Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Kızlarrrrrrrrrrrr nasılsınız bakalımmmmmmmmmmmmmm
evet sabah ıŞım vardı sadece sevda dan haber varmı dıye baktım Çıktım.....
Sevda nerelerde kaldı yaaaaaaa heyecandan bızlerı unuttu galıba.....ınŞallah gÜzel haberler verır....

ıpeĞım Öyle Şey olurmu...bızler bırbırımızden ayrılamayız..ben gıremedım topıĞe ama aklım burdaydııııı...kızlarında ıŞ vardır....

GELEBİLDİNMİ TEMBEL DÜNÜRÜM olumunekankayizsmile

ınŞallah ters gıden bırŞeyler yoktur....sevınÇten ne yapacaĞını bılememıŞtır..belkı aılesıyle eŞıyle kutluyordur....ınŞallahta Öyledır..ıyı dÜŞÜnelım ıyı olsun...

Bak ıpeĞım sen bÖyle yapma ..gÖrÜyorsun bak hepımız merak ıÇınde kalıyoruz...

Yok dÜnÜrÜm tembellıkten deĞıl ıŞleım vardı sabah sadece okuma fırsatı buldum...senın gıbı ÇalıŞkan bırının dÜnÜrÜ tembel olabılırmı...sen ne yaptın varmı gelen gıden....hadı canım senden de gÜzel haberler duyalım...arkasından ıpeĞımden...sonra bızler ......

merhabalar.. ikinci tüp bebek denemem de olumsuz sonuçlandı hcg yüksekti tutmuştu başta. 15. günde düştü. çok üzüldüm dün.. şimdi üçüncü denemeye geçicez üç ay sonra.. sürekli yatmak mı gerekiyor transfer sonrasında?

canım benim zaten eğer tutmadıysa cumartesi veya pazar kırmızlar gelir diye tahmin ediyorum eğer gelmezsede pazartesi sabah erkenden tahlil yaptırırım doktorumla görüşür
gelirim çok moralim bozk olsa da en azından bir haber veririm ama sevdamında vardır geçerli bi sebebi vardır mutlaka belki bulunduğu yerden nete giremiyodur

ŞAKA YAPTIM KIZ HEMEN ALINMA aklinialirimsmile
BENİM UMUDUM YİNE KALMADI AZ ÖNCE PEÇETEYE SARI AKINTIM GELDİ ADET ÖNCESİ HEP ÖYLE OLUR NEYSE SAĞLIK OLSUN boshayallersmile

Kızlar bır taraftan da haberlere bakıyorum...ÇÜnkÜ bızım hastane dolarla ÇalıŞıyor ya bu sıralarda dolar dÜŞÜte...nasıl sevınıyorum....geÇen sene bızım tedavının baŞında dolar 1450 dı Ödemeyı ıŞlemın sonunda aldılar 1700 lere ÇıkmıŞtı...bu seferde eŞıme dedım baŞtan alalım dolarları sonra yÜkselıyor...bu seferde dÜŞmeye baŞladı...baya bı dÜŞecekmıŞ...ıyıkı tedavı ıÇın bırıktırdıĞımız paramızı ÇevırmemıŞız dıyorum..bu seferde bÖyle zarar edecektık...kızlar anlaŞıyorsun mesela 3000 dolarmı ne aŞĞısını verıyorsun nede yukarısını..ıŞlem bıtınce ÖdÜyorsunn

DÜnÜrÜm ben hıÇ alınırmıyım sana yÜreĞı gÜzel dÜnÜrÜm....sende sÜreklı dınleme kendını...bu sefer varsada stresten dÜŞÜreceksın...rahat ol..ıpeĞım sende...kolay deĞıl ama yapmaya ÇalıŞın...evet bencede sevdanın bır nedenı vardır...canım senden gÜzel haberler beklıyoruz....

CANIM SAĞLIK OLSUN HAYIRLISI BUYMUŞ DEMEK..CANIM BENDE 2 DEFA TÜPBEBEK TEDAVİSİ GÖRDÜM HERİKİSİNDE 12 GÜN BOYUNCA KALKMADIM HEP YATTIM AMA TUTMADI İKİSİDE.. BENCE DEVAMLI UZANMAK KENDİNİ KASMAKTAN BAŞKA BİŞEY DEĞİL BEN O HATAYI YAPTIM HER 2 TEDAVİMDEDE HEP UZANDIM DRUM BANA 2 GÜN DİNLEN SONRA NORMAL HAYATINA DÖNEBİLİRSİN DEMİŞTİ AĞIR İŞLER YAPMAMAK ŞARTIYLA TABİİ :hulya:

hepimiz birbirimize çok güzel destek olup mantıklı açıklamalar yapıyoruz ama kendimize gelince
akıl mantık kalmıyo vallahi kedersiz yarım saat önce beni sakinleştiriyodun şimdi ne bu halin yok akıntısı varmış yok efendim sarıymış

TAMAM ÖYLE DÜNÜRÜM HERKES FARKLI SÖYLÜYOR...Benim tanıdığım ilki tutmadı ikincisi tuttu...oda ikisindede hiç kalkmadı...yengesinde kaldı....üstünü giydirmeden tut yemeğini yerken dahi yengesi yardımcı oldu...hep sürekli sırt üstü yattıu..hatta ben tutuğunu duyunca yanına gittim kutlamaya o zaman dahi sırt üstü yatıyordu yan bile değil....yürürken bile korkarak...rabbim ona sabrının mükafatını verdi sonunda şimdi ali adında 7 aylık bir oğlu var.....inşallah bizlerde görürüz o günleri...

ohh iyi iyi güzel bir haber bu hadi bakalım allah gönlünüze göre versin

AYNEN CANIM BANA GELİNCE HİÇ MORAL VEREMİYORUM KENDİME AMA NE YAPIYIM AYNI ŞEYLERİ HER AY YAŞAYINCA UMUDUM KALMIYOR fisfisfis

BENCE RABBİM VERDİKTEN SONRA ZAMANI GELDİKTEN SONRA HER HALİYLE OLUYOR a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…