Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ta ta taaaam ben geldim amma kimsecikler yoh.toce maça bakarken kedi gibi sinsice geldim ben de buraya kih kih kih haaa yurcanım ben bitirdim tefriciyelerimi haberin olsun emi.eksik yok yani fazlasını allah bilir artıkfisfisfis

merhaba kizlar,nasilsiniz?sizi cok ozledim,bi gelisme varmi?listeye baktim yeni hamis yok cok uzuldum,beni sorarsaniz hala tik yok,tedavi goruyorum,beklemedeyim,yine gunum gecmis,insallah bu sefer meleyime kavusurum,sag kasigimda ve belimde fena agrim var,insallah adet olmam.sizi cok seviyorum,firsat buldukca yine ugrarim.kendinize iyi bakin,cok optum

slm tatlım ama ben kaçarr ezan okunuy namaza inecemm
canım ben,m i,nşalahh kavuşursun meleğine kurban olduğum yüzünü güldfürsün canım benimm
bizde ösledikk canımmmm
bende seni seviyorum canımm çok öptüm Rabbime emanet ol çok öptümm

gardaşımm tefriciyeyi bende bitirdimm Rabbim kabul etsinn inşalahhhhhhhhh

ipek için salavatı tefriciye listesi (yarın başlanıyo pazar günü bitecek)
kedersiz......... 789 okudu

bulut............... 200
bynkutluay...... 500 okudu
maiberf........... 500 okudu
s.tuba.............. 400+250
sevda.............. 400
ipek................. 750okudu
maiberf............ 200 okudu
yeliz.................200
ipek................... 255 okudu

toplam ............4444

merhaba canımm .evet maalesef yeni hamilemiz yok inşallah kankim bu zinciri kıracak peşindende bizler tek tek hamile kalacaz inşallah öyle umut ediyorummmm:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
yine günü geçmiş canım ,inşallah bu sefer gecikmenin sebebi bebektir inşallahhhh:Saruboceq: :Saruboceq:

selam kızlarr bugün hiç uğrayan olmamışş bende köye gitmeden son kez bakayım dedimm sizlereee

yıldızımm canım benmm hoşgeldin valla özledik seni bir türlü karşılaşamıyoruz..İnşallahh bu sefer bebeğin seninledir bu gecikme hamileliktendir canım benimm..

nurcancığımm ben ipekciğimin duasını okudum 200 tane
rabbim dualarımızı kabul etsin ipeğimde bebeğine kavuşsun inşallah
emekleri boşa çıkmasın hayılısıylaa

nurcancığımm ben ipekciğimin duasını okudum 200 tane
rabbim dualarımızı kabul etsin ipeğimde bebeğine kavuşsun inşallah
emekleri boşa çıkmasın hayılısıylaa
Allah kabul etsin canım

ipek için salavatı tefriciye listesi (yarın başlanıyo pazar günü bitecek)
kedersiz......... 789 okudu
bulut............... 200

bynkutluay...... 500 okudu
maiberf........... 500 okudu
s.tuba.............. 400+250
sevda.............. 400
ipek................. 750okudu
maiberf............ 200 okudu
yeliz.................200 okudu
ipek................... 255 okudu

toplam ............4444

oo yıldızım azerim ooşgeldin beaa:1rolleyes:bizde seni özledik canım herşey yolundadır inş..bizlerde aynı sen gibi tık yooh canım hadi inşallah bu defa müjde verirsin hayırlısıyla bakalım inşş dikkaet et cicikomm
çok özletme kendini olurmu tatliş

yıldızım hoşgeldin canım nerelerdesin inşallah hamişsindir canım meleğin seninledir inşallah özlettin kendini yine gel olurmu öptüm kendine dikkat et opuyorumnanaktan

datlum gidiyomusun sakaryaya hadi hayırlı yolculuk bayramda ordasın herhal bizde 3. günü gitçez 1 hafta ordayız bu arada hangi köy belki eşim bilir halalarında fındığı var onlarda topluyolardı gidince yetişirsek bizde toplıcaz kısmetse
neyse canım kendine iyi bak oralarda öptümmmmmmmm opuyorumnanaktan

kızlar bu arada herkese iyi hafta sonları ve...........
kandiliniz mübarek olsun bu mubarek günde dualarımız kabul olsun inşallah Rabbim bizi geri çevirmesin boynumuzu bükük kucağımızı boş bırakmasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah :Saruboceq:

bu arada hafta içi test yaptım sonuç malesef biliyodum zaten böyle çıkıcanı yinede kendime umut yapıyorum işte kasıklarım ara ara ağrıyo adet olamadığım için biliyorum yine denicem ama 15 gün olmasını beklicem zannetmiyorum ama neyse senağlama
sizleri çok seviyorum tatlişler kocaman öpüyorum zemuszemus

bu arda tatlişler tefriciyeye dahil olamadığım için çok üzgünüm biliyosunuz çalıştığım için inanınki hiç vakit bulamıyorum ama boş bi zamamnımda bende alıcam sizden biraz katkım olmasını çok istiyorum görmezden geliyorum sanmayın sakın olurmu öpüyorum epinizi bideneler opuyorumnanaktan

seninde kandilin mübarek olsunn .nasılsın canım .düğün hazrılıklarınız ne alemde :)))
canım üzme kendini canın saolsun umutlarını gelecek aya taşıolumunekankayizsmile anlaşıldı bizim bebekler gerçekten inatçı çıktı daha gelmeden annelerini böyle üzüyorlarsaa boshayallersmile

sevda ile dün msn de konuştuk köyün ismini söyledi bana ama unuttum maalesef fisfisfis

Kur’ân-ı Kerîm’de medhedilen en kıymetli gecedir. Kadir gecesinin fazîleti, üstünlüğü (bin aydan daha fazîletli, kıymetli, hayırlı olduğu), bizzât Allahü teâlâ tarafından, Kadir sûresinde açıkça bildirilmiştir.Kur'an-ı Kerim'de Cenab-ı Hak, bu mübarek gecenin kıymet ve faziletini şöyle beyan buyurmaktadır:
"Biz onu (Kur'an'ı) Kadir gecesinde indirdik. Kadir gecesinin ne olduğunu sen bilir misin? Kadir gecesi, bin aydan hayırlıdır.. O gecede, Rablerinin izniyle melekler ve Ruh (Cebrail), her iş için iner dururlar. O gece, esenlik doludur. Tâ fecrin doğuşuna kadar."
(Kadir Suresi )

Resul-i Ekrem (s.a.v) Efendimiz buyuruyor:

"Kim Kadir Gecesi'nde inanarak, ihlas ile o geceyi ibadetle geçirirse, geçmiş günahları bağışlanır."

"Kadir Gecesi yatsı namazında cemaatte hazır bulunan, ondan nasibini almıştır."
Müminlerin annesi Hz.Aişe (r.a.) şöyle diyor :

-Dedim ki: Ya Resullullah, Kadir Gecesi'ni bilirsem onda ne şekilde dua edeyim? Şöyle buyurdu:

- Allahümme inneke afüvvün kerîmün tuhibbül afve fa'fü anni. (Allah'ım sen affedicisin, affı seversin, beni affeyle.)

Peygamberimiz (sav) buyuruyor:

"Kadir gecesinde bir defa, Kadir sûresini okumak, (başka zamanda) Kur’ân-ı kerîmi hatmetmekten daha sevâptır. Bu gece koyun sağma müddeti kadar namaz kılmak, ibâdet etmek, bir ay her geceyi ibâdetle geçirmekten daha kıymetlidir."
Bu mübarek gecede dua sünnettir. O icabet vakitlerinden birisidir. Süfyan-ı Sevrî demiştir ki, o gece dua etmek, namaz kılmaktan daha sevaptır. Kur'ân okuyup da dua ederse güzel olur.
İbnü Hacer Heytemî Tuhfetü'l-Muhtâc'da der ki:

"Kadir gecesini görene, saklaması sünnettir. Onun kemâliyle faziletine ancak Allah Teâlâ'nın bildirdiği kimseler nail olur."

Kabul edilmiş bir dua öyküsü

EN KISA AMA EN ANLAMLI DUA

Bu kaçıncı Ramazandı Allah’ım hastanede geçirdiğimiz ya da
hastanede geçirdiğimiz ramazanlardan biri....
Ertelenen ameliyatlar, problemli sonuçlar, umutlar, hayaller ve
dualar...
İmtihan günlerinin en güzeliydi belki de o gün. Duygusallıklar,
umutlar, nedenler ve niçinlerle geçen 7,5 senenin özetiydi belki
de gün noktalanırken lutfedilen anlar...
Kitap Fuarı varmış.
Kitap mı? Fuar mı? Aman kaçırmayalım.
Siz mi? Bu yoğunlukta bu yorgunlukta fuara gideceksiniz? Kitap
mı alacaksınız? Diyenlere tek cevabımız vardı:
“Ruhumuzu dinlendireceğ iz.”
Gerçektende öyle oldu. Günün sonunda yaşadığımız hayretvari
olay hayatımızın sonuna kadar yüzümüzde tebessüm olarak
kalacaktı. Göz yaşıyla beslenen tebessüm cinsinden...
Gözlerimiz hep masal kitaplarındaydı . Her standa bakıyor,
soruyor hatta okumaya çalışıyorduk. Birden cici mi cici
Mustafa’yı tanıyanlar bilir onu sevinçten çıldırtacağını
düşündüğümüz bir kitap bulduk. Hemen koştuk yazarımıza
imzalattık. Tam teşekkür edecekken kitabın sayfalarını
çevirdiğini gördük. Merak içinde bakarken oğlumuzun doğum gününü
sordu Senai Bey.
Temmuz! 17 Temmuz.
Merakla izliyorduk. Geçen saniyeler süresince hem ne yapacağını
anlamaya çalışıyorduk hem de çocuğumuza çok güzel bir hediye
almanın heyecanıyla eşimle birbirimize gülümsüyorduk.
17 Temmuzdu değil mi?
Evet.
“Aaa orayı da imzalıyor. Ne kadar güzel bir buluş” dedim
içimden. Buluştu gerçekten hiç böyle bir şey görmemiştim daha
önce.
Ayakta beklettiğimiz hatta yolundan çevirdiğimiz yazarımızla
yazışmak için sözleştik ve hafif bir buruklukla ayrıldık.
Hikaye göndereceğime söz verdim ve “ne yazacağım Allah’ımlı
dakikalar” başladı.
Yorgun, bitkin ama sevinçle döndük fuardan...
O gün fuara bir iftar davetinden gitmiştik. Annemler,
yengemler, gelinleri, torunları kardeşlerim hasılı çok
kalabalıktık. Kapıdan girer girmez çocuklar kitapları kaptılar.
Biz de Fuardan, kitaplardan fiyatlardan bahsediyorduk ki
hayretler içerisinde “Ebru Abla! Ebru Abla!” bir ses duyduk.
Efendim Elifciğim.
Ebru Abla burayı Yazar özellikle mi imzaladı?
Nereyi?
Burayı. İşte 17 temmuz yazan yeri.
Evet. O Mustafa’nın doğum günü onun için imzaladı.
Peki O Mustafa’nın yürüyemediğini biliyor mu?
Herkes suspus olmuş konuşmaları dinliyordu. Benimse kalbim
çoktan atmaya başlamıştı. “Hayır” diyebildim sadece.
Ama burada “Allahım sen ayaklarımı koru sana doğru yürüsünler
diye...” yazıyor.
Ne?
Elif aynı yeri defalarca okudu. Herkes tek tek sayfaya bakıyor
okuyanlar göz yaşlarını tutamıyordu.
Evet. Senai Bey onun yürüyemediğini bilmiyordu. Biz de "NEDENYÜRÜYEMEDİĞİNİ" o gün öğrendik. "RABBİM ONUN AYAKLARINI KORUMUŞTU;ÇÜNKÜ ONA YÜRÜSÜNLER DİYE"...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…