iyi geceler canım ağrı kesici iç istersen geçmesse geçmiş olsun öptümkıslar benn kaçarr basımm cokk agrıyoo ıyı geceler byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
sağol datlummüsadenizle bende çıktım şekerlerimm inanın kulağımın içinde tramvaylar trenler çalışıyo sanki bu kulak beni çok sarstı başıma ve gözlerime vuruyo ağrısıı
allaha emanet olun
şimdiden herkese hayırlı bol mutluluk dolu haftalar diliyorum hoooşçakalınnopuyorumnanaktan
ayy kurban olurumm kıss datlum Rabbimm şifanı versinnnmüsadenizle bende çıktım şekerlerimm inanın kulağımın içinde tramvaylar trenler çalışıyo sanki bu kulak beni çok sarstı başıma ve gözlerime vuruyo ağrısıı
allaha emanet olun
şimdiden herkese hayırlı bol mutluluk dolu haftalar diliyorum hoooşçakalınnopuyorumnanaktan
ayy canım benimm kıyamam kıss Allah kolaylık versinnnnnnnnbende gidim kıslar :a015: çamaşırları topliiim yerleştireyim yarın erken kalkçam böyle tatilden sonra ilk iş günü beni kasıyo hemde pztsi sendromu boshayallersmile
hepinisi çok seviyom kendinize cici bakın olurmu görüşürük opuyorumnanaktan
öptüm kocemen kocemen rüyanızda bebişleriniz görün olurmu zemuszemus
hele şükür duydum senden şunu datlum yaa inan işte dün eşimle topikten konuşuyoduk sende önce öle acı çekiyodun olmucak die bak beklemediğimiz anda nasıl oldu onlarında olacak dedi adamya yapmaaaa lutfennnnnnnnnn benıdee cok uzuyosunn ben ınannıyorummm olacak
geçmiş olsunn quzuukıslar benn kaçarr basımm cokk agrıyoo ıyı geceler byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ohh iyi yapmışsın bebemmm çok eğlenmişsinizz canım 28inde alacaz sonuçları emme çok heyecanlanıyom yaffdualarınızı esirgemeyin olar mıhoşbulduk datlum minik annem opuyorumnanaktan güzel geçti ilk 2 gün yağmurluydu sonra açtı adapazarı karasu gezdik bol bol eşimin akrabalarına gittik tarlaya gittik mısır kırdık fındık ceviz üzüm topladık geldik ama evimi özlemişim yaaaaaaa insanın evi gibi olmuyo ne kadar olsada
sen naptın yavrum ne zaman 3 lü test
aman aman iyi olda canım en önemisi insan ağrısı oldumu gözü bişe görmüyo valla dikkat et iyi bak gendüe [ eşimin bazı akrabaları kendineye öyle der bende kıs kıs gülerim içimden hep] kaydirigubbakcemile3
yok bidenem sağol 15 gün kaldı kısmetse ahh ah ne telaşe kardeşim geceleri uykuları kaçmış şimdikten napçaz nası olcak diye ALLAH yardımcımız olsun zor inanki opuyorumnanaktan
oooşgeldin beaa nabersin şeker nasıl geçti bakem.geçmiş olsun dileğini aldım başım üstüne goverdim saol anneeemen son minik melikemiz hamiş b, oğluşu olcak allah nasip ederse inşaallah biz yine aynı yerimizde sayıyoruz bakalım de hade kolay gelsin saaa öpt çok
oşbulduk gııııııııııııı iyi geçti ama malesef bitti bu tatillr neden çok çabuk biterki sanki yarn işbaşı siz bu msj okurken ben çalışıyor olacağııımmm
tubişim olsun bizimde o günlerimiz gelcek inşallah
eltim ikinci çocuğu istiyomuş yeni evlenen eltimde istiyormuş ooooooooof of benim daha bi tane olmadan millet bizden önce sıralıyor çocukları olur yani onların benden önce olur o kesin
neyse napalım ALLAH isteyen herkese hayırlısını versin
mende öptüm datlum kendine iiiii bak opuyorumnanaktan
canım benim ya Rabbim şifanı versinn sıcak tut sarüç beş güne ancak toparlanırım heralde bebim ya kulak aynı tempoyla ilerliyo
bende cesaret edemem ama denemeyi düşünüyorum açıkcası tabi korkularımda var kaç yaparken göz çıkarmayalım eyvahedigeldismilebizdekide sperm sorunu ama diyorumki şükür hepsi ölü değil e madem öleyse sağlamlar neden tutunmuyo acaba bendedemi bişey var yatabi herşey nasip kısmet ama düşünücem ben bu konuyu hatta araştırmaya başladımmsositososito
sen bilirsin ama bugün içtiysen yeterli limon kanı sulandırıyo biliyosun kekikte açıcı yani ikisi bir arada olsa iyi olurdu ama bence yarın tekrarla ablacımm dokunmasın sonra
oy oy yüzünü gören cennetlik bebemm eni üzüyomu kıs üzüyosa söle hemen gelim alım ifadesinii Allah sabır versin bebemmkızlar ben geldim acil kısmından da çıkıcam malum kaynana durumları.cuma gideceklermiş resmen stres topu gibiyim.kadın muhalefet partisi gibi neyseki yarın işe başlıyorum ama evde bırakıp gitmek daha sinir bozucu bi yandan neyse ara ara uğramaya çalılırım ama zor gibi
sağol canım senin sorunun ne ve kaç yıllık evlisin merak ettim canım
vay vayy becerikli gardaşım benim ellerine sağlık bebemmgünaydın kızlarr
anca gelebildimm bizim bir tane yer döşeği var onu açıp yününü yıkadım .şimdidie ev temziliğine girişecemm .kankim bir tek sen varsın nasılsın canım düğün nasıl geçtii moralini bozan olmamıştır umarımm .tedavin nasıl gidiyo büyüdümü yumoşlarr :))
aplamm sevindim güsel geçtiğinee aboo 2 saatlik uykuylamı duruyon aplamm inşalahh hayırlı olacakk sonuuiyiyim canım sen nasılsın güzeldi ama yorucuydu allaha şükür canımı sıkan olmadı
sabah 7 de evdeydik 9 a kadar uyudum sonra doktora gidip işe geldim bir an önce mesaim bitsin diye bekliyorum cuma günü yumurtalar toplancak sanırım kedersizim ...sen daha bayramda temizlik yapmadınmı bunu ne temizliği
gece hiç uyumadım melike eşim araba kullanırken bende ona arkadaşlık ettim
sen nasılsın melike ne var ne yok
iyiyim canım sen nasılsın güzeldi ama yorucuydu allaha şükür canımı sıkan olmadı
sabah 7 de evdeydik 9 a kadar uyudum sonra doktora gidip işe geldim bir an önce mesaim bitsin diye bekliyorum cuma günü yumurtalar toplancak sanırım kedersizim ...sen daha bayramda temizlik yapmadınmı bunu ne temizliği
cuma günü toplanıyo demek yumuşların ne güzel yolun sonuna geliyorsun yavaş yavaş inşallah sonucuda güzel olacak bu tedavinin :CüvCüv:
normal ev temizliğini yapıyorum canım dip köşe değill süpürge,toz al ,banyo, wc yıka günlük temizlik işte boshayallersmile
bugün tubiş kan veremneye gidecekti sonucu belli oldumu acabaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?