Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tamam dünürüm meşgulsün sen...kendine iyi bak yarın görüşürüzzzzzzzzzzzzz

yoooo nerden çıkardın meşgul olduğumu tam tersi bu akşam müsaidim eşim maça gitti boshayallersmile ama kimsecikler yok burda boshayallersmile

slm kizlar
ya bir ikigun yoktunm
misafirler vardi yatili onlarla
ilgileniyordum
ya kizlar gecmisi okudum ama yildizin haberini okuyunca sok oldum
ya nasil olur ya
ben cok uzuldum neden yildiza boyle oldu
canim hic kendini uzme rabbim hepimizin bebeklerini gonderecek en yakin zamanda

günaydınn hanımlar.....
yıldızcım sağlık olsun canım... inşallah önümüzdeki ay güzel haberini alacaz... Rabbim en hayırlı zamanda versin bebişini...
Kızlar ya inşallah bugün çifte güzel haber alırız... sevdadan ve kedersizden... kedersiziminde dün günüydü ama adet olmamıştı... sevdanında bugün tahlil yapması gereken gün... Allahım inşallah inşallah bugünümüz halaylarla geçer...

canım rüyanı özeline yazdım okursun

ne güzel bir günaydın böyle.... nasılsın kedersiz iyimisin canım... hasta olmadın inşallah..
sizin için seçiyorum bayanssulusmile
iyiyim canım hasta olmadım daha aklinialirimsmile ama gece kasıklarım ağrıdı bugün yarın gelirler boshayallersmile
günaydın nasılsınız
günaydın canım iyiym çok şükür seni sormalı deden ve arkadaşından bir haber varmı

Son düzenleme:
bugün çok heyecanlıyım en az sevda kadar bende heyacan yaptımeyvahedigeldismile inşallah güzel haberleriyle döner aramıza:Saruboceq:

dedem iyi değil kedersiz dün babam oksijen tüpü almış hava veriliyo arkadaşımda uyutuluyo nöbet geçirmesi bekleniyo nöbet geldiği zaman müdahale edilmicekmiş allah çektirmesin inşallah

dedem iyi değil kedersiz dün babam oksijen tüpü almış hava veriliyo arkadaşımda uyutuluyo nöbet geçirmesi bekleniyo nöbet geldiği zaman müdahale edilmicekmiş allah çektirmesin inşallah

ne denilebilirki bu durumda ALLAH daha fazla çektirmesin ikisinede

Bende çok heyecanlanmaya başladım kedersiz tuttumu tutmadımı
dün çok umutluydum bugün gene umutsuzum ne zor böyle beklemek sürekli kendini dinlemek işim gücüm var yapamıyorum hiç bi şey

Bende çok heyecanlanmaya başladım kedersiz tuttumu tutmadımı
dün çok umutluydum bugün gene umutsuzum ne zor böyle beklemek sürekli kendini dinlemek işim gücüm var yapamıyorum hiç bi şey

çok iyi anlıyorum seni inan bir tek sen öyle değilsin herkes bazen umtlanır bazen umutsuz olur boshayallersmile..dua edip beklemekten başka çaremiz yok canım hakkımzda hayırlısı ne ise o olsun :Saruboceq:
kendini işlerine ver bence hem zaman geçer hem kendini dinlemeyi unutursun

hepimiz için dua ederken hayırlısını vermesi için dua ediyorum zaten
hakkımızda hayırlısı olsun

amin canım ..güzel düşünelim güzel hayaler kuralım boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…