ayy bebemmm benimmayyyy kızlarrr şimdi aklıma geldi benim eltim et yemiyoooo kıyma yemiyoooeyvahedigeldismile
eşimde yok 45 dk sonra gelcekmişşş tavuk yapcam ayrıyetten bide
patatesli soğanlı (huvçta giriyo evde olmadığında koyamadım) mercimek çorbası
kaseye koyup kargoya vereyimmi :roflol:
tavuğun bir zorluğu yok canım yarımm satte pişerayyyy kızlarrr şimdi aklıma geldi benim eltim et yemiyoooo kıyma yemiyoooeyvahedigeldismile
eşimde yok 45 dk sonra gelcekmişşş tavuk yapcam ayrıyetten bide
canım almak isterdim ama benim ahtimde yarım kaldı kadir gecesine kadar bitirmeye çalışıyorum ...eğer acelesi yoksa arifeye kadar alıp okurum ben
1. cüzü alıyorum ozamannn olumunekankayizsmilebayrama kalmıcak aplaa evett okuyabilirsen 1 tanesini alırmısın apla sadece
şekerler nabersiniz tayukmu yiyoruz ne oliyyybilmiyorumkismile
şekerler nabersiniz tayukmu yiyoruz ne oliyyybilmiyorumkismile
1. cüzü alıyorum ozamannn olumunekankayizsmile
kızlar bana 250 daha yazarmısınız ipemin tefriciyesine
ne hesabı loo :uhm:tamam quzuu Alah razı olsunnnn
lovvyardım edin gıı bi hesabı nasılll kapatabilirizz eşimin eski hesabıı açtıydım bişi varmı die yokmuş bişii
hoşbuldum tatlımmmmmamanında amanınnn tubişimm gelmişş hoşgeldinn datlummmmmmmmmmmmmmmmm
kız kedersiz gacisi ben buraya gece o kadar mesaj yazdım okumadınmu yoksanerdeydin sen bakemmm :mymeka:gece çağrı bıraktım o kadarr :dilcikar:bekle beklee ağaç oldumm
ne hesabı loo :uhm:
hoşbuldum tatlımmmmm
kız kedersiz gacisi ben buraya gece o kadar mesaj yazdım okumadınmu yoksa
komşumu hastaneye götürdük haberde veremedim canım ya en az 2 saat hatuun başında bekledik tel evdeydi şekercim ya çok özür çokkk
tubiş ipek kalan 700 küsürün hepsini aldı ama eğer okumak sityorum dersen onunkilerden verebilirimkızlar bana 250 daha yazarmısınız ipemin tefriciyesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?