Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

a.s datlumm hoşgeldinnnn ösledikk kıs sende beni ösledin mi

üslü gacı seni çok süslenme gız bak kocan orucu senle açarrrr
seninde Alah kabul etsin aplamm bende seviyomm

aman almıyım yeter artık kafamın derisi soyuluyo yıkanmaktan yeter beaa zati bişicik olduğuda yyok hep aynı hep aynı
neyse ben kaçtım çoköpt herkesii yelizim hoşgeldin bebim opuyorumnanaktan

selamm canlarım ben geldimm ösledinizmi beniiii
aha bizim kaçak gelmişş
hoşgeldin yelizzz .kaçgündür yoktun yine lmaz:
oluyo bazen yle bir ara fatoşa bir mesaj yazdım ama seninki gibi gitmemiş sonra fatoşta kimse bana cevap yazmadı dedi ozaman beden sinirlendim ona dur dedim şimdi gösteriyorum yazdığımı ama senin gibi arayıp taradım bulamadım kendiliğniden siliniyomu ne oluyosa artık

haden sana iyi süslenmelerr hayırlı iftarlarr

ösledim tabe melikem öslemezmiyim hepinizi ösledimm
gündüzleri gelemiyorumm geceleri de kimsecikler olmuyoo 4 gündür felanda hiç gelemiyorumm

tubişim ramazandan sonra memlekete giiidip gelcem ondan sonra burdayım inşallahh

yeliz çok önemli bişey olmadı canım herkes bildiğin gibi geçmişe bakma boşuna bizim gevezeliğimizden başka bişey yokk çünkü :))

aman almıyım yeter artık kafamın derisi soyuluyo yıkanmaktan yeter beaa zati bişicik olduğuda yyok hep aynı hep aynı
neyse ben kaçtım çoköpt herkesii yelizim hoşgeldin bebim opuyorumnanaktan
ay kıyamam bebemm benim eskidik yıkan yıkann
olacak aplamm Rabbimin izniyle inşalahh öle düşünme nolur aplaa
ŞenizŞenizŞeniz
ayh ya herkes memeleketine gidiyoo

kedersiz ipekle konuşursan haber ver ben 400 den başka 250 istedim okuduysa okumıcam sölersin bana çpt

melikemm bende okumak isterim ipeğime tefriciye banada verin 200 300 kaç derseniz okurumm

tubişim hayırlı iftarlar kuzumm

burdayım tubiş
bu arada komşun nasıl şimdi iyidir inş
sabah uğradım yatıyomuş gelini ii dedi çok iyidir sizden ii olmasın bana burda anne gibi çok üzüldüm gece onun için şükür düzeldi ama yav lafa tutmayında gidem ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…