hoşgeldin sevda ..sabah uyanabildinmiii .gece geç vakitlere kadar msndeydin çünküü :jeyyar:
ha bide size ne söylicem bakın çocuğu olmayan bir kadının acısı o kadar büyük olurmuş ki allah c.c. bunu şöyle anlatmış ona tövbe edilince çok sevinirmiş bu sevincini şöyle anlatmış hani çocuğu olmayan bir kadın çocuğu olduğunda ne kadar sevinirse kullarım bana tvbe ettiğinde bende o kadar sevinirim demiş yani rabbim bizim ne kadar acı çektiğimizi biliyor olduğunda ne kadar sevineceğimizi de biliyo o muhakkak bizi gören ve işitendir kullar görmesede bizi anlamasada
:1shok::1shok: :1shok: :1shok: :1shok:sizden sonra mesaim devame ettiii :kedi: geç yattım şimdi acısı çıkıyii amaa yok bitkinimmm -tatlicadiarzu-
kankime katılıyortum duru artık nasıl tepki verdiysen adamlara şikayet edeceklerini sanıp korkmuşlardır
:1shok::1shok: :1shok: :1shok: :1shok:
şu otel aradı aman bir kibarlar bir kibarlarki sormayın elinize order geçtimi diye aradık dediler bende evet geçti gün içinde size ödeme yapılacak dedim hayret ısrar etmedi saatde vermediiiii
sırnaşık şey sırnaşık şey uyuyan adam uyandı delikafadulden
eee ağızlarının payını aldılar daha konuşamazlar ölee alsanaalsanasmile
sen uyandırmışsındırr sempatiksalakcinnisırnaşık şey sırnaşık şey uyuyan adam uyandı delikafadulden
eee ağızlarının payını aldılar daha konuşamazlar ölee alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?