baharım iyiym çok şükür..hikaye çok güzel...evet yaaaaaaaa bizler bebeğimize ne kadar kavuşmak istedikçe nazlanıyor...ahhhhh bir kendi haline bırakıp kafamızdan atsak gelecekler....inşallah....birgün bizimde yataklarımız o karı kocanınki gibi çoçuklarla dolacak...inşallah...
Nevbahar sen ve kedersİz ne gÜzel resİmler hİkayeler yolluyosunuz Çok hoŞuma gİdİyo
canım yaaaaaaaa bu küçücük yaşında annesiz kaldı..rabbim işte insanları ayrı ayrı sınavlardan geçiriyor..bizler anne olalım diye uğraşıyoruz o minicik bebek daha annesine doyamadan kaybediyor...onun için her zaman herşeyin hayırlısını isteyeceğiz...rabbimden...
tabiki ipeğim o işin şakası..rabbim tek versin sağlıklı hayırlı evlat versin...dediğin gibi herşeyin çoğu zarar azı karar derler.....ama isterdim 2 tane oğlum olsun bir tanede kızım....hep hayallerini kurmuşturum...inşallah rabbim meyvelerinden bizlerede tattırır....
hepinizden allah razı olsun arkdaşım için kurtuluş oldu çok büyük acılar çekiyodu ama oğlu için çok üzülüyorum kaderleri böyleymiş
benim durumuma gelince iyice soğudum ben artık konuşmak bile istemiyorum bu konuyu bugün doktora gidicem ne diyeceği hiç umurumda bile değil açıkçası ne istiyosa onu denesin tüpmü aşılamamı
keyfi bilir bu konu artık benim için rutin doktor kontrolü haline geldi
açıkçası olmaması bu sefer beni çokta fazla üzmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?