oooo süpermiş
ben bu şarkıyı bi yerlerden hatılyom galiba sempatiksalakcinni
bugün regl olduuummmmmm-tatlicadiarzu-
şarkı markı ama pek bi güzel uydurdumoooo süpermiş
ben bu şarkıyı bi yerlerden hatılyom galiba sempatiksalakcinni
bugün regl olduuummmmmm-tatlicadiarzu-
ahh be leydim dinlemedinki sen bizigünaydın kuşlarımmmmmmmmmm bizim güzeller napiiiiiiiii diye bi bakem dedim..... hızlı hızlı saat 11 de mukabele başlıyo ben hala hazır değilim vay anasını ya... ya kıslar sormayın bugün hamimler okunucak ve ben hastayım napalım buda ALLAH tan kadir gecesini de böle geçircem galiba onemli günlerde hastalandım..... kıslar bide ben doktora gitmeye karar verddim dünden beri ağrılarım devam ediyo ve afedersiniz parça parça gidiyo benden..ç en son düşükte böle olmuştum korktum yani.... ben çıkyım kıslar geç kaldım mukabeleye öpüyorum heğnizi sonra görüşürüz...
ben arada işlerimi yapıyorum kızlarr
zaten bugün pek sesizz yine daha sabah herhalde ondan
sevdamda uyanamadı herhal dün gece baya bir sohbet ettik msnde sırnaşık şey
kankii seni çok çekiştirdik sevdayla
ama ne konuştuk hakkında zorlama söylemiyecem
sinirlendinmiii lülülülülülülülülülülülülülülülülülü işte bunu istiyordum sen sinirlenince hoşuma gidiyooo sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinnikedersiz sen böyle yapınca ben harbi harbi gıcık oluyorum
sinirlendiriyosun beni son günlerde biraz fazla sinirliyim zati kötükedihüso
kızım anlatmıcaksan ne laf atıyosun ortayaklava:
şarkı markı ama pek bi güzel uydurdum
demekki tahminlerimiz boşunaymışş .neyse sağlık olsun daha erkendi zatenn :roflol: :roflol: :roflol:
sinirlendinmiii lülülülülülülülülülülülülülülülülülü işte bunu istiyordum sen sinirlenince hoşuma gidiyooo sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
yok canım daha nelerr ..ee artık duru da regl oldu diye üzülecek halimiz yok allah evladına sağlık hayırlı ömür versin 2.olur nasılsa
günaydın kuşlarımmmmmmmmmm bizim güzeller napiiiiiiiii diye bi bakem dedim..... hızlı hızlı saat 11 de mukabele başlıyo ben hala hazır değilim vay anasını ya... ya kıslar sormayın bugün hamimler okunucak ve ben hastayım napalım buda ALLAH tan kadir gecesini de böle geçircem galiba onemli günlerde hastalandım..... kıslar bide ben doktora gitmeye karar verddim dünden beri ağrılarım devam ediyo ve afedersiniz parça parça gidiyo benden..ç en son düşükte böle olmuştum korktum yani.... ben çıkyım kıslar geç kaldım mukabeleye öpüyorum heğnizi sonra görüşürüz...
hayırlı uğurlu olsun :lepi: kaç ay sonra oldu rahatlarsın sıkıntın geçer
şarkı markı ama pek bi güzel uydurdum
demekki tahminlerimiz boşunaymışş .neyse sağlık olsun daha erkendi zatenn :roflol: :roflol: :roflol:
annaaaaa burda havalarr kapandıı yağmur yağacak herhall
ee artık duru da regl oldu diye üzülecek halimiz yok allah evladına sağlık hayırlı ömür versin 2.olur nasılsa
sinirlendim evet zaten son günlerde birden böyle bi sinir basıyo beni
neyse kızlar benim az işlerim var yapıp geliyorum
hihoyyythihoyyytsana kırmızı çok yakışıyorrr
kankim bu şarkı sözü sanaaa
yok canım daha nelerr ..
ne kadan ağır elin varmış arkadaşım ya günlerdir bitmedi işinneyse kızlar benim az işlerim var yapıp geliyorum
16 ay mı :1shok: .....korkma korkma sana bi şey yapmam opuyorumnanaktangüle güle canım
16 ay olmadım kafamçokkarıştı
erken canım a.s
burda hala kapalı yağmiyo
abuuuuuuu sinirli hatunnn laelaelaelaelae korkuyom kız senden
ne kadan ağır elin varmış arkadaşım ya günlerdir bitmedi işin
16 ay mı :1shok: .....korkma korkma sana bi şey yapmam opuyorumnanaktan
bu kedersiz damarıma basıyo bilerek kötükedihüso
yok yok bundan sonra basmıycam damarına :sinifsinif:ne kadan ağır elin varmış arkadaşım ya günlerdir bitmedi işin
16 ay mı :1shok: .....korkma korkma sana bi şey yapmam opuyorumnanaktan
bu kedersiz damarıma basıyo bilerek kötükedihüso
hamilelikten başladım saymaya sadece doğumdan sonra 40 gün lohusa dönemi bak onu saymayı unuttum ama rahat oluyodaa pek bi asabi sinirli gergin oluyo insan bide menapoz gibi terliyon şakkıdı
yok yok bundan sonra basmıycam damarına :sinifsinif:
meğer sen bana gıcık oluyormuşsun meğer ben senin şakalarımı kaldırdığını düşünüyordum ama yanılmışım bunca yıllık arkadaşımı kankimi tanımamışm :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?