yeme benii kokmuşum benn :dilcikar:
3-2-1 haden çıktım bu seferr opuyorumnanaktan
beni kendinle ne karıştıryon ozamann :umursamaz:
merhaba kizlar,nasilsiniz?sizi cok ozledim,bi gelisme varmi?listeye baktim yeni hamis yok cok uzuldum,beni sorarsaniz hala tik yok,tedavi goruyorum,beklemedeyim,yine gunum gecmis,insallah bu sefer meleyime kavusurum,sag kasigimda ve belimde fena agrim var,insallah adet olmam.sizi cok seviyorum,firsat buldukca yine ugrarim.kendinize iyi bakin,cok optum
merhaba canımm .evet maalesef yeni hamilemiz yok inşallah kankim bu zinciri kıracak peşindende bizler tek tek hamile kalacaz inşallah öyle umut ediyorummmm:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:merhaba kizlar,nasilsiniz?sizi cok ozledim,bi gelisme varmi?listeye baktim yeni hamis yok cok uzuldum,beni sorarsaniz hala tik yok,tedavi goruyorum,beklemedeyim,yine gunum gecmis,insallah bu sefer meleyime kavusurum,sag kasigimda ve belimde fena agrim var,insallah adet olmam.sizi cok seviyorum,firsat buldukca yine ugrarim.kendinize iyi bakin,cok optum
Allah kabul etsin canımnurcancığımm ben ipekciğimin duasını okudum 200 tane
rabbim dualarımızı kabul etsin ipeğimde bebeğine kavuşsun inşallah
emekleri boşa çıkmasın hayılısıylaa
ipek için salavatı tefriciye listesi (yarın başlanıyo pazar günü bitecek)
kedersiz......... 789 okudu
bulut............... 200
bynkutluay...... 500
maiberf........... 500 okudu
s.tuba.............. 650 okudu
sevda.............. 400
ipek................. 750okudu
maiberf............ 200
yeliz.................200
ipek................... 255
toplam ............4444
oo yıldızım azerim ooşgeldin beaa:1rolleyes:bizde seni özledik canım herşey yolundadır inş..bizlerde aynı sen gibi tık yoohmerhaba kizlar,nasilsiniz?sizi cok ozledim,bi gelisme varmi?listeye baktim yeni hamis yok cok uzuldum,beni sorarsaniz hala tik yok,tedavi goruyorum,beklemedeyim,yine gunum gecmis,insallah bu sefer meleyime kavusurum,sag kasigimda ve belimde fena agrim var,insallah adet olmam.sizi cok seviyorum,firsat buldukca yine ugrarim.kendinize iyi bakin,cok optum
yıldızım hoşgeldin canım nerelerdesin inşallah hamişsindir canım meleğin seninledir inşallah özlettin kendini yine gel olurmu öptüm kendine dikkat et opuyorumnanaktanmerhaba kizlar,nasilsiniz?sizi cok ozledim,bi gelisme varmi?listeye baktim yeni hamis yok cok uzuldum,beni sorarsaniz hala tik yok,tedavi goruyorum,beklemedeyim,yine gunum gecmis,insallah bu sefer meleyime kavusurum,sag kasigimda ve belimde fena agrim var,insallah adet olmam.sizi cok seviyorum,firsat buldukca yine ugrarim.kendinize iyi bakin,cok optum
datlum gidiyomusun sakaryaya hadi hayırlı yolculuk bayramda ordasın herhal bizde 3. günü gitçez 1 hafta ordayız bu arada hangi köy belki eşim bilir halalarında fındığı var onlarda topluyolardı gidince yetişirsek bizde toplıcaz kısmetseselam kızlarr bugün hiç uğrayan olmamışş bende köye gitmeden son kez bakayım dedimm sizlereee
yıldızımm canım benmm hoşgeldin valla özledik seni bir türlü karşılaşamıyoruz..İnşallahh bu sefer bebeğin seninledir bu gecikme hamileliktendir canım benimm..
seninde kandilin mübarek olsunn .nasılsın canım .düğün hazrılıklarınız ne alemde :)))kızlar bu arada herkese iyi hafta sonları ve...........
kandiliniz mübarek olsun bu mubarek günde dualarımız kabul olsun inşallah Rabbim bizi geri çevirmesin boynumuzu bükük kucağımızı boş bırakmasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah :Saruboceq:
bu arada hafta içi test yaptım sonuç malesef biliyodum zaten böyle çıkıcanı yinede kendime umut yapıyorum işte kasıklarım ara ara ağrıyo adet olamadığım için biliyorum yine denicem ama 15 gün olmasını beklicem zannetmiyorum ama neyse senağlama
sizleri çok seviyorum tatlişler kocaman öpüyorum zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?