Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bende bugünn ocak ayıı tüpbebk ile hamile kalan üyelerin topiğine baktım
göbişlerini koymuşlar bakıp bakıp iç çekip ağladımm bebeklerine aldıkları kıyafetleri görünce içim cız etti Allahım bu güzel duyguyu bizede tadacakmıyız bizde yaşayacakmıyız

canim iste benim de yuregim hep boyle ciz ediyor
gelip size nazlaniyorum
ama bu bir iki gundur kendi kendime guc vermeye calisiyorum
uzulmemeye ama rabbim biliyor ya gonlumun hep bir tarafi buruk

canim iste benim de yuregim hep boyle ciz ediyor
gelip size nazlaniyorum
ama bu bir iki gundur kendi kendime guc vermeye calisiyorum
uzulmemeye ama rabbim biliyor ya gonlumun hep bir tarafi buruk
hepimizn gönlünün bir tarafı buruk ne yapalım alın yazımız böyle boshayallersmile

hepimizn gönlünün bir tarafı buruk ne yapalım alın yazımız böyle boshayallersmile

canim ben once inaniyordum ki eger kendini derbeder edip uzulursen dilegin daha erken olur
ama bir cok seyi ogrendigim gibi bunun da yanlis oldugunu sizden ogrendim
evet cok uzuntuluyum mutsuzum ama kendimi cok yipratmainin mantiksiz oldugunu anladim

canim ya bugece hangi dualari okumak daha sevap olur soyler misin
biraz bana bilgi verirsen sevinirim-tatlicadiarzu-

kelime i tevhid çek ( la ilahe illallah muhammedün resulallah )
bide kenzul arş duası çok makbul bir duadır onuda bir tesbih çek istersen
bende tam olarak bu gece için özel dua varmı bilmiyorum ama benları yapıcam birde gece kaza namazlarımı kılacamm

Kızlar herkesin kadir gecesi mübaarek olsun...

Rabbim

sensein affedici olan sen bizleri affet bağışla..senin merhamet kapın büyük o kapından merhum etme bizleri...bu gece kapına gelip el açan kullarını kapından boş çevirme...onlara hayırlı dileklerini muradlarını ver....allahım senin gücün kudretin herşeye yetiyor yoktan var eyleyen sensin...yeterki ol de...bütün hayırlı isteklerimiz olsun...

Allahım senin güzel isimlerinle sana el açıyorum sana sığınıyorum...senin kapından başkasına muhtaç eyleme bizleri...senin rızan ile kurduğumuz yuvalarımızda yine senin rızanla hayırlı sağlıklı evlatlarımızın olmasını nasip et bizlere...içimizdeki evlar özlemini dindir rabbim...tez vakitte...aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Kızlar hocamız bize bu gece için önce 1 günlük kaza namazı kılın sonrada 2 rekat kadir gecesi namazı her rekatta bir fatiha 7 ihlas okunur...

Birde kadir gecesi inna enzelna yı okumak sevapmış fatihadan sonra...

Allah kabul etsin...

sağol canım bugünde gittik kardeşimin evine yük odasını çeyizleri falan düzenledik son rrotüşleri yaptık bitti en azından ev işi çok şükür daha bisürü iş var ama en zor olan atlattık bende yarım saat önce geldim birazdan mutfağa girişicem ALLAHTAN akşamdan yemeğim var biras
evet tatlım bizim bebelker bizi çok bekletiyolar çok nazlılar ALLAH nasip etsin bi olsun poposuna poposuna vurcam onun sen nerdeydin bakiiiiiim annen senin için neler çekti ne kadar çok bekledi dicem
AMİNNNNNNNNNNNNNN YÜCE RABBİM BU MÜBAREK GÜNDE GECEDE NOLUR YALVARAN BU KULLARINI GERİ ÇEVİRME KAPINDAN DÖNDÜRME YARABBİMMMMMM

AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİN İNŞALLAH EN HAYIRLISINI EN SAĞLIKLISINI İNŞALLAHHHHH

allahim herkesin gonlundakini versin bu guzel gun hatirina
peygember efendimizin (sav) yuzu suyu hurmetine
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN YARABBİM İNŞALLAH

çok güselmiş canım yaaaaa inşallah kısmet eder bu halının üstünde annesiyle güzel güzel oyunlar oynar emekler yuvarlanır ne güzel hayali bile çok güzel nasip etsin büyük ALLAHIM

SEN İSTESEN OLUR ALLAHIM NOLUR GERİ ÇEVİRME BİZLERİ EVLERİMİZE NEŞE HUZUR MUTLULUK SAĞLIK VE SEVGİ DOLU EVLATLAR NASİP ET RABBİM

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir) srp16

nasıyani yaaaaaaaaaaaa biri ben biri kim bakiiiim bu hayali kullanıcı biri bizi gözetliyo
:1ninca:

Srp canım nasılsın kusra bakma çıkmak zorundayım....rabbim bu gece dualarımızı kabul etsin..

iyiyim canım tamam tatlım önemli değil sonra görüşürüz kendine iyi bak
amiin canım inşallah

KIZLAR bu gece benim doğum günüm sayılır...çünkü benimdoğduğum sene o gün KADİR GECESİYMİŞ ...ne büyük şans ..bazen kendi kendime diyorum rabbim beni kadir gecesi doğmayı nasip ettin..şansımıda kadir gecesi kadar şanslı et....inşallah öylede olur....

RABBİMDEN DİLEĞİM RABBİMİN RIZASIYLA KURDUĞUM YUVAMDA EŞİMLE ÇOCUKLARIMLA TÜM SEVDİKLERİMLE BİR ÖMÜR BOYU SAĞLIKLI HAYIRLI HUZURLU BİR ÖMÜR GEÇİRMEK...İNŞALLAH RABBİM YAVRULARIMA KAVUŞMAYIDA NASİP EDCEK...MUTLULUĞUM TAM OLACAK...HEPİMİZE...İNLŞALLAHHHHHHHHH

kurban olurum gardaşımm benimm biz de öle diyoduk ne kadar uzağız o hayallere bizde bebeğim diye sevebilecekmiyiz diyoduk kurban olduğum o kadar yüce ki vakti geldiğinde dedirtiyoo inşalahh yüce Yaradan sizler için nasib edecekk inşalahh bu bu gözyaşlarınız sevince yaşlarına dönecekk
Srp canım nasılsın kusra bakma çıkmak zorundayım....rabbim bu gece dualarımızı kabul etsin..

slmm kızlarr bende size bakım bi didimm
bugünn sürekli uyudum yeni uaynadımm dahaa çok uyumak insannı deli gibi ediyo ya çok halsizim

amin canım amin inşallah
ne güzel canım ne kadar şanslıymışsın inşallah bu gecede sana nasip eyler YÜCE RABBİM bebişini
dualarımız kabul olsun inşallah nasip etsin ALLAHIM biran önce en tez vakitte

melikem nasılsın ne oldu öyle hastamısın e uyumak normal aslında hamilelikten dolayıda olur insan doyamaz uykuya aman iyi olda uyusunda büyüsün bebşin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…