kıss hatıcee nemm ıyyımm sen nasılsınn gecenn yatarkenn sen aklımaa geldınn bu kısss uzun zamandırr gelmıyooo ne olduu acepp dedım bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
canım yaaaaaa nasılsın şimdi daha iyi oldunmu acıkii canım hastalıkla cebelleşiyorum işte ya
iiyim canişim hoşgeldin eskisi gibi sık gelmiyosun özledim valla o bıcır bıcır sesini duymayalıda uzun zaman oldu nasıl iyimisin herşey yolundadır inş.
ii canım hastalıkla cebelleşiyorum işte ya
iiyim canişim hoşgeldin eskisi gibi sık gelmiyosun özledim valla o bıcır bıcır sesini duymayalıda uzun zaman oldu nasıl iyimisin herşey yolundadır inş.
evet bizde canlı ileri hareketli oldukça düşük ne varsa düşecekk.o ameliyatı önermediler bize ya çevremizdende yaptıranlar var ama faydasını gören yok ne bilem geçen ay tüp denedik olmadı kasım gibi dondurulmuşla denicez hayırlısını istiyorum,diliyorum hepimiz için
süle o afakanlara bidaha gelip basmasınlar..öle valla aradım söledim helallik alayım dedim rüyası bile kötü ayy allah helalimizden başkasınınasip etmesin..
valla para alırmı bilmem ama öle bişeyin aslı olmasa sölenmez heralde dediğin gibi ne deseler bi avuç tuz alıp koşar oldum umut işte bemde çok öpt ii olmana çok sevindim hep ii ol emi caniş
kıslarr suana baksanızaa kızın oolacak budaa yatagıı olacakkk ne guzeelllllllllllllll
ooooof of be datlum ah nerde keşke olsada ben onu koynumda yatırırım doya doya koklarım yavrumu hiç uyumam seyrederim onu
kıslarr suana baksanızaa kızın oolacak budaa yatagıı olacakkk ne guzeelllllllllllllll
ah keşke olsunda yerde yatsın yatak felan yok o velede iliğimizi kemiğimizi kurutuyo zaten gelmeden bi de prenses yatağımı alcaz ona döşek neyine yetmiyo
iyi geceler tatlım inşallah hayırlı sağlıklı çıkar sonuçlarınneyse kızlar hepinizi çok öpüyorum eşimle sabah guatr için tahlil yaptırmaya gidicem bugün hem temizlik yaptım hem gezmeye gittim yoruldum şimdi hepinizi çok öpüyorum rabbim inallah evlatsın son gecelerini yaşatıyodur bize hayırlı geceler
neyse kızlar hepinizi çok öpüyorum eşimle sabah guatr için tahlil yaptırmaya gidicem bugün hem temizlik yaptım hem gezmeye gittim yoruldum şimdi hepinizi çok öpüyorum rabbim inallah evlatsın son gecelerini yaşatıyodur bize hayırlı geceler
canım benimde hipotroidim var seninki ney
hee bacımm haklısıınnn onaa bu yeterrr sıpaaa ne olacakkkkkkkkkkkkkkesın bu bebektee anasınıı uzmuss odaa mındere kalmıssskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kıss suss benıdee aglatmaaaaaaaaaaaaaaaaaaa olacakk benn ınanıyorumm olacakooooof of be datlum ah nerde keşke olsada ben onu koynumda yatırırım doya doya koklarım yavrumu hiç uyumam seyrederim onu
fatoşum yaaaaaa bak dağıttın beni şimdi aklıma getirdin hayallerimi mafoldumben
gulee guleee cnmmmm bendee cıkarım bırazdan ıyı gecelerrrneyse kızlar hepinizi çok öpüyorum eşimle sabah guatr için tahlil yaptırmaya gidicem bugün hem temizlik yaptım hem gezmeye gittim yoruldum şimdi hepinizi çok öpüyorum rabbim inallah evlatsın son gecelerini yaşatıyodur bize hayırlı geceler
meraba canım bayıldım yatağa benim bile yatasım geldi
kıyamam yaaaaaa nerde yatmışşşş ooooy ben yerim onu
nerde bebek görsem kendi bebemin hayali geliyo kendime engel olamıyom yaaaaa mafoldumben
inşallah canım inşallah RABBİM bekletmesin daha fazla bizi doldursun kucaklarımızı :Saruboceq:kıss suss benıdee aglatmaaaaaaaaaaaaaaaaaaa olacakk benn ınanıyorumm olacak
gulee guleee cnmmmm bendee cıkarım bırazdan ıyı gecelerrr
merhaba cnmm vaalla benımdee ılk aklımdan çıkann keskee kucuk olsamm su daa benım olsaa dedımmm ne dee olsaa bendee daha kucukummm
evet haklısın canım ...sağol canım iyi bende gelmiyorum bayadır tedavinin ardından ramazan
geldi bayram felan derken gelemedim aslında bebek meselelerini hatırladıkça daha mı kötü oluyorum diye birazda kendimi deniyorum ama ben her türlü kötüyüm malesef
aynen valla sorma gitsin bende doğmamışa habire don biçiyorum ortada bişey yok ama en az 1 yaşına kadar giyecek kıyafeti var içim ezile ezile heveslenip alıyorum du bakalım olur heralde bizlerinde bi evladı boshayallersmileaman tubişim bugün bi alışveriş merkezine gittik o bebek kıyafetleri hamileler öldürdü beni onlara inat ben şakır şakır adet oluyorum sinirlerim bozuldu valla
kız dur içimi ürpertme iice sadece bi gitmek istiyorumama tabi sevgili eşim şiddetle karşı önce onu ikna etmem lazım bi gidip konuşsam diyorum yoksa oraya bakmayan kalmadı heleki farklı şeyler sokturup oynatmam sadece ne yapar nasıl anlar bakmadan anlarmı bi görüşme yani içimde kalcak yoksa biliyorum kendimigelmesınlerrr o pıslerrr defoluppppp gıtsınlerrrrrr AMİN cnmmm bızımm helallerımızz en ıyılerıdee onundaa helalalıkı olmaz be bacımmm senınkıı delılık olmusssskısss yokk bacımmm olee olurr duaya okumayaa cokk ınanırımm ama bolee seyleree ınanmaa sakınn kıss ota bocekk evet amaa gerısııı sakın dıyorum sacam sapan bıseyy yaparr karıı orana fılann ALLAH korusunn bu seferr hıcc cıkamazsınnn işin içindennnnn ALLAH korusunnn
benim koynumda yeter ona ben ona yatak olur altınca can veririmmmmmah keşke olsunda yerde yatsın yatak felan yok o velede iliğimizi kemiğimizi kurutuyo zaten gelmeden bi de prenses yatağımı alcaz ona döşek neyine yetmiyo
güle güle canım inşallah güzel sonuçlar alırsında bide öle bi sıkıntı yaşamazsınneyse kızlar hepinizi çok öpüyorum eşimle sabah guatr için tahlil yaptırmaya gidicem bugün hem temizlik yaptım hem gezmeye gittim yoruldum şimdi hepinizi çok öpüyorum rabbim inallah evlatsın son gecelerini yaşatıyodur bize hayırlı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?