Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tüp bedbek yıldızıcım amin inşallah ...sen neler yapıyosun
ben de iyiyim,napim,tedavideyim,insallah hepimizin tedavisi guzel sonuclanir
hoşgeldin yıldız

hos bulduk canim,seninle hic karsilasmadim,1-2 aydir duzenli giremiyorum o yuzden.evde net yok,annemlerdeyim.ara sira ugrayip dostlarimdan heber aliyorum.

selam arkadaşlar, ben de ipeğe katılıyorum, inşallah burası sırf hamile haberleriyle dolar... bekliyoruz duygularınızı paylaşın lütfen!

öğretmem artıkk konuşmicamm ölee artıkınnn :umursamaz:
de get bi işimiz< düştü hemen yan çizdin he yav öğret sonra konuşma
ben de iyiyim,napim,tedavideyim,insallah hepimizin tedavisi guzel sonuclanir

hos bulduk canim,seninle hic karsilasmadim,1-2 aydir duzenli giremiyorum o yuzden.evde net yok,annemlerdeyim.ara sira ugrayip dostlarimdan heber aliyorum.

bende yaklaşık bir bir buçuk aydır burdayım zaten o yüzden karşılşamadık

hoşgeldin minnak
evet melike gelemedi halaa

yıldızım sadece ipek şuanda tedavi aşamasında başka arkadaşımız yok herkesin neticelenmişti zaten.İnşallah 25 gün sonra ipeğim güzel haberler verecek
insallah canim.
yok bende görmüyorum saraçoğlunun kürlerini kullanmaya başladık canım biz bakalım bundan netice almazsak ozaman bakıcam tedaviye..senin nasıl gidiyor canım..

insallah netice alirsiniz canim,ben de 2 aydir tedaviye ara vermiyorum,bu kez ikimiz de birden tedavi goruyoruz,bakalim,insallah bu kez olur RABBIM kismet ederse

maşallahhhh

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
sevdanehri54, iipekk34+, maiberf, oznuryildirim, serd, xaysex, yildiz_azeri+, zeynepyilmaz

ne oldu biran da doldu burası minnak tecevüz dedin herkesi getirdin kaydirigubbakcemile3

benim cikmam lazim,yine ugrarim,kendinize iyi bakin,ipeyim guzel haberlerini bekliyorum,insallah 25 gun sora hamis listesinde gorurum seni.ALLAHA emanet olun,opuyorum

inşallah yıldızımm bu sefer tedavin güzel ilerliyo bilinçli doktora düştün sonucuda güzel olacak inşallahhh

cavüzcü geldiii haaanııııııımmm aklinialirimsmile bi kasa gazozum vaaaaar haydin gelin içek haaaaaannnııııııımaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…