Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

nevbaharcım hoşgeldin canımm.... evet bende baktım herkes gitmiş...
sevdadanda haber çıkmadıki...
:umursamaz:

sevdadan haber çıkmadı eğer iyi haber olsaydı şimdiye kadar mutlaka bir fırasatını bulur gelirdi diye düşünüyorum allah arkadaşımız için hayırlı olanı nasip etsin inşallah

sevdadan haber çıkmadı eğer iyi haber olsaydı şimdiye kadar mutlaka bir fırasatını bulur gelirdi diye düşünüyorum allah arkadaşımız için hayırlı olanı nasip etsin inşallah

aminnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

nevbaharcım hoşgeldin canımm.... evet bende baktım herkes gitmiş...
sevdadanda haber çıkmadıki...
:umursamaz:

inşallah hayırlı haberlerle gelir...

canım o dün mesaj yazdı.. adet olmuş... hayırlısıyla inşallah en yakın zamanda güzel haberlerini alırız.

ULDUZUM üzülme desem de üzülüyosun tabi elde değil. elbette Rabbim zamanı gelince mükafatını verecek, gönlümüzdekini verecek. tevekkül tevekkül tevekkül...

düşünüyorum da yüzünü görmediğimiz, sesini bile duymadığımız insanlar için dua edip duruyoruz. onları anlıyor yardım etmek için çırpınıyoruz...gayet saf, karşılıksızca, iyi niyetimizle niyaz ediyoruz...

ya vehhab (karşılıksız veren) ya semi (herşeyi işiten) yardım et bize.

gerçektende öyle nevbaharım... burda yüzünü görmediğimiz sesini duymadığımız insanalr için canı gönülden dualar ediyoruz.. elimizden ne yardım gelirse yapabildiğimiz kadarıyla yapmaya çalışıyoruz.. tamamen karşılıksız... Rabbim dualarımızı kabul etsin...

kedersiz hayırdır bu ne uykusu iki gündür

bu aralar gece geç yatıyorum uykumu iyi alamıyorum sonra gün içinde birden uyku giriyor gözüme ..

az önce sancıyla beraber uyandım birde ne göreyim kör olasıca adetim gelmiş off yine olmadı boshayallersmile

nevom ALLAH kabul etsin canım bizim içinde dua et demiyecem ediyorsun çünkü

allah kabul etsin nevbahar bende biraz sonra çıkarım iyi akşamlar şimdiden hepinize

iyi akşamlar canım opuyorumnanaktan

klava: çok mu geç kalmış, niye damlamış hemen. umutlar bi dahaki aya canım napalım.bizim de imtihanımız bu.sabır Allahım..

sevdam ne olur iyi kötü bir haber ver yaaa seni çok merak ediyoruz olmadıysada senin ve eşinin canı saolsun

Umut

Umut kalbe saplanmış
Umut derde dermanmış
Umuda bel bağlanmış
Umutsuz zaten yanmış

Umut binbir ayaklı, umut Güneşte saklı
Umut edenler haklı, umut insanın hakkı

Umut insanla doğar
Umut yağmurdur yağar
Kimi gün keder olur
Kimi sevince boğar

Usanma yalanlardan
Umutsuz kalanlardan
Belki denize maya
Umut et yarınlardan

Recai Mert

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…