- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
hos bulduk canim,nasilsin?hayat nasil geciyor?tedavi goruyormusun?insallah her sey yolundadir
hoşbulduk sevdacıgım bi ara şu teceviz olayını öyret bana emi
ben de iyiyim,napim,tedavideyim,insallah hepimizin tedavisi guzel sonuclanirtüp bedbek yıldızıcım amin inşallah ...sen neler yapıyosun
hoşgeldin yıldız
de get bi işimiz< düştü hemen yan çizdin he yav öğret sonra konuşmaöğretmem artıkk konuşmicamm ölee artıkınnn :umursamaz:
ben de iyiyim,napim,tedavideyim,insallah hepimizin tedavisi guzel sonuclanir
hos bulduk canim,seninle hic karsilasmadim,1-2 aydir duzenli giremiyorum o yuzden.evde net yok,annemlerdeyim.ara sira ugrayip dostlarimdan heber aliyorum.
insallah canim.hoşgeldin minnak
evet melike gelemedi halaa
yıldızım sadece ipek şuanda tedavi aşamasında başka arkadaşımız yok herkesin neticelenmişti zaten.İnşallah 25 gün sonra ipeğim güzel haberler verecek
yok bende görmüyorum saraçoğlunun kürlerini kullanmaya başladık canım biz bakalım bundan netice almazsak ozaman bakıcam tedaviye..senin nasıl gidiyor canım..
Sağlıklı, hayırlı evlatlar diliyorum hepimize
maşallahhhh
Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
sevdanehri54, iipekk34+, maiberf, oznuryildirim, serd, xaysex, yildiz_azeri+, zeynepyilmaz
ne oldu biran da doldu burası minnak tecevüz dedin herkesi getirdin kaydirigubbakcemile3
Sağlıklı, hayırlı evlatlar diliyorum hepimize
cavüzcü geldiii haaanııııııımmm aklinialirimsmile bi kasa gazozum vaaaaar haydin gelin içek haaaaaannnııııııımaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
başladınız kaynaşmaya hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?