Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

En iyisi canım bu şekilde gerçektende insan daha az üzülür ve ümitlenir.evet Rabbim can vermeyince hiçbirşekilde olmuyo aşılama tüp farketmiyo tabiki ama yüzde olarak diğeri daha yüksek oranya o yüzden bu kadar uğraşma diye canım benim.
Gerçi bizim %60 dı olma olasılığımız dediğim gibi Rabbim can vermedi zamanı değilmiş dedik bizde napalım elden başka çare gelmiyo.

gunaydin canim
insallah yaaaaaa

gunaydin canim

canim basin sagolsun inan cok uzuldum rabbim genc olum vermesi kimseye

canim asilama icinde moralini bozmasaglik olsun

selam arkadaşlar...

ipeğim canım çok üzüldüm çok ümitliydim bu ay sevda ve senden ama ne olur karamsar olmayın.allahım büyüktür hiç ummadığınız anda veriverir kuzularınızı...dualrım sizinle arkadaşlar
hepinizi öpüyorum

kısmet değilmiş canım ne yapalım sizlerin hep umutsuz anınızda geldi bebişleriniz belki bizimde öyle olur beklemeyelim kendi gelsin

Ehliyet sınav sonuçları belli oldu geçmişim şimdi sıra direksiyonda
ama dünkü dersi cenaze nedeniyle kaçırdım

Slm arkadaşlar....

ıpekcim öncelikle başınız sağolsun.. Rabbim yakınlarına sabır versin... Senin aşılaman içinde herşeyin hayırlısı... demekki vakti zamanı gelmemiş.. Bak bende en umutsuz anımda geldi bence seninde yakındır inşallahh....
Bu arada tabrikler canım... Ehliyet sınavını tek seferde vermişsin... Gerçi sonucun böyle olacağını biliyordum...

Sevda güldürme beni nasıl geçeyim direksiyondan benim direksiyonum hiç yokki
bizim araba otomotik vites kedi arabamızlada sınava hazılanamam bakalım ne olucak ... Etipufum sen nasıl oldun iyimisin

evet haklısın dr bakmadı...ya vuruldum çatlatma iğnesi.ama yine bakacaktı dimi..(ama artık çok geç..o zaman olmamıştıı..bu ay 3. aşılamam olucak bu gün hasta oldum...dualarınızı eksik etmeyin ben size edicem

canım ya sağlık olsun nu konuda sana üzülme demiyecem üzülmüyorsuz zaten gerçi negatif sonuca alıştık artık desek daha doğru boshayallersmile
canım arkadaşın için çok üzüldüm ALLAH rahmet eylesin olan küçücük oğluna oldu bu yaşta annesiz kaldı yavrucak mafoldumben
canım benim o senin kendi güzelliğin sende bir resimini koysana merak ediyorum dünürümü bak yoksa kızımı vermem :umursamaz:

Kedersiz bu aralar bizi bi başımıza bırakmaya başladı
aşk olsun ipeğim ya inan fırsatım olduğu anda ben burdayım ...bugün hep hastanedeydik teyzemin şeker yüklemesine bakıldı 3 saat ..saat başı bakıldı şekeri yüksek çıktı sanırım insüline başlıyacakbilmiyorumkismile

şaka yapıyorum kedersizim sabahtan söylemiştin zaten teyzendedemi çıktı
gebelik şekeri geçmiş olsun inşallah çok sorun yaşamaz
dediğin doğru canım artık alıştık negatif olmasına sonuçların üzülemiyo bile insan hayırlısı olsun diyelim yapacak bir şey yok

ozaman biz bir liste yapalım....

umutla bekleyen listesi...

BıSMıLLAHıRRAHMANıRRAHıM..

kedersiz..................
sevdanehri................
nevbahar..................
iipekk34...................
bulut........................
azeri yıldız................
umudunukaybetme....
ftsedp.......................
mcl...........................
tuyaneda...................

kızlar sizlerde beklenen adet tarihlerinizi yazında birlikte takip edelim...

öncelikle hayırlı dualarla başlıyalım.... Rabbim sen hayırlısıyla burdaki tüm isteyen arkadaşlarıma ve bütün isteyen herkese sağlıklı eli ayağı düzgün sıhhatli evlatlar ver... ınşallah hayırlı bir liste olurda sıra sıra hayırlı haberler alırız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…