aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnmerhametlilerin en merhametlisi RABBİM bu gecenin yüzü suyu hürmetine evlerimize huzur,VE mutluluk ver.. bedenimize sağlık ver ALLAHIM .. ailelerimizi,sevdiklerimiz kazadan beladan koru YA RABBİM..günahlarımız affet :Saruboceq:beynimizi imanla doldur cennet kapıları aç bize RABİMM:Saruboceq: ..hastalara şifa darda olanlara hayırlı kapılar aç ...askerlerimize hayırlı teskereler nasip et ALLAHIM ...YA RABİM bu gecenin yüzü suyu hürmetine PEYGAMBERİMİZ MUHAMMET MUSTAFA (S.A.V) hatrına özlemini çektiğimiz bebeklerimizi en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza ver .bize sabır ve dayanma gücü ver ALLAHIM
AMİNNNN mafoldumben
canımm benimm Allah razı olsun seninde kandilin mübarek olsunn inşalahh bebeğin seninledir bitanemmyıldızım hoşgeldin canım nerelerdesin inşallah hamişsindir canım meleğin seninledir inşallah özlettin kendini yine gel olurmu öptüm kendine dikkat et opuyorumnanaktan
datlum gidiyomusun sakaryaya hadi hayırlı yolculuk bayramda ordasın herhal bizde 3. günü gitçez 1 hafta ordayız bu arada hangi köy belki eşim bilir halalarında fındığı var onlarda topluyolardı gidince yetişirsek bizde toplıcaz kısmetse
neyse canım kendine iyi bak oralarda öptümmmmmmmm opuyorumnanaktan
kızlar bu arada herkese iyi hafta sonları ve...........
kandiliniz mübarek olsun bu mubarek günde dualarımız kabul olsun inşallah Rabbim bizi geri çevirmesin boynumuzu bükük kucağımızı boş bırakmasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah :Saruboceq:
bu arada hafta içi test yaptım sonuç malesef biliyodum zaten böyle çıkıcanı yinede kendime umut yapıyorum işte kasıklarım ara ara ağrıyo adet olamadığım için biliyorum yine denicem ama 15 gün olmasını beklicem zannetmiyorum ama neyse senağlama
sizleri çok seviyorum tatlişler kocaman öpüyorum zemuszemus
merhametlilerin en merhametlisi RABBİM bu gecenin yüzü suyu hürmetine evlerimize huzur,VE mutluluk ver.. bedenimize sağlık ver ALLAHIM .. ailelerimizi,sevdiklerimiz kazadan beladan koru YA RABBİM..günahlarımız affet :Saruboceq:beynimizi imanla doldur cennet kapıları aç bize RABİMM:Saruboceq: ..hastalara şifa darda olanlara hayırlı kapılar aç ...askerlerimize hayırlı teskereler nasip et ALLAHIM ...YA RABİM bu gecenin yüzü suyu hürmetine PEYGAMBERİMİZ MUHAMMET MUSTAFA (S.A.V) hatrına özlemini çektiğimiz bebeklerimizi en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza ver .bize sabır ve dayanma gücü ver ALLAHIM
AMİNNNN mafoldumben
Kurban olduğum rabbim bügün açılan ellerimizi geri çevirmesin içimizde gönlğümüzde ne varsa kabul etsin inşalahh hamile olanlara hayırlı doğum sağlıkllı sıhhatli evladını almayı nasib etsinn evlat özlemiyle yanıp tutuşan bütün kalplerede rabbim in katından hayırlı salihler salihalar nasib etsin inşalahhh
evimize huzur bereket sağlık versin inşalahhh bütün dualarımızı kabul etsin rabbim inşalahh
aminnnnnnnnnnnn
Kurban olduğum rabbim bügün açılan ellerimizi geri çevirmesin içimizde gönlğümüzde ne varsa kabul etsin inşalahh hamile olanlara hayırlı doğum sağlıkllı sıhhatli evladını almayı nasib etsinn evlat özlemiyle yanıp tutuşan bütün kalplerede rabbim in katından hayırlı salihler salihalar nasib etsin inşalahhh
evimize huzur bereket sağlık versin inşalahhh bütün dualarımızı kabul etsin rabbim inşalahh
aminnnnnnnnnnnn
aminnnnnnnnnnnnnallahim herkesin gonlundakini versin bu guzel gun hatirina
peygember efendimizin (sav) yuzu suyu hurmetine
nurcanımm cnmm bıtanesınn ne guzell seylerr paylaşmışsınnn ALLAH razı olsunn melıkem senındee dılıne yuregın ee saglık canımm ALLAH tüm dualarımızıı kabul etsın ınsallah aminn
aminnnn fatşomu sende de Allah razı olsun
hayırlı kandillerr a.s.
ehee ehee görünmezim ben bugün ondan farketmiyorsun beniiSAOLL CNMM KISS NE ARA GELIP GIDIYOSUNN HIC ANLAMIYORUMkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
evet çok güzellll nşallah masalına almak kısmet olur canımm benimmmm
kızlarr şu halıyaa baksanızaa yaaaa kızımın adıı masall olacak yaa inşallah ALLAH kısmet edersee halıdada masall yazıyooooo cokkkkkkkk guzelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?