Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

amin canım sağol,sen sigara kullanıyormusun?yada eşin??

evet malesef ikimizde kullanıyoruz senin için şimdi bir araştırma yaptım tarçınıda deneyebilirsin onu bende eşime deniycem zirve yapıyormuş (ben birde kekik ve naneyi eşimede kendimede çok tüketiyorum tabi eşim anlamadan cacığın içine 1tutam kekik 1 tutam naneyi mutlaka ekliyorum )ve bunu haftada en az 3gün içiyoruz zararı yok aksine faydası var kadınlık hormonlarınıda çalıştırıyor erkektete gücü artırıyor tatlım siz sigara kullanıyormusunuz

evet kullanıyoruz ben 2 günde 1 paket eşim günde 1 paketi geçiyor,naneyi her yemeğe koyuyorum ben ama kekik sevmiyorum(( başka bir arkadaştan bir karışım aldım sağolsun yazmış.polen+bal+çörek otu+tarçın karıştırıp 10 gün yenilcekmiş.adetımın ilk gununde başlıcam kısmetse...:lepi:

canım güzel karışımmış bende deneyebilirim ayrıca bu karışımı ovulasyondan 1gün önce başlayıp ovulasyon bitene kadar eişinede ver bencecanım bende 3 veya3,5 günde 1paket eşim bazen günde1 bazen 2günde 1paket içiyor:1rolleyes:

selam arkadaşlar bu saate kadar hastanedeydim yeni geldim.kurula girdik rapor için tüp bebeğe karar verildi ama aralıga gün verdiler o zamana kadar bekliycez.bu kadar gün vereceklerini hiç tahmin etmemiştim ama bu kadar bekledik bunuda bekleriz yeter ki sonunda hayırlısı olsun allahım herkesin gönlünün muradını versin.

canım hadi hayırlısı sıkma canını yılları anlamadık 1 kaç aydan ne olucak hem o zamana kadar kendini hazırlarsın

sağol canım evet hayırlısı bakalım bi kaç ay da geçer allahım hakkımızda hayırlısını versin

canım moral çok önemli ben tüp bebeğimde herşeyi kafaya taktım 2 ye daha rahat olmaya çalışıcam iğnelerini yaparken tüp gibi düşünme gezmeye alışveriş merkezlerine ne bileyim sinemaya falan git transferden sonrada 12 gün boyunca falan yatma hiç alakası yok biz 4 kişi yaptırmıştık 3 kişinin 1.si 1 arkadaşımızın2.si idi ben 3gün yattım daha sonra ani hareket yapmamak şartıyla kalktım 2.denemesi olan arkadaşta yatmamış(3gün)diğer arkadaşlar 12 gün yatmış yalnız vc ye gitmişler ama sadece 2 .denemesi olan arkadaşınki tuttu oda hiç kafaya takmadığını söyledi işin sırrı bu çünkü biz çok kafaya takmıştık allah hepimizin yardımcısı olsun canımopuyorumnanaktan

allah gönlüne göre versin arkadaşım sakın stres yapma ve çok düşünme arkadaşımda tüp bebeğe başvurmuştu onun doktoru ilk olarak kafaya takmamasını söylemiş sayılı gün çabuk geçer inşallah...

evet canım haklısın kafaya takmamak lazım ama olmuyo ki.söylediklerinde çok çok haklısın kafaya takmamak rahat olmak lazım ama insanın kafası karışıyo.12 gün boyunca yat çok hareket etme wc yemek hariç diyolar ama olacağı varsa her şekilde olur çok takmamak lazım canım.

herkese selammm
nurcanım bacım sen burdaymışsın nasılsın canım
dün ve bugün gelemedim çok yoğundum patronda vardı şimdi geçmişe bakayım mı yoksa nurcanım sen özetlermisinolumunekankayizsmile

meraba canım gezmelere gitmişsin benim yerimede gez kendine iyi bakcanım dantel işlerini uzun zamandır bırakmıştım bendemi başlasam acaba
bence başla derim iyi kafa dağıtıyoo :))ama örgü biliyorsan örgü yap örgü daha zevkli mesela ben bu boncuk işlerimi bitirdikten sonra sakallı ipten klozet takımı yapıcam sanada tavsiyede ederimm hatta berabere başlıyalım hangimiz daha önce bitirecek bakalım hıı ne dersin :))yerimseniben

KANKAM az daha dayan canım şurun şurasında cumaya ne kaldıkii olumunekankayizsmile yumrutlama günlerinide kaçırma sesiz sedasız yapıverin kimsenin ruhu duymaz meak etmee kaydirigubbakcemile3

canım keçi boynuzu kürünü deneyebilirsin çok işe yarıyor artı incir içinede doldur cevizi sıkıysa :jeyyar:uyur

alemsinn :roflol: :roflol: :roflol:

benimde eşim sevmiyoo 3 sene önce falan keçi boynuzu pekmezi yemişti düzensiz kullanmasına rağmen işe yaramıştı spermler yükselmişti biraz ama bizimki inatçı yemiycem diye tuturduu :mymeka:

canım benim hakkında hayırlısı olsunnn inşallah bu bekleme süresinde kendiliğinden gelir bebişin Allah büyük
dediğin çok doğru yatmakla alakası yok bende daha önce 2 tüp tedavisi gördüm 12 gün boyunca yattım ama kafam rahat değildi sters ,sıkıntı, olumsuz düşünceler sonucunda sonucum negatif olduuu .dediğin gibi önemli olann kafanın rahat olmasıı a.s

A.ss canım ..evet yaa yokluğun çok belliydii merak ettik senii .ne oldu en son msn de ağrın vardı geçtimi ..canım geçmişte pek bişey yok dün yine kkda sorun vardı giremedik .bugünde ben yoktumm .haa bbir haberim var dün gece nevo gelmiş bebklerini çıkarmışlar hasataneden çok şükür

Allaaa allahhh benim pcde sorun var ozamannn pembiş kalpler gitmiş yerine bembeyeaz bir sayfa gelmişş

canımm benim bende çok girmek istedimm alıştımm sizee olumunekankayizsmile
ağrım geçti canım allaha şükürrr
demek dün sorun vardıı iyi olmuş bende yoktumyaa guclubacismile
evett yaa nevonun yazısına kadar okudum geçmişii allahıma şükürr eve gelmiş bebeklerrrr eee artık yoğun günleri başladı nevomun kolay kolay gelemicek bilmiyorumkismile

hmm pişmanmış hee e geçmiş olsun ona geçmişşş
selaam bayanlar bende burdayım artık olurmuu..????
olmamııı hiç oooşgeldin beaa
tuğba ne yaptın canım bugün kan verecektin hadi hayırlısıcanım inşallah güzel haberler verirsin bizede umut olursun:Saruboceq:
canımmm kedersize msn de söledim bynkutluayda biliyo sölediler sanıyodum ondan yazmadım dün kan verdik ama 0-5 negatif ama hala adet olmadım 4 gün oldu beliiiiiirtide yok bakalım ne zaman gönlü olupta gelcekbilmiyorumkismile
canımcım banada sölemişlerdi bende öle yapıyorum aylardır ayaklarımı kaldırıyorum dayanabildiğim kadar öyle kalıyorum birde çok yüksek olmayan bi yastığı belimin yani popoyu kaldırcak şekilde bel altına koyup enm az yarım saat kalıyorum öyle birde hemen duş alma sıcak su spermleri öldürebilir allah affetsin ben 1 2 saat bekliyorum öyle:kedi:
oooyyyyy senin o bıdıklarını yiyim ben maşallah gözün aydın hemşoo mutluluğunuz sağlığınız yerinde olsunda vaktinde olmasın artık ne yapalım veee hanımlar nevo evli,mutlu artııık çocuklu hihoyyyt
inşallah bizlerede nasip olur :Saruboceq:nasılda mis gibi kokuyodur onlar şimdi ahh ahhboshayallersmile allah bağışlasın ablammm
en kısa zamanda görüşmek dileğiyle
canım ablam ya sende kolay şeyler yaşamamışsın allah sabrını mükafatını vercek inşallah
o etrafındaki zorlamayın diyen densizere söyle herşeye burnunu sokmasınlar davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş yaşasınlar ya içimizdeki ızdırabı yinede allah düşmanıma yaşatmasın ama böyle halden anlamadan konuşanlar yokmu del,i oluyorum ya sonrada tubi kırıcı diyolar

cücük senmi geldi gııı nası hem şi hem ev hem kaynana aboo allah sabrını versin ndeyseki az kalmış gitmelerine zaten sende dışardasın boşver çok takmamaya çalış biliyosunki misafir hoş yollmaya bak canım enn kısa zamanda herşey tüm hayatın istediğin gibi olsun cicimmm

canım çok teşekkür ederim yaa ben söylediğin herşeyi denicem valla:)) senin içinde bol bol dua edicem,inşallah ikimizde birbirimize güzel haberleri vericez:))
kıs bizede verin o güzel haberlerden ama yaaa:çok üzgünüm:
o karışımın içine birde arı sütü koydukmu tamamdır hanımlar
canım hayırlısı olsun süre çok uzun değil zaten sende o zaman zarfı içinde kendini vücudunu hazırlarsın hadi şimdiden hayırlı olsun canımmm
yaff ne oluyo bizimm dıpiğee beaa
ne oldu guzummm de bakemmm

kızlar hala adet olmadım 4 gün geçti kanda negatif çıktı acaba kekik içsemmi açması için yoksa beklesemmi belki bi mucize olurmu karıştım yine ya
öpüyorum herkesi allaha emanet olun bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…