Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hoşbuldum fingirdek hatunlar valla yetişemedim yarım saatte destan olmuş sayfalar get get bimiyo,nediyim bi camım kaldı sinek gibi yapışa yapışa sildim titredim haliyle 4. kat.bitsin silip süpürücem sonra halim kalırsa toceylen dışarı çıkıcaz.yaaa kıslar ya heap ettiydim tam yımırtlamamda kaynana burda oooof

meliş amada şu kaynana olayını büyüttün eşinle aranızda yatacak değil ya adile naşit gibi kaydirigubbakcemile3

melike walla ne diycem kaldım
odanızada girmiyo herhaldeeeee:roflol:

duru ve sevda afiyet olsun sizee
benimde eşim gelir birazdann

sağol canııımmm dün arkadaşımın doüum günüydü benimkiyle bir kutluycaaz dışarda yicezzzz

duruuuu abin 38 yaşında mı benimde bş arkadaşım var 31e girecek evlendirek mi valla bulamıyoz kızceğize bi münasip aday

duru keşke daha önce diyeydin bekar abim var
adam evlenirdi de çoluk çocuğa karışırdı baksana ne çok talip çıktıkaydirigubbakcemile3

iyiki doğdunn duru, iyki doğdun duruuu ,iyki doğdun iyki doğdun mutlu yıllar sanaaaaa

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

güle güle kanki gönder eşini kahveye gel
minnak sabaha kadar oturacak değilsiniz ya

ya çok geç saate kadar oturuyo onlar malum tocede oturcak sonra uykuya dayanamayı zaten nedicem adama tevacüz mü edicem ayol uykuda.neyse napalım bir ay daha beklerik yada tuttu tutmadı napıyım olduğu kadar

amaaan ben geldim herkes gittiii neyse iyi oldu bende devam edeyim hijyen serüvenime ipekim görüşürüüüüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…