bakıyorum gardaşım neyin nesiymiş sempatiksalakcinni
ne insanlar var Allahım bu kadarmı cahil insanlar varr nasılda açık açık yazmış
canım netteki hesaplayıcılar dönem dönem fazla hesaplıyoo ben bi ara bakmıştım kendim için daha günüm 2 gün gecikmişti ama 5 haftalık falan hesaplamıştı ozamann ..şekerler bişi sorcam ya şimdi çarşamba hastaneye gittim ya ben o zmaan 16+1 haftalık çıktı perşembe bida gittim ya o zamanda 17+1 çıktı acab hangisi doğruu
bakıyorum hemenbişiler yazdım gardaşımm bakalım ne dicekkk
yok datlum netten bakmadım dr da ultrason fotosu veriyolarya orda yazıyo birinde 16w1dcanım netteki hesaplayıcılar dönem dönem fazla hesaplıyoo ben bi ara bakmıştım kendim için daha günüm 2 gün gecikmişti ama 5 haftalık falan hesaplamıştı ozamann ..
bakıyorum hemen
bende bakayım
hıımm bilemiyorumki canım yaa dr bile kesitremiyorsaaa biz hiç anlamayızzzkiii netteki hesaplayıcılar kaç haftalık gösteriyoo ...bende cevap yazdımmm ama daha sakin yazdım benn :1rolleyes:yok datlum netten bakmadım dr da ultrason fotosu veriyolarya orda yazıyo birinde 16w1d
perşembe gübü olandada 17w1d yazıyo
bak bebemm ama anlamış hatayı ama çok geçç sinir cvp vermemiş
hıımm bilemiyorumki canım yaa dr bile kesitremiyorsaaa biz hiç anlamayızzzkiii netteki hesaplayıcılar kaç haftalık gösteriyoo ...bende cevap yazdımmm ama daha sakin yazdım benn :1rolleyes:
hey allahım bu kızlarda hiçmi akıl yok
ayy sini oldum ya şimdi bi topikte okudum erkek arkadaşıyla ilişkiye girmiş bi diyo sürtünme bi diyo organını kızlık zarıma kadar zürttü acaba içleri nasıl rahat ediyoo yaa erkekler kullanıyo resmen işte vakti gelincede bi adama kakalıcak kendinii z.....
:roflol::roflol: dürtmüş hee :roflol:ayy içim koptu bunadürtmek :roflol::roflol:içim yarıldı yaa
allah akıl versin ıslah edip hidayet versin utanmaz konuşma yeri gelincde mangalda kül bırakmaz böleleri sende var onda yok olur..taze kaşarlardan belliki:dilcikar:
nasıl bir vicdanla evlenicek bu pislik sokaktaki kadınlara kızmak yerine bunlara kızmalıyız bence namıssız pislik vurun k...peye kötükedihüso
ne olduki tatım öyle soğuk konuşmuş belkide bi rahatsıslığı vardır guzum hemen öle düşünmegünaydınn şekerlemelerimmm kocişi gönderdim daldım burayaa kıslarr ya kaynanam benimle soğuk soğuk konuşuyo aradım sordum ne oldu die bişi yok didi acep bana olan aşkı mı depreştii
ipeğim hayırlısı olsun canım inşallah yumoşların sağlıklı büyür gelişir ALLAH gönlüne göre versin tatlım şimdi sana cuma olmaz vallaiyiyim canım sen nasılsın güzeldi ama yorucuydu allaha şükür canımı sıkan olmadı
sabah 7 de evdeydik 9 a kadar uyudum sonra doktora gidip işe geldim bir an önce mesaim bitsin diye bekliyorum cuma günü yumurtalar toplancak sanırım kedersizim ...sen daha bayramda temizlik yapmadınmı bunu ne temizliği
ben varım ya gııııııııııııı naparsın datlumslm kızlar kimsecikler yok neyse bende kaçar öyle bir bakayım dedim benden sonra gelen olursa hepinize iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?