- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
herkese günaydınlarrrrrr
bu ay hiçbirimiz sevinemedik maalesefff inşşalaahh ilerleyen aylarda güzel haberler veririz peşpeşe
kızlar günaydın hepinize... yaaaaaaa ne ümitle açmıştım pcyi dedim ipeğim güzel haberi yazmıştır....olmamış...can sağlığı olsun....demekki vakti gelmemiş...ipeğim...bu arada başın sağolsun arkadaşın vefat etmiş..allah sabır versin....İNŞALLAH BİRGÜN BURALAR HAMİLELERLE DOLAR....
GÜnaydın hanımlar hayırlı haftalar benİm sİze hİÇ İyİ haberlerİm yok
adet oldum dÜn aŞılama tutmadı demekkİ bu aykİ farklılıĞın nedenİ aslında İÇerde hİÇ faalİyet olmamasıymıŞ Şİmdİ İkİncİ Çok Çok kÖtÜ habere geÇİyorum cumartesİ sİzİnle konuŞtuktan sonra İzmİrden telefon geldİ sİze bahsettİĞİm arkadaŞım vefat etmİŞ onun cenazesİne gİttİk sİzler nasılsınız Çok kaynatmıŞsınız benden sonra ama hepsİnİ okuyamadım sonra okurum
umudunukaybetme sana da günaydın canım
herkese günaydın...
gunaydin canim
canim basin sagolsun inan cok uzuldum rabbim genc olum vermesi kimseye
canim asilama icinde moralini bozmasaglik olsun
selam arkadaşlar...
Ipeğim canım çok üzüldüm çok ümitliydim bu ay sevda ve senden ama ne olur karamsar olmayın.allahım büyüktür hiç ummadığınız anda veriverir kuzularınızı...dualrım sizinle arkadaşlar
hepinizi öpüyorum
Ehliyet sınav sonuçları belli oldu geçmişim şimdi sıra direksiyonda
ama dünkü dersi cenaze nedeniyle kaçırdım
Sevda güldürme beni nasıl geçeyim direksiyondan benim direksiyonum hiç yokki
bizim araba otomotik vites kedi arabamızlada sınava hazılanamam bakalım ne olucak ... Etipufum sen nasıl oldun iyimisin
canım ya sağlık olsun nu konuda sana üzülme demiyecem üzülmüyorsuz zaten gerçi negatif sonuca alıştık artık desek daha doğru boshayallersmileGÜnaydın hanımlar hayırlı haftalar benİm sİze hİÇ İyİ haberlerİm yok
adet oldum dÜn aŞılama tutmadı demekkİ bu aykİ farklılıĞın nedenİ aslında İÇerde hİÇ faalİyet olmamasıymıŞ Şİmdİ İkİncİ Çok Çok kÖtÜ habere geÇİyorum cumartesİ sİzİnle konuŞtuktan sonra İzmİrden telefon geldİ sİze bahsettİĞİm arkadaŞım vefat etmİŞ onun cenazesİne gİttİk sİzler nasılsınız Çok kaynatmıŞsınız benden sonra ama hepsİnİ okuyamadım sonra okurum
canım benim o senin kendi güzelliğin sende bir resimini koysana merak ediyorum dünürümü bak yoksa kızımı vermem :umursamaz:ipeğim peki arkadaşının oğlu küçükmüydü...inşallah ipeğim bu günleri atlatıp minik meleklerimize kavuşacağız....bu günleri hiç yaşamamışçasına....
kızlar bu arada benim dünürde pek güzelmiş...allah eşine bağışlasın...herkesinkini...
aşk olsun ipeğim ya inan fırsatım olduğu anda ben burdayım ...bugün hep hastanedeydik teyzemin şeker yüklemesine bakıldı 3 saat ..saat başı bakıldı şekeri yüksek çıktı sanırım insüline başlıyacakbilmiyorumkismileKedersiz bu aralar bizi bi başımıza bırakmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?