- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
yok nurcanım yaa odaya girdim o vaziyette uyandı hemen ayağa kalktı uyku sersemi bende dur falan diyom bana diyo ki nasılsa arabayı sattım daha olmaz diyo kendinde değill saçmalıyooo kaydirigubbakcemile3 güle güle olduu iştee
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:yok nurcanım yaa odaya girdim o vaziyette uyandı hemen ayağa kalktı uyku sersemi bende dur falan diyom bana diyo ki nasılsa arabayı sattım daha olmaz diyo kendinde değill saçmalıyooo kaydirigubbakcemile3 güle güle olduu iştee
fik fik canım fik fikk :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:affınıza sığınaraktan şunu söyliycemmmm
bişi anladımsa arap oliiimmmmmmmmmmmmm sempatiksalakcinnikafamçokkarıştıdelikafadulden
fik fik canım fik fikk :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
yaa nurcanımm iyiki üstü kapalı anlatıyomm herkeş anlamasın dışardan gelenler diyee alsanaalsanasmile sayende tüm kk anladı kaydirigubbakcemile3
sen ve üstü kapalıı hade ordan senin her zaman üstün açık:roflol: :roflol::roflol: :roflol:yaa nurcanımm iyiki üstü kapalı anlatıyomm herkeş anlamasın dışardan gelenler diyee alsanaalsanasmile sayende tüm kk anladı kaydirigubbakcemile3
sen ve üstü kapalıı hade ordan senin her zaman üstün açık:roflol: :roflol::roflol: :roflol:
destur var mı ben geldim
cuk diye oturdu a lafım sevdayaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3nurcan bu süperdi koptum ben yaaaaaaaaaaaaaaaa:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
yok canım yemek gelmesini bekliyorum birde yazılanları okuyodum
birden ne yazacağımı bilemedim aptallaştım
sen ve üstü kapalıı hade ordan senin her zaman üstün açık:roflol: :roflol::roflol: :roflol:
destur var mı ben geldim
okadar hazır cevap dersi veriyorum kankime hiç anlamıyor aklı bir karış havada leyla gibi dolanıyo bu aralarrraaaaaaaaaaaa senki hazır cevap ne oldu tıgandınmıııııııııııı bacıımmmmmlülülülülülü
sen gelene kadar ve geçmişi okuyana kadar biz çoktann gitmiş olacazzzkızlar yimek vakti geldi çok yazmayın gelince okuyamıyom ben gider o gider arkamdan tın tın eder bilin bakalım neeeee
byeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?