Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ne insanlar var Allahım bu kadarmı cahil insanlar varr nasılda açık açık yazmış

şekerler bişi sorcam ya şimdi çarşamba hastaneye gittim ya ben o zmaan 16+1 haftalık çıktı perşembe bida gittim ya o zamanda 17+1 çıktı acab hangisi doğruu
canım netteki hesaplayıcılar dönem dönem fazla hesaplıyoo ben bi ara bakmıştım kendim için daha günüm 2 gün gecikmişti ama 5 haftalık falan hesaplamıştı ozamann ..

canım netteki hesaplayıcılar dönem dönem fazla hesaplıyoo ben bi ara bakmıştım kendim için daha günüm 2 gün gecikmişti ama 5 haftalık falan hesaplamıştı ozamann ..
yok datlum netten bakmadım dr da ultrason fotosu veriyolarya orda yazıyo birinde 16w1d
perşembe gübü olandada 17w1d yazıyo
bakıyorum hemen

bak bebemm ama anlamış hatayı ama çok geçç sinir cvp vermemiş

yok datlum netten bakmadım dr da ultrason fotosu veriyolarya orda yazıyo birinde 16w1d
perşembe gübü olandada 17w1d yazıyo

bak bebemm ama anlamış hatayı ama çok geçç sinir cvp vermemiş
hıımm bilemiyorumki canım yaa dr bile kesitremiyorsaaa biz hiç anlamayızzzkiii netteki hesaplayıcılar kaç haftalık gösteriyoo ...bende cevap yazdımmm ama daha sakin yazdım benn :1rolleyes:

hıımm bilemiyorumki canım yaa dr bile kesitremiyorsaaa biz hiç anlamayızzzkiii netteki hesaplayıcılar kaç haftalık gösteriyoo ...bende cevap yazdımmm ama daha sakin yazdım benn :1rolleyes:

16+6 çıkıyoo bebemm
gördüm bebemm yazdığını kibar gardaşım benimmm

:roflol::roflol: dürtmüş hee :roflol:ayy içim koptu buna dürtmek :roflol::roflol:içim yarıldı yaa

allah akıl versin ıslah edip hidayet versin utanmaz konuşma yeri gelincde mangalda kül bırakmaz böleleri sende var onda yok olur..taze kaşarlardan belliki:dilcikar:
nasıl bir vicdanla evlenicek bu pislik sokaktaki kadınlara kızmak yerine bunlara kızmalıyız bence namıssız pislik vurun k...peye kötükedihüso

aynen bebemm çok pişmanmış emmee gıı öle diyoo bida asla diyo ama işte giden gitti
haklısın walla kıs zati şimdi ortalıkk walla kaşar kaynıyoo la okuyom 16 yaşındaki kıs ya düşünnn 16 yaşında kızın kaç yaşında sevgilisi olacak ki liseli liseliyle düşünn bitmişş beaaa

nasılsınız datlular ben geldim pek bugün kimseler yok galiba
nurcanımda
temizlik yapmış oooooh ne güzel mis mis bende mutfak takımlarımı değiştirdim eşyaların yerini değiştirdim oooof yoruldum oturdum yarın devam etçem artık
günaydınn şekerlemelerimmm kocişi gönderdim daldım burayaa kıslarr ya kaynanam benimle soğuk soğuk konuşuyo aradım sordum ne oldu die bişi yok didi acep bana olan aşkı mı depreştii
ne olduki tatım öyle soğuk konuşmuş belkide bi rahatsıslığı vardır guzum hemen öle düşünme

hey ALLAHIM ne insanlar var yaaaaa bide soruyo öyle olmakla hamile kalınırmı hiç öyle kalınsa düzinelerce çocuğu olur herkesin
bu sanki Haydar DÜMEN sorusu gibi bence ona sorsun en güzel şekilde cevaplar
hey RABBİM ortam öyle bozukki bu zamanın gençleri cahilmidir nedir ALLAH akıl fikir versin nası bi dünyaya çocuk getirmeye uğraşıyoruz RABBİM esirgesin korusun

ipeğim hayırlısı olsun canım inşallah yumoşların sağlıklı büyür gelişir ALLAH gönlüne göre versin tatlım şimdi sana cuma olmaz valla

neyse gidim biras dinleneyim barii kimseler yok
öptüm epinisi tatlışlar iyi bakın kendiniseeee opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…