Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Serin bir havanın sabahından herkeseeee kucak dolusu günaydınlaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan zemuszemus zemuszemus zemuszemus

hemalnanur ben cevaplamıştım

durum havalar serinledimi istanbulda .
ben dün gece sıcaktan uyuyamadım yaa çok sıcaktı

evet tubiş gelemiyorsun farkındayızzz umarım ramazandan sonrada böyle devam etmezsin ..salavatı not ettim canım Allah razı olsun sendende arkadaşındanda ..

selam arkadaslar ya kusura bakmayin kac gundur netten sorun oldugu icin glemedim
eee napionuz kizlarne var ne yok
durumlar nasil
A.s canım hoşgeldin epey oldu yoktun
bizler bildiğin gibiyiz..haberin varmı bilmiyorum ama melike (bynkutluay )hamile
başka güzel bir haberimiz yok maalesef

kimler var görünmüyor .görünmez olduk yine
böylede güzel olmuyorki
heyy aşağıdakilerrr ordaysanız ses verinnnn

bendende sizeee sıcacık bir günaydınnnnnn

opuyorumnanaktan:roflol:

durum havalar serinledimi istanbulda .
ben dün gece sıcaktan uyuyamadım yaa çok sıcaktı

sabah serindi canım :lepi:

günaydın uykucular

günaydın canım

kimler var görünmüyor .görünmez olduk yine
böylede güzel olmuyorki
heyy aşağıdakilerrr ordaysanız ses verinnnn

delikafadulden ses 1 2 3 ses

ben arada işlerimi yapıyorum kızlarr
zaten bugün pek sesizz yine daha sabah herhalde ondan
sevdamda uyanamadı herhal dün gece baya bir sohbet ettik msnde sırnaşık şey
kankii seni çok çekiştirdik sevdayla
ama ne konuştuk hakkında zorlama söylemiyecem

günaydın kuşlarımmmmmmmmmm bizim güzeller napiiiiiiiii diye bi bakem dedim..... hızlı hızlı saat 11 de mukabele başlıyo ben hala hazır değilim vay anasını ya... ya kıslar sormayın bugün hamimler okunucak ve ben hastayım napalım buda ALLAH tan kadir gecesini de böle geçircem galiba onemli günlerde hastalandım..... kıslar bide ben doktora gitmeye karar verddim dünden beri ağrılarım devam ediyo ve afedersiniz parça parça gidiyo benden..ç en son düşükte böle olmuştum korktum yani.... ben çıkyım kıslar geç kaldım mukabeleye öpüyorum heğnizi sonra görüşürüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…