Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hoşgeldin sevda ..sabah uyanabildinmiii .gece geç vakitlere kadar msndeydin çünküü :jeyyar:

ha bide size ne söylicem bakın çocuğu olmayan bir kadının acısı o kadar büyük olurmuş ki allah c.c. bunu şöyle anlatmış ona tövbe edilince çok sevinirmiş bu sevincini şöyle anlatmış hani çocuğu olmayan bir kadın çocuğu olduğunda ne kadar sevinirse kullarım bana tvbe ettiğinde bende o kadar sevinirim demiş yani rabbim bizim ne kadar acı çektiğimizi biliyor olduğunda ne kadar sevineceğimizi de biliyo o muhakkak bizi gören ve işitendir kullar görmesede bizi anlamasada

:gitme: :gitme: :2:

şu otel aradı aman bir kibarlar bir kibarlarki sormayın elinize order geçtimi diye aradık dediler bende evet geçti gün içinde size ödeme yapılacak dedim hayret ısrar etmedi saatde vermediiiii

kankime katılıyortum duru artık nasıl tepki verdiysen adamlara şikayet edeceklerini sanıp korkmuşlardır

:1shok::1shok: :1shok: :1shok: :1shok:

sırnaşık şey sırnaşık şey uyuyan adam uyandı delikafadulden

şu otel aradı aman bir kibarlar bir kibarlarki sormayın elinize order geçtimi diye aradık dediler bende evet geçti gün içinde size ödeme yapılacak dedim hayret ısrar etmedi saatde vermediiiii

eee ağızlarının payını aldılar daha konuşamazlar ölee alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…