sabah çok erken uyandım uykum geldi birdenmirmirmirmir

yok öyle tembellik dünürümmmmmmmmm
kız hamilelik uykuda yapıyormuş yoksa dünürüm benim gelin geliyormu...inşallahhhhhhhhhh
neyse kıyamam ben sana git uyu birazcık ....

sevda canım inşallah görmessin yaaaaaaaa kendini öyle dinleme sürekli...hep tedirgin olursun....birde bende adet gününden önce crinone diye bir jel vardı ondan kullanıyordum bir gün öncesinden o jeli eşim içeri verip geri çıkarırken kahve rengi leke geliyordu...sende öyle bir durumda yok....rahat ol yarın büyük gün...güneşin doğmasıyla herşey güzel olacak.....

sevda sen benim dünürlee beraber vermeyeseniz mutlu haberi peşinizden ipekkkkkkk amnnnnnnn kim kalıyor ki geriye inşallah bizlerde veririz hamile haberini tamammmmmmmmmmmmm

hadi inşallahh kedersizde belki yarın test yapar ne dersin kedersizimm opuyorumnanaktan bir bakmışsın ikimizde güzel haberi veririz hemen arkamızdan ipeğim gelir ohh ohhh hamiş listesi çoğalır
bu ayda bulutum sizler başlıcaksınızzz ohhhhhhhh

nerdesiniz kızlar yaa sesiniz kesildi
bir derdim varda birşey okudum çok etkilendimm yaaa doğumuma 15 gün kala kuzenimle eşimi yatakta yakaladım başlıklı offff Allahım bu erkekler neden bu kadar salak

merhaba canlarim benim,nasilsiniz?
sevdam insallah yarin guzel haberlerini aliriz.
kedersizim cok yakinda senin de hamis haberini aliriz.
ben adetim oldum,belki de dusuk yaptim bilemiyorum,bir az agrim var,dun cok sarsildim,esimden Allah razi olsun,iyi ki beni anliyor,destek oldu,uzme dedi kendini bu aydaha cok calisiriz dedi,kaydirigubbakcemile3.simdi Allaha sukur toparlaniyorum,mucadeleye devam.insallah bir gun basaricam tabii ki sizin dualarinizla.sizi cok seviyorum canim anne adaylarim.

yıldız canım dmekki böylesi hayırlıymış ...demekki vakti saati gelmemiş..insanın ümitlenip sonradan hayallerinin yıkılmasının ne olduğunu çok iyi biliyorum...her ay adet dönemine yakın ümitler ve sonraki yıkılışlar...çok zor...yaşayan bilir....bizler elimizden geleni yapıyoruz takdir RABBıMıN ..O ndan gelene razıyım hep dua edip rabbime sığınıyoruz...biliyoruzki gün gelecek ve en yakın zamanda bizlerde anne olacağız...bizlerinde yuvalarında çoçuk cıvıltıları sesleri duyacağız...sabretmekten başka bir şey gelmiyor elden...heleki bu durumlarda eşler çok önemli..

BıZLERıN ZOR GÜNLERıMıZDE ANLAYIŞLI KOCALARIMIZINDA OLMASI ÇOK ÖNEMLı...BıZLERDE ONLARIN YANINDA OLMALIYIZ HERZAMAN...O ZAMANKı HALLEDEMEYECEĞıMıZ HıÇ BıR SORUN KALMAZ...ALLAHIN ıZNı ıLE....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…