Mrb arkadaşlar,geçmişi atlayarakta olsa biraz okudum,çünkü masallah muhabbetleriniz bayağı koyu...neyse ben ilk defa topiğinize yaziyorum.bebeğini kucağına alanlar,hamile olanlar ve benim gibi bebi$ isteyenler Allah hepimizin de dileklerini hayırlısıyla kabul etsin.biz temmuzda 3 yılımızı bitirdik,hiç korunmamamiza rağmen hiç gebe kalmadım,9 ay falan bitince doktora gittik tedavi falan,derken geçen haziranda ilk aşılamam oldu,tutmadı.eylülde 2.yi düşünüyoruz sizce yavaşmıyız ve sizce 3 yıl boyunca hiç olmaması çok tehlikeli ve hemen hızlanalımmı?herkesten yorum bekliyorum.sanırım burdaki herkes benden tecrübeli.buarada kesin olmamakla birlikte ilk yılımda kimyasal gebelik şüphesi yaşandı test yapmadık ondan şüphe...birde buay çörekotu bal tarçın kullandım,eşimde keci boynuzu pekmezi yiyiyor,destek olsun diye.siz ne önerirsiniz bana,çok karışığım kendimi sevdiklerimi acayip şekilde incitiyrm,sinirlerim alt üst olmuş durumda,sanırım 3 yılda bitince zaman geçiyor stresine girmeye başladım.çare YA RAB.!
canım öncelikle aramıza hoşgeldib sorununuzun ne olduğunu yazmamaşsın ama zaten gereken herşeyi yapıyorsun şuanda ,hep tıp hem alternatif .. sadece yapman gereken biraz sabırlı olman lazım inşallah daha fazla beklemeden gelir bebişin canım:ecrin_bebek:
evet tubiş gelemiyorsun farkındayızzzben geldiiiim ama bizim mekanın güzelleri yoooh:çok üzgünüm:
kızlar gündüzleri geç uyanıyorum ev işi yemek hazırlığı derken bi bakmışım akşam olmuş gündüzleri pek giremiyorum yani... akşamda malum kimsecikler olmayınca bi yoklayıp çıkıyorum sositososito
haticem paylaşımın için çk tşkler nasipse perşembe gecesi başlamayı düşünüyorum. böylesine güzel birşeye vesile olduğun için çok sağol canım..banada bugün bi arkadaşım bi selavat önerdi onu bir defa okuduktan sonra arada kalben dileğimizi tutup ve kenzül arş okuduktan sonra birdefa daha selavatı şerif çekilicekmiş..selavat şu
CELALLAHÜ ANNA MUHAMMEDEN MEHÜVE EHLÜ
yüce yaradan gönlümüzdekini nasip eylesin hepimize :Saruboceq:
A.s canım hoşgeldin epey oldu yoktunselam arkadaslar ya kusura bakmayin kac gundur netten sorun oldugu icin glemedim
eee napionuz kizlarne var ne yok
durumlar nasil
günaydınn kankigünaydın uykucular
günaydınn kanki
ben bugün erkenciyim aslında..eşimin bugün semineri başladı o yüzden erken uyandım mirmirmirmir
bendende sizeee sıcacık bir günaydınnnnnn
durum havalar serinledimi istanbulda .
ben dün gece sıcaktan uyuyamadım yaa çok sıcaktı
günaydın uykucular
kimler var görünmüyor .görünmez olduk yine
böylede güzel olmuyorki
heyy aşağıdakilerrr ordaysanız ses verinnnn
matematik canım kaydirigubbakcemile2kedersiz eşin ne öğretmeni
amin canımmm.3 ayı bitti galibaya melikden haberim yoktu coksevindimkac aylik hamile cok guzel ya
darisibasimiza nediyeyim
anlaşılan bir sen bir ben birde ipek varr delikafadulden delikafadulden delikafaduldenopuyorumnanaktan:roflol:
delikafadulden ses 1 2 3 ses
matematik canım kaydirigubbakcemile2
amin canımmm.3 ayı bitti galiba
anlaşılan bir sen bir ben birde ipek varr delikafadulden delikafadulden delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?