ya ne kadar iyi bir insansın inan duygulandım okurken annem geldi aklıma...o kadar şefkat hiseetim allah razı olsun canım ne muradın varsa versin kaç gündür yazıyorum kimse cvp yazmıyordu demek sen olacakmışsın o iyilik sever..peki senin problemin ne bende seninle dertleşmek isterim..ve bişey sorucaam...yumurtalığın çatlamamsını dr anlamalıydı dimi aşılamadan önce bakmalımıydı ve şu an 3. aşılamam için az bi sürem kaldı adet olmamı bekliyorum geçen ay cyclo verdi o bitti şimdi adetimi bekleyip olunca aşılama başlıycak bu kürü ne kadar yapıcam ve hemen etki gösterirmi..sevgiler selamlar
A.s canım önce umutlarını yine tazelersen iyi olur ne umutsuz nede hayalsiz yaşanmaz hayatın bir tadı olmaz bir kere ...canım dr un hem herşeyin normal olduğunu söylemiş sana hemde yumurtalaraın çatlamadığını eğer gerçekten çatlamıyorsa sorun var demektir çatlayan yumurta nasıl döllenecekki ...ama ALLAHtan bunun tedavisi var canım hemde en kolay tedavilerden biri ..aşılamada şans çok yüksek olmasada hamile kalan var yinede tamamen şans işi
canım böğürtlenkökü kürü denedinmi hiç bak bu kürün yumurtaları çatlattığını duymuştum
Böğürtlen Kökü Kürü:
Tarifi: Paket halinde aktarlarda bulunur. Kendiniz de toplayabilirsiniz. 500 gr kök, 6 lt suda yarım saat kaynatılır. Soğumaya bırakılır. Soğuyunca süzerek cam sürahiye boşaltılır ve buzdolabında saklanır. Günde bir defa aç karnına 1 su bardağı içilir. Şeker katılmaz. Bal konabilir.
Faydası: Yumurtalıkları uyarır ve rahmi kuvvetlendirir. Yumurta kalitesini arttırır. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir.
ya ne kadar iyi bir insansın inan duygulandım okurken annem geldi aklıma...o kadar şefkat hiseetim allah razı olsun canım ne muradın varsa versin kaç gündür yazıyorum kimse cvp yazmıyordu demek sen olacakmışsın o iyilik sever..peki senin problemin ne bende seninle dertleşmek isterim..ve bişey sorucaam...yumurtalığın çatlamamsını dr anlamalıydı dimi aşılamadan önce bakmalımıydı ve şu an 3. aşılamam için az bi sürem kaldı adet olmamı bekliyorum geçen ay cyclo verdi o bitti şimdi adetimi bekleyip olunca aşılama başlıycak bu kürü ne kadar yapıcam ve hemen etki gösterirmi..sevgiler selamlar
offf uykum kaçtı boshayallersmile
midemde çok bulanyor bilmiyorumkismile
GÜnaydın hanımlar hayırlı haftalar benİm sİze hİÇ İyİ haberlerİm yok
adet oldum dÜn aŞılama tutmadı demekkİ bu aykİ farklılıĞın nedenİ aslında İÇerde hİÇ faalİyet olmamasıymıŞ Şİmdİ İkİncİ Çok Çok kÖtÜ habere geÇİyorum cumartesİ sİzİnle konuŞtuktan sonra İzmİrden telefon geldİ sİze bahsettİĞİm arkadaŞım vefat etmİŞ onun cenazesİne gİttİk sİzler nasılsınız Çok kaynatmıŞsınız benden sonra ama hepsİnİ okuyamadım sonra okurum
GÜnaydın hanımlar hayırlı haftalar benİm sİze hİÇ İyİ haberlerİm yok
adet oldum dÜn aŞılama tutmadı demekkİ bu aykİ farklılıĞın nedenİ aslında İÇerde hİÇ faalİyet olmamasıymıŞ Şİmdİ İkİncİ Çok Çok kÖtÜ habere geÇİyorum cumartesİ sİzİnle konuŞtuktan sonra İzmİrden telefon geldİ sİze bahsettİĞİm arkadaŞım vefat etmİŞ onun cenazesİne gİttİk sİzler nasılsınız Çok kaynatmıŞsınız benden sonra ama hepsİnİ okuyamadım sonra okurum
herkese günaydınlarrrrrr
bu ay hiçbirimiz sevinemedik maalesefff inşşalaahh ilerleyen aylarda güzel haberler veririz peşpeşe
İNŞALLAH sevdam inşallah...artık biraz sevinelim...bu aralar üzücü olaylar hep üst üste geldi...
baharım sen nasılsın canım...
yapma ipeğim ya of ne kadar üzüldüm...canım öncelikle başınız sağolsun allah ailesine sabır versin, zor bir durum, geride bi de bebek var...
Senin için de sağlık olsun nasip olmadı demek. Bence biraz dinlen, şöyle bi kaç ay sonra da tüp bebek düşün derim. Dr.lara kalsa aşılamayla uğraşırlar tabi. Ben de kendime ancak kabul ettirebildim tüp bebeği. Ve bekliyorum ha bu gün ha yarın başlar tedavim....
offf canım yaa nedir bu aralar herşey üst üste geliyo başınız sağolsunnn canımm
canım benim aşılama için pek söylenecek birşey yok söyleyipte seni daha da sıkmak istemem.rabbimden herşeyin hayırlısını isteyelim demekki bizim bebişler hala gelmek istemiyor sabırla beklicez canımm benimmm ne olur üzülmeeeolumunekankayizsmile :1hug:
kızlar günaydın hepinize... Yaaaaaaa ne ümitle açmıştım pcyi dedim ipeğim güzel haberi yazmıştır....olmamış...can sağlığı olsun....demekki vakti gelmemiş...ipeğim...bu arada başın sağolsun arkadaşın vefat etmiş..allah sabır versin....inşallah birgün buralar hamilelerle dolar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?