Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bilmemmi dünürüm her ay adet olma zamanı yaklaşıp birde kendinizde farklılıklar hissederseniz..kendinizi kaptırıp ...tamam bu sefer oldu ..bende anne olacam diye düşünmeye başlayıp...geceleri dahi uykularınız bölünüp hamilemiyim diye düşüncelere dalıp hayaller kurduğunuz.....veeeeeeeee sonradanda kırmızıları görünce dünyanın başınıza yıkıldığını ümitlerin hayallerin bitmesi insanı en çok yıkan şeyler....

BıR GÜN BUNLAR GERÇEK OLACAK DÜNÜR olumunekankayizsmile

BENCE RABBİM VERDİKTEN SONRA ZAMANI GELDİKTEN SONRA HER HALİYLE OLUYOR a.s

evet canım belli başlı bazı durumlar dşında yatmanın tutmasına ve düşüğe herhangi bir
faydası yokmuş doktorum bana keşke faydası olsada hiç kalkmadan yat desem arkdaşım doktoru mustafa bahçeci o da ona aynısını söylemiş vakti saati gelsin yeterki yatmakla kalkmakla bencede alakası yok

inşallah inşallah. inşallah dünürüm hepimiz...

bakmışız hepimiz burada haykırıyoruz ARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIKKKKKKKKKKKKKKKKKK BEN DE HAMıLEYıM BENDE ARIK ANNEYıMMMMMMMMMMMMMMMM

SEVDA GELSEDE BUGÜN O HAYKIRSA BURDA HAMLEYİM DİYE eyvahedigeldismile

DÜnÜr kaldık baŞbaŞa senınle gıttı bızım kızlar bende bıraz sonra ÇıkacaĞım pazara gıtmem gerek...ama sevdadan haber almak ıstıyorum.....kız dÜnÜr pazardan ne alayım sana...sÖyle bakalımmmmm

Haaaaa bırde mısafırımız...mısafıre ıyı bakmak gerek sen becere bılıyorsun ekrana deĞıŞık deĞıŞık logolar koymayı...sabah dedım senın gıbı gÜnaydı dıyeyım resmı buldum sayfaya taŞıyamadım...

PAZARDANMI DUR Bİ DÜŞÜNEYİM HIMMCADIARZUHA BULDUM CENNET ELMASI AL CANIM ÇEKTİ bayanssulusmile

CANIM ANLATMIŞTIM BİR ARA NASIL RESİM EKLENDİĞİN GÖRMEDİN GALİBA O MESAJIMI ..BAK ŞİMİD BULDUĞUN RESİMİ MAUSEYLE SOL TIKLIYORSUN ÖZELLİKLERE GİRİP ADERS(URL) KOPYALIYORSUN SONRA BURDA MESAJ YAZDIĞIMIZ PANODA ÜSTTE SARI ZARF ŞEKLİNDE BİR YER VAR (GRAFİK EKLE) ORAYA KOPYALADIĞIN ADRESİ YAPIŞTIRIYOSRUN

NOT:GARAFİK EKLE KISMINA TIKLADIĞIN ZAMAN http:// ÇIKACAK ONU SİL ÖYLE YAPIŞTIR KOPYALADIĞINI BİLMEME ANLATABİLDİMMİ

bugün dünürüm hepimize cennet elması alıp öyle gelsin pazardan yoksa dopiğe sokmayız onu lmaz:

Kımı topıĞe sokmuyorsun anlamadım....alacak olan benım...evet ya Çok gÜzel gÖzÜkÜyor...kız bunun dıĞer adı hurmamı ...sankı ona benzıyor...

Sızın canınız saĞolsun ben sıze kasa kasa alır getırırım...

Amannnnn ıpeĞım senın canın Çekmesın yada eını gÖĞsÜne sÜr...bızde hamılelere Öyle sÖylerler..yoksa ŞıŞermıŞ gÖgÜslerı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…