Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sen dekor işinden anlıyosun madem konuşulcak bişey istedin
fikir ver bana banyoma şöyle süslü püslü ne yapabilirim sabunluk felan almak istiyorum
bir türlü beğenemedim gerçi parasız olduğum için isabet oldu ama nasıl bişey yapsam

duruuuu abin 38 yaşında mı benimde bş arkadaşım var 31e girecek evlendirek mi valla bulamıyoz kızceğize bi münasip aday

duru keşke daha önce diyeydin bekar abim var
adam evlenirdi de çoluk çocuğa karışırdı baksana ne çok talip çıktıkaydirigubbakcemile3

iyiki doğdunn duru, iyki doğdun duruuu ,iyki doğdun iyki doğdun mutlu yıllar sanaaaaa

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

duru doğum gününmü ....doğum günün kutlu olsun canım opuyorumnanaktan

duru iyiki doğdun iyiki doğurdun hayırlı sağlıklı uzun ömürler canımcım

kızlar sizide ikidakika yanlız bırakmıya gelmiyor neler kaynatmışsınız öyle...

DURUCUĞUM doğum günün kutlu olsun....

sevdam sende hoş geldin....

doğummm günün kutlu olsunn durucummm nice mutlu senelereeee

bulutum hoşbulduk canım

nasıl tecavüz edilir öğretirim istersen melikem aklinialirimsmile

Yarın görüşürz artık kızlar hoşça ve dostça kalın

kızlar teşekkür ederim aslında doğum günüm geçti
bua rada abimin ne çok talibi çıktı :lepi:
nurcan niye uykun geldiiii tabiiiii sabahtan beri enerjini harcadın yoruldun dimi seni gidi seniiiiiiiiiiiiii bizimde uykumuz var ama biz uyuyamıyoz

valla banyonu görmek lazım aslında :lepi: ama sadece sabunluk falanmı yoksam paspas falan damı CADIARZU

ozaman her ikiside açık yeliş ise çok cancanlı olmaması gerek banyonun
bej krem veya beyaz tonajlarında dekorasyonunu yapman gerekli bence canım

ozaman her ikiside açık yeliş ise çok cancanlı olmaması gerek banyonun
bej krem veya beyaz tonajlarında dekorasyonunu yapman gerekli bence canım

evet t canım krem uygun olur ikeada tepe home sabunluk çöp kovası falan
baktım hepsi tek tek fiyatlandırılmış bir çöp kovası 80-90 lira açıkçası bu aralar alamam
ama derli toplu olsun istiyorum öbür evden gelirken eskileri aman çok pahalı mı sank bunlar dedim attım şimdide hem zevkime hem keseme uygun bulamadım

bak bunlarda güzelmiş ...ben teyzemin kızına almıştım çöp kovası sabunluk takımı
porselen krem rengi üzerinde renkli boncuklar vardı ve takımının 100 liraya almıştım çok uygundu
benim taksitçimde şimdi bakıyorum onun gibi güzel orada yok açıkçası bu kadar çabuk ev bulabileceğimizi bilsem onu kendime saklardım teyze kzıına başka model alırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…