Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım çok pahalıymış gerçekten bence h.burada sitesi varya oradan bak çok seçenek ve uygun oluyo bilgin olsun canım hatta o paspaslarda satılıyo orada

birde bu havlu seperleri oluyo piknik sepeti gibi içine rengarenk havlularını rulo yapıp koymanı tavsiye ederim çok şık duruyolar birde deterjan seperleri falan var çok şık nette bulamadım örnek benim banyom çok küçük o yüzden çok severim bunları ama koyacak yer yok

banyo lavabom çok geniş bir köşesine çiçek koydum kır çiçeği gibi
o dediğin rulo havluları da derya baykal da görmüştüm aklımda alıcam onlardanda
bir dışarı çıkıp gezicek zamanım olsa birde biraz masrafları azaltabilsek büyük mağazalar pahalı oluyo
eminönüne gideyim diyorum

merhaba canlarim nasilsiniz?bi gelisme varmi?ipek tedavin nasil oldu?insallah guzel sonuclanir,diger kizlardan naber?insallah her kes iyidir.net cok yavas,gecmise bakmam zaman alicak.ben de iyiyim,tedavim devam ediyor,adet oldum,ALLAHIN izniyle bebeklerimize kavusucaz insallah

birde bu sitede ev dekorasyonda evim bölümü var bayanlar evlerinin resimlerini çekiyo orada bazı banyolar çokkk şıkkk bakmanı tavsiye ederim.ben genelde takip ederim orayı.

of ya of ben bu toceyi napıcam ya delirmek üzereyim.yarım saat önce mebden aradılar bi okulda açık varmış ok dedim,bi lise ama yeri biraz uzakmış ve sanayinnin içindeymiş bizim toce navigasyondan açıp bakmş arıyo beni olmaz orası diye ya dedim ben sanayide tamirci mi olucam gidicem okuluma.olmaz diye tutturdu bende nekadan sevinmiştim yaaaa

hoşgeldin yıldız benim tedavim yavaş yavaş sona yaklaşıyo senin tedavinde hayırlı uğurlu olsun

canim,tup bebekmi?RABBIM sonumuzu hayirli etsin insallah,insallah guzel sonuclanir canim.son tedavin olsun insallah ,insallah bu sefer meleyine kavusursun.diger arkadaslarin tedavisi nasil oldu?beklemede olan varmi?

hoşgeldin minnak
evet melike gelemedi halaa

yıldızım sadece ipek şuanda tedavi aşamasında başka arkadaşımız yok herkesin neticelenmişti zaten.İnşallah 25 gün sonra ipeğim güzel haberler verecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…