Kızlarrrrrrrrrrrr nasılsınız bakalımmmmmmmmmmmmmm
evet sabah İŞİm vardı sadece sevda dan haber varmı dİye baktım Çıktım.....
Sevda nerelerde kaldı yaaaaaaa heyecandan bİzlerİ unuttu galİba.....İnŞallah gÜzel haberler verİr....
sevda şimdiye kadar sonucunu öğrenmiştir öğlen oldu niye gelmediki
İnŞallah ters gİden bİrŞeyler yoktur....sevİnÇten ne yapacaĞını bİlememİŞtİr..belkİ aİlesİyle eŞİyle kutluyordur....İnŞallahta Öyledİr..İyİ dÜŞÜnelİm İyİ olsun...
Bak İpeĞİm sen bÖyle yapma ..gÖrÜyorsun bak hepİmİz merak İÇİnde kalıyoruz...
Yok dÜnÜrÜm tembellİkten deĞİl İŞleİm vardı sabah sadece okuma fırsatı buldum...senİn gİbİ ÇalıŞkan bİrİnİn dÜnÜrÜ tembel olabİlİrmİ...sen ne yaptın varmı gelen gİden....hadİ canım senden de gÜzel haberler duyalım...arkasından İpeĞİmden...sonra bİzler ......
merhabalar.. ikinci tüp bebek denemem de olumsuz sonuçlandı hcg yüksekti tutmuştu başta. 15. günde düştü. çok üzüldüm dün.. şimdi üçüncü denemeye geçicez üç ay sonra.. sürekli yatmak mı gerekiyor transfer sonrasında?
kızlar bir taraftan da haberlere bakıyorum...çünkü bizim hastane dolarla çalışıyor ya bu sıralarda dolar düşüte...nasıl seviniyorum....geçen sene bizim tedavinin başında dolar 1450 di ödemeyi işlemin sonunda aldılar 1700 lere çıkmıştı...bu seferde eşime dedim baştan alalım dolarları sonra yükseliyor...bu seferde düşmeye başladı...baya bi düşecekmiş...iyiki tedavi için biriktirdiğimiz paramızı çevirmemişiz diyorum..bu seferde böyle zarar edecektik...kızlar anlaşıyorsun mesela 3000 dolarmı ne aşğısını veriyorsun nede yukarısını..işlem bitince ödüyorsunn
hepimiz birbirimize çok güzel destek olup mantıklı açıklamalar yapıyoruz ama kendimize gelince
akıl mantık kalmıyo vallahi kedersiz yarım saat önce beni sakinleştiriyodun şimdi ne bu halin yok akıntısı varmış yok efendim sarıymış
TAMAM ÖYLE DÜNÜRÜM HERKES FARKLI SÖYLÜYOR...Benim tanıdığım ilki tutmadı ikincisi tuttu...oda ikisindede hiç kalkmadı...yengesinde kaldı....üstünü giydirmeden tut yemeğini yerken dahi yengesi yardımcı oldu...hep sürekli sırt üstü yattıu..hatta ben tutuğunu duyunca yanına gittim kutlamaya o zaman dahi sırt üstü yatıyordu yan bile değil....yürürken bile korkarak...rabbim ona sabrının mükafatını verdi sonunda şimdi ali adında 7 aylık bir oğlu var.....inşallah bizlerde görürüz o günleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?