günahını almışsın adamın .bu kıskançlık dürtüleri insanı ne hale sokuyor yaww
a.s datlumm hoşgeldinnnn ösledikk kıs sende beni ösledin mi
üslü gacı seni çok süslenme gız bak kocan orucu senle açarrrr
seninde Alah kabul etsin aplamm bende seviyomm
aha bizim kaçak gelmişşselamm canlarım ben geldimm ösledinizmi beniiii
oluyo bazen yle bir ara fatoşa bir mesaj yazdım ama seninki gibi gitmemiş sonra fatoşta kimse bana cevap yazmadı dedi ozaman beden sinirlendim ona dur dedim şimdi gösteriyorum yazdığımı ama senin gibi arayıp taradım bulamadım kendiliğniden siliniyomu ne oluyosa artıkkızlar çok özürdilerim ya yazdım diye ısrar ediyorum birde evett yazmıştım ama göndermedimmi acep bulamadım gııı neyse işte gece öle bi mazeretim vardı şekerler hem sizleri unutmadım yinede gece saat 3 gibi ekledim opuyorumnanaktan
de hade bana müsade hazırlanmam lazım ancak süslenirim bayanssulusmile
hayırlı iftarlar allah kabul etsin oruçlarımızı dualarımızı seviyorum sizleri çok hoiçakalıııınnn
geçmişimi okusammm bana özetmi geçsenizz ben baya geride kalmısımmm
1 hftadır misaifr aldım iftara 3 ayrı grup çok yoruldumm
tubişim çıkıyosun sanırım güle güle canımmm opuyorumnanaktan
ekledim canı kedersiz sayfayada eklemiş ama göremedin demekkihoşgeldin yelizcimm
demek tuğba ekledin resimleri du bi bakayımm
ay kıyamam bebemm benim eskidik yıkan yıkannaman almıyım yeter artık kafamın derisi soyuluyo yıkanmaktan yeter beaa zati bişicik olduğuda yyok hep aynı hep aynı
neyse ben kaçtım çoköpt herkesii yelizim hoşgeldin bebim opuyorumnanaktan
ŞenizŞenizŞenizösledim tabe melikem öslemezmiyim hepinizi ösledimm
gündüzleri gelemiyorumm geceleri de kimsecikler olmuyoo 4 gündür felanda hiç gelemiyorumm
tubişim ramazandan sonra memlekete giiidip gelcem ondan sonra burdayım inşallahh
melikemm bende okumak isterim ipeğime tefriciye banada verin 200 300 kaç derseniz okurumm
tubişim hayırlı iftarlar kuzumm
sabah uğradım yatıyomuş gelini ii dedi çok iyidir sizden ii olmasın bana burda anne gibi çok üzüldüm gece onun için şükür düzeldi ama yav lafa tutmayında gidem yaburdayım tubiş
bu arada komşun nasıl şimdi iyidir inş
sanada 200 veriyorum ozamanmelikemm bende okumak isterim ipeğime tefriciye banada verin 200 300 kaç derseniz okurumm
tubişim hayırlı iftarlar kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?