bu mübarek isimleri okumak stesem nerden bulacam yazıcı olsa çıkarıdım ama yok ..link falan varsa verirmisn sık kullanılanlara ekliyim
tamam canım saollbedir ehli diye yazınca çıkıyor biz masa üstüne kopyaladık bilgisayarı açıp okuyorum ben laptop bizimki kıbleye çeviriyorum ama çevirmedende okuduğum oluyo duasını yaparken kıbleye dönüyorum rabbim cümlemizden razı olsun
kızlar çıkıyorum ben .görüşüz
masaüstüne kaydettim tamamdır allah razı olsun haticem dularımız kabul olsur inşallah
iepemmi bilmiyom ama ben çıkıyorum canımmgüle güle kıslaaar yurcanım ipeeem ikinizde mi çıkıyonus
hatice sen hepsini okuyormusun
şimdi baktımda günde 10 ehli bedrin ismini zikredelim diye yazmışlar .
ben öyle okuyacam
neyse kızlar tuğba yeliz felan hiç gelmiyomu geçmişe bakamadım bende çıkıyorum şimdi bitirmem gereken hatimim var ona ağırlık vermem gerekiyo kızlar herkes birbirine isimle dua etsin ismini verediğiniz insan için ne isterseniz yaradan önce size verirmiş herkes birbirine ederse rabbim dualarımızı kabul eder inşallah görüşmek üzere allaha emanet olun
hatice sen hepsini okuyormusun
şimdi baktımda günde 10 ehli bedrin ismini zikredelim diye yazmışlar .
ben öyle okuyacam
kızlar bende kaçar daha namaz kılıcam yani dua zamanı inşallah.minnakım gemiş gitmiş heee onada bebişi sağ salim kucağına gelsin diye dua edelim o zmana. öpüyorum herkesi görüşürüz haydin seametle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?