Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kıss hatıcee nemm ıyyımm sen nasılsınn gecenn yatarkenn sen aklımaa geldınn bu kısss uzun zamandırr gelmıyooo ne olduu acepp dedım bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

sağol canım iyi bende gelmiyorum bayadır tedavinin ardından ramazan
geldi bayram felan derken gelemedim aslında bebek meselelerini hatırladıkça daha mı kötü oluyorum diye birazda kendimi deniyorum ama ben her türlü kötüyüm malesef

ii canım hastalıkla cebelleşiyorum işte ya

iiyim canişim hoşgeldin eskisi gibi sık gelmiyosun özledim valla o bıcır bıcır sesini duymayalıda uzun zaman oldu nasıl iyimisin herşey yolundadır inş.
canım yaaaaaa nasılsın şimdi daha iyi oldunmu acık
ALLAH şifa versin dikkat et kendine opuyorumnanaktan

ii canım hastalıkla cebelleşiyorum işte ya

iiyim canişim hoşgeldin eskisi gibi sık gelmiyosun özledim valla o bıcır bıcır sesini duymayalıda uzun zaman oldu nasıl iyimisin herşey yolundadır inş.

aman tubişim bugün bi alışveriş merkezine gittik o bebek kıyafetleri hamileler öldürdü beni onlara inat ben şakır şakır adet oluyorum sinirlerim bozuldu valla

gelmesınlerrr o pıslerrr defoluppppp gıtsınlerrrrrr AMİN cnmmm bızımm helallerımızz en ıyılerıdee onundaa helalalıkı olmaz be bacımmm senınkıı delılık olmusssskısss yokk bacımmm olee olurr duaya okumayaa cokk ınanırımm ama bolee seyleree ınanmaa sakınn kıss ota bocekk evet amaa gerısııı sakın dıyorum sacam sapan bıseyy yaparr karıı orana fılann ALLAH korusunn bu seferr hıcc cıkamazsınnn işin içindennnnn ALLAH korusunnn

kıslarr suana baksanızaa kızın oolacak budaa yatagıı olacakkk ne guzeelllllllllllllll
ooooof of be datlum ah nerde keşke olsada ben onu koynumda yatırırım doya doya koklarım yavrumu hiç uyumam seyrederim onu
fatoşum yaaaaaa bak dağıttın beni şimdi aklıma getirdin hayallerimi mafoldumben

neyse kızlar hepinizi çok öpüyorum eşimle sabah guatr için tahlil yaptırmaya gidicem bugün hem temizlik yaptım hem gezmeye gittim yoruldum şimdi hepinizi çok öpüyorum rabbim inallah evlatsın son gecelerini yaşatıyodur bize hayırlı geceler

kıslarr suana baksanızaa kızın oolacak budaa yatagıı olacakkk ne guzeelllllllll

meraba canım bayıldım yatağa benim bile yatasım geldi

ah keşke olsunda yerde yatsın yatak felan yok o velede iliğimizi kemiğimizi kurutuyo zaten gelmeden bi de prenses yatağımı alcaz ona döşek neyine yetmiyo

hee bacımm haklısıınnn onaa bu yeterrr sıpaaa ne olacakkkkkkkkkkkkk
kesın bu bebektee anasınıı uzmuss odaa mındere kalmıssskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iyi geceler tatlım inşallah hayırlı sağlıklı çıkar sonuçların
yine gel daha sık gel öptüm tatlı uykulaaaar opuyorumnanaktan

canım benimde hipotroidim var seninki ney

hee bacımm haklısıınnn onaa bu yeterrr sıpaaa ne olacakkkkkkkkkkkkk
kesın bu bebektee anasınıı uzmuss odaa mındere kalmıssskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kıyamam yaaaaaa nerde yatmışşşş ooooy ben yerim onu
nerde bebek görsem kendi bebemin hayali geliyo kendime engel olamıyom yaaaaa mafoldumben

ooooof of be datlum ah nerde keşke olsada ben onu koynumda yatırırım doya doya koklarım yavrumu hiç uyumam seyrederim onu
fatoşum yaaaaaa bak dağıttın beni şimdi aklıma getirdin hayallerimi mafoldumben
kıss suss benıdee aglatmaaaaaaaaaaaaaaaaaaa olacakk benn ınanıyorumm olacak
gulee guleee cnmmmm bendee cıkarım bırazdan ıyı gecelerrr
meraba canım bayıldım yatağa benim bile yatasım geldi

merhaba cnmm vaalla benımdee ılk aklımdan çıkann keskee kucuk olsamm su daa benım olsaa dedımmm ne dee olsaa bendee daha kucukummm

inşallah canım inşallah RABBİM bekletmesin daha fazla bizi doldursun kucaklarımızı :Saruboceq:

evet haklısın canım ...
nasıl daha çabuk toparlarım daha mutlu hissederim diyosan öle yap canım
aman tubişim bugün bi alışveriş merkezine gittik o bebek kıyafetleri hamileler öldürdü beni onlara inat ben şakır şakır adet oluyorum sinirlerim bozuldu valla
aynen valla sorma gitsin bende doğmamışa habire don biçiyorum ortada bişey yok ama en az 1 yaşına kadar giyecek kıyafeti var içim ezile ezile heveslenip alıyorum du bakalım olur heralde bizlerinde bi evladı boshayallersmile
kız dur içimi ürpertme iice sadece bi gitmek istiyorumama tabi sevgili eşim şiddetle karşı önce onu ikna etmem lazım bi gidip konuşsam diyorum yoksa oraya bakmayan kalmadı heleki farklı şeyler sokturup oynatmam sadece ne yapar nasıl anlar bakmadan anlarmı bi görüşme yani içimde kalcak yoksa biliyorum kendimi
ah keşke olsunda yerde yatsın yatak felan yok o velede iliğimizi kemiğimizi kurutuyo zaten gelmeden bi de prenses yatağımı alcaz ona döşek neyine yetmiyo
benim koynumda yeter ona ben ona yatak olur altınca can veririmmmmm
güle güle canım inşallah güzel sonuçlar alırsında bide öle bi sıkıntı yaşamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…