bende bugünn ocak ayıı tüpbebk ile hamile kalan üyelerin topiğine baktım
göbişlerini koymuşlar bakıp bakıp iç çekip ağladımm bebeklerine aldıkları kıyafetleri görünce içim cız etti Allahım bu güzel duyguyu bizede tadacakmıyız bizde yaşayacakmıyız
hepimizn gönlünün bir tarafı buruk ne yapalım alın yazımız böyle boshayallersmilecanim iste benim de yuregim hep boyle ciz ediyor
gelip size nazlaniyorum
ama bu bir iki gundur kendi kendime guc vermeye calisiyorum
uzulmemeye ama rabbim biliyor ya gonlumun hep bir tarafi buruk
amin işallahh :Saruboceq:rabbim bu guzel gunler yuzu suyu hurmetine hepimize nasip etsin yaramaz afacanlarimizi
hepimizn gönlünün bir tarafı buruk ne yapalım alın yazımız böyle boshayallersmile
amin işallahh :Saruboceq:
canim ya bugece hangi dualari okumak daha sevap olur soyler misin
biraz bana bilgi verirsen sevinirim-tatlicadiarzu-
sağol canım bugünde gittik kardeşimin evine yük odasını çeyizleri falan düzenledik son rrotüşleri yaptık bitti en azından ev işi çok şükür daha bisürü iş var ama en zor olan atlattık bende yarım saat önce geldim birazdan mutfağa girişicem ALLAHTAN akşamdan yemeğim var birasseninde kandilin mübarek olsunn .nasılsın canım .düğün hazrılıklarınız ne alemde :)))
canım üzme kendini canın saolsun umutlarını gelecek aya taşıolumunekankayizsmile anlaşıldı bizim bebekler gerçekten inatçı çıktı daha gelmeden annelerini böyle üzüyorlarsaa boshayallersmile
sevda ile dün msn de konuştuk köyün ismini söyledi bana ama unuttum maalesef fisfisfis
AMİNNNNNNNNNNNNNN YÜCE RABBİM BU MÜBAREK GÜNDE GECEDE NOLUR YALVARAN BU KULLARINI GERİ ÇEVİRME KAPINDAN DÖNDÜRME YARABBİMMMMMMmerhametlilerin en merhametlisi RABBİM bu gecenin yüzü suyu hürmetine evlerimize huzur,VE mutluluk ver.. bedenimize sağlık ver ALLAHIM .. ailelerimizi,sevdiklerimiz kazadan beladan koru YA RABBİM..günahlarımız affet :Saruboceq:beynimizi imanla doldur cennet kapıları aç bize RABİMM:Saruboceq: ..hastalara şifa darda olanlara hayırlı kapılar aç ...askerlerimize hayırlı teskereler nasip et ALLAHIM ...YA RABİM bu gecenin yüzü suyu hürmetine PEYGAMBERİMİZ MUHAMMET MUSTAFA (S.A.V) hatrına özlemini çektiğimiz bebeklerimizi en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza ver .bize sabır ve dayanma gücü ver ALLAHIM
AMİNNNN mafoldumben
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİN İNŞALLAH EN HAYIRLISINI EN SAĞLIKLISINI İNŞALLAHHHHHKurban olduğum rabbim bügün açılan ellerimizi geri çevirmesin içimizde gönlğümüzde ne varsa kabul etsin inşalahh hamile olanlara hayırlı doğum sağlıkllı sıhhatli evladını almayı nasib etsinn evlat özlemiyle yanıp tutuşan bütün kalplerede rabbim in katından hayırlı salihler salihalar nasib etsin inşalahhh
evimize huzur bereket sağlık versin inşalahhh bütün dualarımızı kabul etsin rabbim inşalahh
aminnnnnnnnnnnn
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN YARABBİM İNŞALLAHallahim herkesin gonlundakini versin bu guzel gun hatirina
peygember efendimizin (sav) yuzu suyu hurmetine
çok güselmiş canım yaaaaa inşallah kısmet eder bu halının üstünde annesiyle güzel güzel oyunlar oynar emekler yuvarlanır ne güzel hayali bile çok güzel nasip etsin büyük ALLAHIM
kızlarr şu halıyaa baksanızaa yaaaa kızımın adıı masall olacak yaa inşallah ALLAH kısmet edersee halıdada masall yazıyooooo cokkkkkkkk guzelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
SEN İSTESEN OLUR ALLAHIM NOLUR GERİ ÇEVİRME BİZLERİ EVLERİMİZE NEŞE HUZUR MUTLULUK SAĞLIK VE SEVGİ DOLU EVLATLAR NASİP ET RABBİMKızlar herkesin kadir gecesi mübaarek olsun...
Rabbim
sensein affedici olan sen bizleri affet bağışla..senin merhamet kapın büyük o kapından merhum etme bizleri...bu gece kapına gelip el açan kullarını kapından boş çevirme...onlara hayırlı dileklerini muradlarını ver....allahım senin gücün kudretin herşeye yetiyor yoktan var eyleyen sensin...yeterki ol de...bütün hayırlı isteklerimiz olsun...
Allahım senin güzel isimlerinle sana el açıyorum sana sığınıyorum...senin kapından başkasına muhtaç eyleme bizleri...senin rızan ile kurduğumuz yuvalarımızda yine senin rızanla hayırlı sağlıklı evlatlarımızın olmasını nasip et bizlere...içimizdeki evlar özlemini dindir rabbim...tez vakitte...aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kurban olurum gardaşımm benimm biz de öle diyoduk ne kadar uzağız o hayallere bizde bebeğim diye sevebilecekmiyiz diyoduk kurban olduğum o kadar yüce ki vakti geldiğinde dedirtiyoo inşalahh yüce Yaradan sizler için nasib edecekk inşalahh bu bu gözyaşlarınız sevince yaşlarına dönecekkbende bugünn ocak ayıı tüpbebk ile hamile kalan üyelerin topiğine baktım
göbişlerini koymuşlar bakıp bakıp iç çekip ağladımm bebeklerine aldıkları kıyafetleri görünce içim cız etti Allahım bu güzel duyguyu bizede tadacakmıyız bizde yaşayacakmıyız
Srp canım nasılsın kusra bakma çıkmak zorundayım....rabbim bu gece dualarımızı kabul etsin..
amin canım amin inşallahKIZLAR bu gece benim doğum günüm sayılır...çünkü benimdoğduğum sene o gün KADİR GECESİYMİŞ ...ne büyük şans ..bazen kendi kendime diyorum rabbim beni kadir gecesi doğmayı nasip ettin..şansımıda kadir gecesi kadar şanslı et....inşallah öylede olur....
RABBİMDEN DİLEĞİM RABBİMİN RIZASIYLA KURDUĞUM YUVAMDA EŞİMLE ÇOCUKLARIMLA TÜM SEVDİKLERİMLE BİR ÖMÜR BOYU SAĞLIKLI HAYIRLI HUZURLU BİR ÖMÜR GEÇİRMEK...İNŞALLAH RABBİM YAVRULARIMA KAVUŞMAYIDA NASİP EDCEK...MUTLULUĞUM TAM OLACAK...HEPİMİZE...İNLŞALLAHHHHHHHHH
melikem nasılsın ne oldu öyle hastamısın e uyumak normal aslında hamilelikten dolayıda olur insan doyamaz uykuya aman iyi olda uyusunda büyüsün bebşinkurban olurum gardaşımm benimm biz de öle diyoduk ne kadar uzağız o hayallere bizde bebeğim diye sevebilecekmiyiz diyoduk kurban olduğum o kadar yüce ki vakti geldiğinde dedirtiyoo inşalahh yüce Yaradan sizler için nasib edecekk inşalahh bu bu gözyaşlarınız sevince yaşlarına dönecekk
slmm kızlarr bende size bakım bi didimm
bugünn sürekli uyudum yeni uaynadımm dahaa çok uyumak insannı deli gibi ediyo ya çok halsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?