Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

müsadenizle bende çıktım şekerlerimm inanın kulağımın içinde tramvaylar trenler çalışıyo sanki bu kulak beni çok sarstı başıma ve gözlerime vuruyo ağrısıı
allaha emanet olun
şimdiden herkese hayırlı bol mutluluk dolu haftalar diliyorum hoooşçakalınnopuyorumnanaktan

sağol datlum
dinlen bol bol iyi ol emi iyi bak kendine öptüm zemuszemus

bende gidim kıslar :a015: çamaşırları topliiim yerleştireyim yarın erken kalkçam böyle tatilden sonra ilk iş günü beni kasıyo hemde pztsi sendromu boshayallersmile
hepinisi çok seviyom kendinize cici bakın olurmu görüşürük opuyorumnanaktan
öptüm kocemen kocemen rüyanızda bebişleriniz görün olurmu zemuszemus

ayy kurban olurumm kıss datlum Rabbimm şifanı versinnn
ayy canım benimm kıyamam kıss Allah kolaylık versinnnnnnnn
ya yapmaaaa lutfennnnnnnnnn benıdee cok uzuyosunn ben ınannıyorummm olacak
hele şükür duydum senden şunu datlum yaa inan işte dün eşimle topikten konuşuyoduk sende önce öle acı çekiyodun olmucak die bak beklemediğimiz anda nasıl oldu onlarında olacak dedi adam
kıslar benn kaçarr basımm cokk agrıyoo ıyı geceler byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
geçmiş olsunn quzuu
ohh iyi yapmışsın bebemmm çok eğlenmişsinizz canım 28inde alacaz sonuçları emme çok heyecanlanıyom yaffdualarınızı esirgemeyin olar mı
canım benim ya Rabbim şifanı versinn sıcak tut sar
oy oy yüzünü gören cennetlik bebemm eni üzüyomu kıs üzüyosa söle hemen gelim alım ifadesinii Allah sabır versin bebemm
sağol canım senin sorunun ne ve kaç yıllık evlisin merak ettim canım

canım ben 2 sene 4 aylık evliyim galiba benim sorun tüplermişti rahim filmi çekildi çok şükür temmuzda hamilke olduğumu öğrendim darısı başınıza inşalahh

günaydınn şekerlemelerimmm kocişi gönderdim daldım burayaa kıslarr ya kaynanam benimle soğuk soğuk konuşuyo aradım sordum ne oldu die bişi yok didi acep bana olan aşkı mı depreştii

günaydın kızlarr
anca gelebildimm bizim bir tane yer döşeği var onu açıp yününü yıkadım .şimdidie ev temziliğine girişecemm .kankim bir tek sen varsın nasılsın canım düğün nasıl geçtii moralini bozan olmamıştır umarımm .tedavin nasıl gidiyo büyüdümü yumoşlarr :))

iyiyim canım sen nasılsın güzeldi ama yorucuydu allaha şükür canımı sıkan olmadı
sabah 7 de evdeydik 9 a kadar uyudum sonra doktora gidip işe geldim bir an önce mesaim bitsin diye bekliyorum cuma günü yumurtalar toplancak sanırım kedersizim ...sen daha bayramda temizlik yapmadınmı bunu ne temizliği

vay vayy becerikli gardaşım benim ellerine sağlık bebemm
aplamm sevindim güsel geçtiğinee aboo 2 saatlik uykuylamı duruyon aplamm inşalahh hayırlı olacakk sonuu

gece hiç uyumadım melike eşim araba kullanırken bende ona arkadaşlık ettim
sen nasılsın melike ne var ne yok

iyi yapmışsın aplamm uyanık olman eşin için iyi olmuş sen de uyusaydın vakit geçmezdii
çok şükür aplamm iyiyimm
ayy sini oldum ya şimdi bi topikte okudum erkek arkadaşıyla ilişkiye girmiş bi diyo sürtünme bi diyo organını kızlık zarıma kadar zürttü acaba içleri nasıl rahat ediyoo yaa erkekler kullanıyo resmen işte vakti gelincede bi adama kakalıcak kendinii z.....

cuma günü toplanıyo demek yumuşların ne güzel yolun sonuna geliyorsun yavaş yavaş inşallah sonucuda güzel olacak bu tedavinin :CüvCüv:
normal ev temizliğini yapıyorum canım dip köşe değill süpürge,toz al ,banyo, wc yıka günlük temizlik işte boshayallersmile

bugün tubiş kan veremneye gidecekti sonucu belli oldumu acabaa

şekerler bişi sorcam ya şimdi çarşamba hastaneye gittim ya ben o zmaan 16+1 haftalık çıktı perşembe bida gittim ya o zamanda 17+1 çıktı acab hangisi doğruu

aboo kana mı gitti hadi hayırlı sonuçlarr bi çaldırr gııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…