Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tamam quzuu Alah razı olsunnnn

lovvyardım edin gıı bi hesabı nasılll kapatabilirizz eşimin eski hesabıı açtıydım bişi varmı die yokmuş bişii

seni gidi seniii herifin hesabına bak ona haksızlık et sonrada yardım iste sölemicem iştee nasıl açtıysan ölede kapat lmaz:

gardaşımm sen yazdınn ilk hayırlı uğurlu olsun hadee
saol gardaşım

aaa bilmiyorum görmedim yazdığını nasıl şimdi komşun geçmiş olsun önemli bişey yoktur umarımm

gıı isimle alınıyo ya hesapp şimdi bakıyom eşiminn adına 2 tane hesap var kaldıramadım yaff

anlamadımkii :uhm: :uhm: :uhm: :uhm:

aşkolsun nurcanım öle dermiyim ben sana cam ın karanlık gösterdiğini söylemek istedimm

tuğbiş hoşgeldin canım nerdeydinn gıı gece opkadar bekledik seniii
ne demek istediğini anlamdım sevda hanım ne demesk istediğni anladım kıvırmaaaa alsanaalsanasmile

aşkolsun nurcanım öle dermiyim ben sana cam ın karanlık gösterdiğini söylemek istedimm

tuğbiş hoşgeldin canım nerdeydinn gıı gece opkadar bekledik seniii

hoşbulduk hayatım nasıl görmediniz ya yazdım du bakayım ben bulurum şincik size o yazıları
geçmiş olsunn quzu hayırdrı ne olduu

cehaletin faturası kadına çıktı ne olsun asalak kızı annesinin beli ağrıyo diye ağrı kesici iğne yapmış iğnede kadını fenalaştırdı başka hastalıkları var zaten yanlış ilaç bilinçsizlik işte
tubiş ipek kalan 700 küsürün hepsini aldı ama eğer okumak sityorum dersen onunkilerden verebilirim
o zaman bi sor istersen eğer okumamışsa alabilirim
ben görmedim tuğbiş yazdığınıııı

bulurum şimdi size o yazılarımı şekerler

yaaww sinir etme beniii ben sana öle dermiyimm ne güzel hatunsun sennnalsanaalsanasmile

melikem ayarlar bölümü var oarada hesabı dondur olacak biyerlerde bul canım dondur öle

sen hesabını dondurmakmı istiyon neden ?? eşin kızmasın sonra .ben okadarını bilmiyorum gardaş yaffbilmiyorumkismile

yok bebem kullandığı ayrıı kız falan var mı ide marak ettim garibimin sadece 6 arkadaşı ve hepside erkekmişti utnadımm gıı ama ortadan kaldırdımm bittiiii

kızlar çok özürdilerim ya yazdım diye ısrar ediyorum birde evett yazmıştım ama göndermedimmi acep bulamadım gııı neyse işte gece öle bi mazeretim vardı şekerler hem sizleri unutmadım yinede gece saat 3 gibi ekledim opuyorumnanaktan
de hade bana müsade hazırlanmam lazım ancak süslenirim bayanssulusmile
hayırlı iftarlar allah kabul etsin oruçlarımızı dualarımızı seviyorum sizleri çok hoiçakalıııınnn

yok bebem kullandığı ayrıı kız falan var mı ide marak ettim garibimin sadece 6 arkadaşı ve hepside erkekmişti utnadımm gıı ama ortadan kaldırdımm bittiiii

günahını almışsın adamın .bu kıskançlık dürtüleri insanı ne hale sokuyor yaww

geçmişimi okusammm bana özetmi geçsenizz ben baya geride kalmısımmm
1 hftadır misaifr aldım iftara 3 ayrı grup çok yoruldumm

selamm canlarım ben geldimm ösledinizmi beniiii
a.s datlumm hoşgeldinnnn ösledikk kıs sende beni ösledin mi

üslü gacı seni çok süslenme gız bak kocan orucu senle açarrrr
seninde Alah kabul etsin aplamm bende seviyomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…