Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bu mübarek isimleri okumak stesem nerden bulacam yazıcı olsa çıkarıdım ama yok ..link falan varsa verirmisn sık kullanılanlara ekliyim

bedir ehli diye yazınca çıkıyor biz masa üstüne kopyaladık bilgisayarı açıp okuyorum ben laptop bizimki kıbleye çeviriyorum ama çevirmedende okuduğum oluyo duasını yaparken kıbleye dönüyorum rabbim cümlemizden razı olsun

tamam canım saoll

hatice sen hepsini okuyormusun
şimdi baktımda günde 10 ehli bedrin ismini zikredelim diye yazmışlar .
ben öyle okuyacam

neyse kızlar tuğba yeliz felan hiç gelmiyomu geçmişe bakamadım bende çıkıyorum şimdi bitirmem gereken hatimim var ona ağırlık vermem gerekiyo kızlar herkes birbirine isimle dua etsin ismini verediğiniz insan için ne isterseniz yaradan önce size verirmiş herkes birbirine ederse rabbim dualarımızı kabul eder inşallah görüşmek üzere allaha emanet olun

ben öyle okuyacam

niye yaa hepsini okusak daha iyi değilmi şşşt kesin bişe söleyin yaaa.çoktan zarar gelmez heralde böle şeylerde okuyalım hepsini vakit buldukça

evet evet isimlerle dua edelimö bende demiştim daha önce melike diyin ama hangisi rabbim bilir ama dimi hamile olmayan deyin en iyisi.

ben öyle okuyacam

nurcanım ben hepsini okuyorum 15 dak. felan sürüyo ilk gün zor ama sonra alışıyo dil yok canım istersen şimdi oku dua et her hangi bir vakit yok sen öyle oku rabbim onuda kabul eder ben hocadan tamamını diye duydum öyle okuyorum ama dediğim gibi hergün şartı yok

kızlar bende kaçar daha namaz kılıcam yani dua zamanı inşallah.minnakım gemiş gitmiş heee onada bebişi sağ salim kucağına gelsin diye dua edelim o zmana. öpüyorum herkesi görüşürüz haydin seametle

Allah razı olsun datlum nolur benim içinde dualarınız eksik olmasınn neyse ben kaçarr iftara misafirim var eccik hazırlık yapıyımm bu arada kşm var kim yok gözükmüyoo
öpüldünzz

ben geldiiiim ama bizim mekanın güzelleri yoooh:çok üzgünüm:
kızlar gündüzleri geç uyanıyorum ev işi yemek hazırlığı derken bi bakmışım akşam olmuş gündüzleri pek giremiyorum yani... akşamda malum kimsecikler olmayınca bi yoklayıp çıkıyorum sositososito
haticem paylaşımın için çk tşkler nasipse perşembe gecesi başlamayı düşünüyorum. böylesine güzel birşeye vesile olduğun için çok sağol canım..banada bugün bi arkadaşım bi selavat önerdi onu bir defa okuduktan sonra arada kalben dileğimizi tutup ve kenzül arş okuduktan sonra birdefa daha selavatı şerif çekilicekmiş..selavat şu
CELALLAHÜ ANNA MUHAMMEDEN MEHÜVE EHLÜ
yüce yaradan gönlümüzdekini nasip eylesin hepimize :Saruboceq:

mrb arkadaşlar geçen günde fikirlerinizi almak için birkaç sorum olmuştu.burayi tekrar bulamayinca sizin bana sorduklarınız cevapsiz kaldı,kusura bakmayın...kısaca anlatayim 3 yıllık evliyim 21 yaşındayım hiç korunmadım hiç hamile de kalmadım.1 aşılamamız oldu geçen haziranda,bu kadar.şimdi yorumlarinizi bekliyorum.yavaş mıyız sizce?dr bişey yok diyo ama...
soğan kürü,incir kürü,bal.tarçın.çörekotu macunu preseed falanda kullandım tık yok...ne yapayim?

selam arkadaslar ya kusura bakmayin kac gundur netten sorun oldugu icin glemedim
eee napionuz kizlarne var ne yok
durumlar nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…